Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 376
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
И мен ме боли краста,ама само от ляво и то всеки ден...особено като съм седнала...дали не е възможно да пием но-шпа,по-точно дали ще помогне? newsm78

# 601
  • София
И мен ме боли краста,ама само от ляво и то всеки ден...особено като съм седнала...дали не е възможно да пием но-шпа,по-точно дали ще помогне? newsm78

Хахахаха никакъв файда ..... мен аг-то ми беше казала да пробвам, ама ефект НИКАКЪВ. Според мен няма смисъл да пробваш...това си е от разширяването на таза и няма как да избегнем тази болка.

# 602
Да наистина е отвратително,че не се съобразяват със състоянието ни,сякаш не разбират тия хора,че е трудно да се лекуваме и е желателно да не ни обстрелват с бацилите си... #Cussing out #Cussing out  като моята саквартирантка,която вчера ми каза че МАЙ се разболявала и аз естествено веднага и казах да пие парацетамол или нещо друго...а тя ми вика,еее какво толкова аз като се разболея да няма да ти кашлям в лицето и не си мисли,че толкова лесно се заразяват хората.... smile3511 smile3511 smile3511 пък ние спим в една стая двете в момента по стечение на обстоятелствата и направо полудях като ми каза така...  #2gunfire и се наложи да обяснявам,че дишаме един и същ въздух и не е нужно да ми кашля в лицето,за да ме зарази  doh

# 603
Неочаквано.... утре заминавам на 4-дневна почивка в Гърция.  Shocked
Мъжът ми ме изненада, ама милият ме пита - дали за бебчо ще е добре, а аз му казах, че ще ни е екстра, ще сме с кола, а и времето май е хубаво в Гърция.  Rolling Eyes Дано се разсея малко и да спра да си губя времето в лежане.. разходка на друго място ще ми се отрази добре - надявам се.  Blush А и като се върна... ще трябва да изчакам само 3 дни за следващия преглед, за който не спирам да мисля.  Heart Eyes

П.С. После ще обясняваме на бебчо как е бил в Гърция....  Joy

# 604
Аз също имах намерение да ходя поне до края на годината на работа, ама като гледам как се развиват нещата с болните колеги и как някои дразнители на сякаш наро4но се правят на ударени и не забелязват колко ме изнервят-и аз май ще подкарвам болни4ните. Една колежка-ве4е баба от близо година(ама млада баба) още откакто разбра за мен-то май тя най-много ми се радва-и оттогава ме обработва да не седя и ден пове4е и ще взема да я послушам най-накрая  Grinning. Боли ме дъто за фирмата и колегите (пове4ето-пълни галфони).

# 605
Мен си ме боли, щото ако не ме  - няма къде да се върна после  Laughing

# 606
Е да това си е така-аз не се натискам да работя там, но така е в провинцията-работа трудно се намира и пове4ето пъти с връзки. Не мога да си кривя душата сега-от както съм казала на на4алниците никой от тях не ме зака4а, а по4наха яко да задействат колегата ми-а аз досега го носех на гърба си (на тоя търтей му остава 1 година до пенсия и само се скатаваше по цял ден -по-то4но през времето, когато не си спе6е на бюрото  Mr. Green), нооо сега ще му се увиди, защото не искаше да се у4и на нищо и вси4ко оставяше на мен.
Абе общо взето се колебая още от кога да излизм в болни4ен ама тоя простак ме дразни най-много от вси4ки там и не знам колко ще го изтърпя още, колкото и да се старая да не му обръщам внимание.

# 607
Към кого трябва да се обърна за групата във фейса  gydi

Охх,кога ще спре това прословуто гадене,вече ми идва в повечко...

# 608
Маменца, направих новата тема, който иска и знае пола на бебчето си, да ми прати на ЛС  stork-girl stork-boy за да го добавя на 1-ва стр.   bouquet

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 21:37 от АПРИЛ2013

# 609
Добър вечер и от мен,кажете къде да вляза в ФБ да гледам и качвам и аз снимки.И да ви споделя тази вечер усетих странно гъделичкане  Heart Eyes нз дали беше бебчо,ама беше мн смешно и сладко.Оффф вие усещате ли вече аз съм в 16г.с. мисля,че е време.

# 610
Моята половинка пък замина за Англия дапоработи 2 месеца и днес ми е толкова тъжно и депресирано, защото, ще изпусне като разбираме пола на бебо и първият ритник най-вероятно.
Пък и не ми се остава сама, е прибрах се при мама и ме чакат много задачи, ама нямам сили.
Надявам се да се мобилизирам от понеделник и да започна дадействам, да съм по-заета, за да не мисля колко много време остава.
Бебешките колички са безбожно скъпи, на мен и 500лв ми се виждат адски много, не съм сигурна, че можем да си позволим покупка от 900лв за количка ooooh!.
На нас ще ни дадат и зимна и лятна.
Хубавата новина е, че жилището също ще става само наше.  Crazy Crazy Crazy

Мисля, че започва да ме тресе хормона, защото се изнервям много лесно, особено като ми кажат, не няма да взимаш това нещо, трябва да е еди какво си, аз ще ти дам . няма да даваш на бебето сокове, няма да го къпеш със сол.
Каквото искам това ще правя, ама не мога да се сопна на роднините и да им кажа, Майната ви!!!

Аз не, че работя точно, по-скоро доброволства,, понякога ми се плаща съответно, вече не, не мога да ходя на терен, рисков фактор съм.
И малко ревнувам от новите попълнения в екипа. Знам, че няма за какво, ама нещо съм емоционална. newsm78
Още се чудя да си правя ли ФМ, 80лв е в Пловдив. Thinking

Хайде мами, лекинка ви!

# 611
Шаварче, за роднините, родителите и акълите....аз просто казвах "да, добре" и пак правех каквото си искам. ) Не влизай в конфликти и спорове, няма смисъл просто. )

За количките, ако не се купува комбинирана, 500лв. са ок за количка. Просто трябва да се гледа да има пълно легнало положение на гръбчето и чувалче за краката. Април месец си е още хладно и ще е необходимо.

# 612
  • София/Варна
На девойките, които утре им предстоят процедури - кураж и спокойствие!

Пуснах една интересна и полезна статия във ФБ, но да я споделя и с момичетата, които четат само тук:
http://www.namama.bg/article-zashto-bebeto-se-budi-chesto/7

И моите колеги имат навика да се влачат болни на работа, после ми се фръцкат като изляза в болничен 2 седмици да си гледам децата, защото съм им донесла като "бонус" вирус от офиса... По този повод се надявам болничния ми да стане перманентен.

Болчици в таза и аз вече имам, но то си е нормално. При всяка бременност ставните връзки омекват, тазът се разширява и после след раждането в рамките на една година се прибира до нормалните си размери.

# 613
Момичета, да си изкарате страхотно на почивките!
Ние другия уикенд ще ходим на спа, ама дали ще влезна в басейна не зная  Laughing
Моят мъж излезна на мъжко събиране и мен ме кани, но не ми се ходи. Много мързелива съм станала вечерно време, не ми се ходи по заведения. После с бебето сигурно много ще ми се ходи  Laughing
Аз смятам да работя в офиса до края на януари някъде, после работа от вкъщи, няма начин да прекъсна. Ще се справя някак си, нито една колежка не си остави проектите, защото просто, ако си оставиш работата, после не може да си я вземеш.
Кайрен, мерси, че сподели. Аз имам книжка Дневника на мама.
Моята болна колежка след като не тръгна да се оправя си взе болнични, след като друга колежка й се накара. Ами все пак не е редно да идва болна, в една стая сме и знае какво ми е положението. Аз съм със силен имунитет по принцип, ама знае ли човек.
За болките в кръста - не е ли много рано, мислех, че се появяват след 6ти месец?!

# 614
Оффф вие усещате ли вече аз съм в 16г.с. мисля,че е време.
И аз съм в 16 г.с., но още не съм усетила бебчо....  Rolling Eyes
Първа бременност ли ти е? Ако да (както и при мен)... сигурно по-късно ще усетим бебетата.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт