Отговори
# 120
Здравейте мами,
и на мен ми излезнаха някакви петна по гърба, мажа се с Клотримазол, но те като че ли се разпространяват  ooooh! Виждам, че и други мами имат този проблем...какво ще правим, някоя има ли лек...

# 121
Аз нямам пъпки,а циреи..Simple Smile)Сънувам,че пия уиски...За добро утро..Simple Smile))

# 122
Ехоо,как сте днес момичета,дано сте добре Simple Smile

За кожата и моята стана доста суха и изпъпчена,за разлика от предният път когато всичко ми беше на обратно та и кожата и косата ми тогава бяха супер!

Anum ще кажеш ли кои от тези бахови есенции помагат за запек,защото това ми е голям проблем и се чудя вече какво да правя,започнах да пия пробиотиците на аква сорс да видим какво ще стане?!?

# 123
  • София
И аз съм зле със запека.Опитвам всичко,но не помага и съм постоянно издута Confused
Мацки,хубав слънцев ден ви пожелавам,аз отивам на преглед CrazyЩе пиша после!

# 124
  • Бургас

Мацки,хубав слънцев ден ви пожелавам,аз отивам на преглед CrazyЩе пиша после!

Успех Simple Smile

И спокойно  Hug

# 125
Здравейте и от мен ! Мисля че дойде време и аз да се включа в темата за майските бебета. За нас това ще е втора рожба имаме вече една кака на почти 3 години. Още нямам определен точен термин затова като го науча ще ви пиша за първа страничка ориентировъчно 27 Май Simple Smile)
Относно темата за кожа и коса аз изпадам в ужас. Че косата капе - капе ама това е от сезона, но защо от съвсем добре изглеждаща и нормална стана супер мазна и ужасна не мога да си обясня.
По цялото ми лице са избили малки ситни пъпки като на пубертет ужас е. Не знам с какво да пробвам вече, при първата ми бременност нямаше нищо такова Sad

# 126
За петната по лицето мисля да си взема този крем http://monami.bg/products/6042-6042-chicco-mamma-donna-krem-prot … -tymni-petna.html , аз лично не съм го ползвала, но мои познати са и са доволни, дано и при мен има същия ефект.

# 127
Момичета, аз не съм в София.В родното село на родителитв ми има панаир(или сбор, както му викат на някои места)...Аз още не съм казала на никой, но бабичките ме гледат съмнително и вече ми направиха няколко коментара  Laughing   
Аз знам, че не е хубаво, но минахме през гробищата да прелеем на дядо и прабаба.  Поплаках си малко, но не се разстроих много.На мен по-мъчно ми става ако не отида. А и нали не съм казала и няма как да се оправдая иначе.
Та така...сега ще ходя да обикалям и да тъпча захарен памук  Laughing  Вечерта ще има музика и хора и нямам търпение.Обожавам хорцата  Grinning

# 128
  • София
Anum горещо ти я препоръчвам http://www.book.store.bg/p18590/kakvo-te-chaka-kogato-chakash-de … jn-ajzenberg.html /Какво те чака, когато чакаш дете/ . Аз си накупих доста книжки, но само тази ме впечатли истински Simple Smile

Това с пъпките е наистина много непритно. На мен цялата брадичка ми е в пъпки една след друга излизат и ми е сухо лицето ужас. А се мажа два пъти на ден...кошмар... Simple Smile Ама пък е в името на нещо прекрасно така че ще търпим Simple Smile Hug Hug

Ох а гърдите как ме болят.... Кога ли ще отшуми тази болка. Вас болят ли ви още?
  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 129
 За запек на мен ми помага есенция № 1.AGRIMONY / КАМШИЧЕ, също така са подходящи 3. BEECH / БУК и 10. CRAB APPLE / КИСЕЛИЦА / ДИВА ЯБЪЛКА . В раздела за хомеопатия и алтернативна медицина има тема за баховите есенции, момичетата са много компетентни и пише откъде може да се купят и поръчат. Трябва да се изчака няколко дни, за да се прояви ефекта, но пък са напълно безвредни  Simple Smile
  Миналата бременност имах много пъпки, но по гърба и по ръцете- мажех ги със салицилов спирт и ги печах на слънце. За лицето обаче не съм сигурна, че е много подходящ  Thinking
 И на мен ми се друсат хорца Simple Smile Бях на 15 г. когато ми се наложи да лежа двадесет дни с гипсиран крак. Понеже слушах музика от уолкмена по цял ден, в един момент започнах да танцувам.. hahaha легнала  hahaha И сега така си подрипвам от леглото  Mr. Green Както се казва- сърце играе, крака не щат ( или не им дават)  Joy
  Благодаря за съветите за книжка  Hug lozenec_girl, ако не спрат да те болят гърдите, питай лекаря си за Прогестогел.
  Чакаме Анализиращ се да се похвали след прегледа  Wink

# 130
Да се похваля и аз, днес бях на преглед, бебето е добре, рита и подскача  Laughing Според доки си има "стърчунка" та май пак на мъж отива работата. Живо и здраво да е, каквото дойде  Praynig Сега съм по-спокойна и даже мисля да кажа вече на целия свят, че съм бременна  Laughing
djuliani, мила, все такива сънища да сънуваш  Laughing Laughing Laughing
malkogad4e, добре дошла, лека бременност и най-прекрасното бебе накрая  Hug

# 131
Здравеите мацки  Hug    всичко ми спря като с маги4еска пра4ица.и гаденето и запека и повръштане...вси4ко...даже не смея и да се заредвам....пажелавам го на всички ви  newsm51               ELI 1218 каде точно в испания си пиши да обменяме инфо,аз сам в Палма. мисля да си ходя да раждам в бг.никак ама никак не сам доволна от системата тук.о6те е рано но до кьм края на 7 месец трябва да се ориентирам кьм заминаване.ако има оште някои в испания да си каже.      успешен ден на всички   bouquet

# 132
Здравейте и от мен, момичета Simple Smile
Пъпките и мен са ме нападнали - ужасно е, аз даже в пубертета не съм имала толкова  Confused В момента челото ми е като лунен пейзаж, добре че съм с бритон да ги поскрие малко, но е кошмарно... Аз имам едно много ефикасно лекарство за пъпки - кремче, но е антибиотик, та сега не може да се ползва за съжаление... иначе с него преди се оправях с едно-две намазвания (Фусидин се казва кремчето, дерматолог ми го беше предписал преди време).
И аз вчера бях на преглед - бебчо е добре, всичко върви нормално да чукна на дърво и си мисля и аз след 2 седмици (като ми мине и феталната морфология да се успокоя съвсем) вече да почна да казвам поне на роднините.
Иначе мама ми е на гости малко днес и утре, та с нея си се мотаем, не можем да се наговорим, че отдавна не сме се виждали Simple Smile
Приятен уикенд на всички! Чакаме Анализиращ се да сподели как е минал прегледа.

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 18:57 от poster

# 133
Ехо, как сте мили майчета   bouquet
Гледам че сте писали за опъпчването и аз съм се обринала като някой пуберитет имам чувството че отново съм на 16...  Crazy косата също ми се омазнява доста бързо....
Другата седмица ми предстои да се запиша за женска консултация и да пуснем първите изследвания.
В общи линии съм добре, вече го няма гаденето, само от време на време стомаха ми се побърква, а киселините са ужасни...
Прегръщам ви всички! Hug

# 134
  • София
Здравейте,
Днес прокървих, отидох в спешното - няма сърдечна дейност. Отидох при Щерев за второ мнение - същото. В Понеделник имам абразио.
Здрави бебенца на всички!

Моля да ме изтриете от първа страница. Cry

Общи условия

Активация на акаунт