Дилема

• 5 082
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
Авторката е много обьркана.  На голям крьстопьт сьм.  Продьлжавам да се лутам и да се двоумя.

# 46
А обмислила ли си опцията да се върнеш временно- примерно за 3 месеца, без да скъсваш връзките си в страната в която си. Ела, виж как е, потърси работа и реши тогава какво ще правиш.
Минусите са, че ако го направиш през учебната година (ако децата ходят на училище) ще изпуснат материал и ще имат проблем с училището (ако евентуално после се върнете). Ако го направиш през лятото обаче това е най-мъртвия сезон за търсенен на работа и ще ти е по-трудно да намерите.
Никъде не казваш какво е мнението на бащата. Ясно, че не е за баща пример, но ако е признал децата със сигурност ще има финалната дума дали да се върнеш с тях в БГ или не.

# 47
Аз също не те съветвам да загърбиш живота си за да идваш тук и да започваш от нулата. Тук нямаш сигурност. И повярвай ми, убедена съм, че няма да е по-различно. Какво, като са тук сестра ти и родителите ти? Те си имат техните животи. Ще са около теб..но до колко??? Виждате се и всеки по къщите си. Все пак не сте живяли заедно от 14 години......Изпаднала си в дупка, ще се появи някой човек, с който да си щастлива и ще се чудиш как си могла да си помислиш за прибиране към БГ.Не поемай този риск. Намери си хоби.

# 48
Авторката е много обьркана.  На голям крьстопьт сьм.  Продьлжавам да се лутам и да се двоумя.

За нещо временно е по-добре като че ли, да пробваш, да усетиш реално нещата тук. Но си `остави отворена вратата`. Peace И ако всичко ти допадне да си останете трайно.

Общи условия

Активация на акаунт