Arrow / Стрелата - Нов сериал по CW

• 37 184
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Айде сега, въпроси. Що не питате защо е нямало ток на острова и как така не е пуснал ВЕЦ-а hahaha

# 46
Като каза Руби, че се сетих, че трябва да наваксам и с другите братя.Айде чао засега от мен.

И аз там отивам, а и Оли ( Joy Joy Joy Joy на Попай жена му) има татус като Уинчестърите, подобен.
Mokka, и аз специално се поразрових за татуса, но на братята е като слънце, а на Оли е по-скоро като звезда, но наистина има прилика.

# 47
  • Варна
Тук съм. Сериалът е огън. Добре е да се спортува във всеки епизод. Полезно е за здравето. Grinning

# 48
  • София
Добро утро kaffeetrmker_2 Coffee
Отивам да тегля Дневниците и другите Peace

# 49
Свалям в момента и нямам търпение да изгледам. От сега и аз заплювам и никой нищо не може да ми каже, защото е излязал само един епизод. Mr. Green Пък и Плами ще ме подкрепи, ако иска моя с мене да дели. Joy

Да кажа само, че аз си имам една безкрайно любима Стрела. Една много далечна и силна любов. Mr. Green Heart Eyes Ето го.
Скрит текст:

Който е гледал ще познае този уникален убавец. Да видим този ще го измести ли.

# 50
Като каза Руби, че се сетих, че трябва да наваксам и с другите братя.Айде чао засега от мен.

И аз там отивам, а и Оли ( Joy Joy Joy Joy на Попай жена му) има татус като Уинчестърите, подобен.
Аз го гледах току-що, засега ми харесва повече от предния сезон Crazy
NellyR прости нахалството ми,но така се зарибих ,че немога да се въздържа.
Пишеш за предишен сезон къде може да се гледа този сезон и със същото име ли е защото на мен ми излиза само този епизод с това заглавие.
още веднъж се извинявам за безпокоиствието и благодаря предварително.
хубав ден желая

# 51
Записвам се в темата. Изтеглих си първа серия и довечера ще пиша отзиви Peace

# 52
  • КиТ
Айде сега, въпроси. Що не питате защо е нямало ток на острова и как така не е пуснал ВЕЦ-а hahaha

hahaha hahaha hahaha

От сега и аз заплювам и никой нищо не може да ми каже, защото е излязал само един епизод. Mr. Green Пък и Плами ще ме подкрепи, ако иска моя с мене да дели. Joy

Хубаво  Mr. Green Joy Joy Joy от мен да мине  Hug Hug Hug Hug

# 53
  • София
Пишеш за предишен сезон къде може да се гледа този сезон и със същото име ли е защото на мен ми излиза само този епизод с това заглавие.
хубав ден желая
На Стрелата има само една излязла серия досега. Ние говорим за актрисата, която играе адвокатката - тя участва в един друг сериал Peace

# 54
  • София
4 страници?
Явно вече фенството е голямо Simple Smile

Благодаря Мокка!

# 55
  • КиТ
4 страници?

ГОЛЯМО  Mr. Green Joy Joy Joy

# 56
4 страници?

ГОЛЯМО  Mr. Green Joy Joy Joy

да те поправя- клона е, не е фенството hahaha

# 57
Запис и от мен.Супер беше епизода. Heart Eyes

# 58
хубав ден желая
На Стрелата има само една излязла серия досега. Ние говорим за актрисата, която играе адвокатката - тя участва в един друг сериал Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

# 59
  • София
гледам... разгледали сте подробно сюжета, а?

Толкова време се чудих откъде ми е позната адвокатката! А Руби ми е сууууууууупер любим образ!
Ох, Уинчестърови... любов ли бе да я опишеш!

Общи условия

Активация на акаунт