Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 26 227
  • 712
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм решила къде ще раждам. Ще съм в държавна болница. На 23ти вечерта ще има специална вечер в отделението,можеш да разгледаш и ще има няколко доктора, гинеколог,акушерка, анестизиолог, които ще отговарят на въпроси. Настаняват те в суита, т.е сама си.Имаш си баня, телевизор. Всичко това ми се покрива от застраховката. Попълваш предварително един формуляр ако имаш някакви желания или нещо,което в никакъв случай не искаш, кой ще пререже пъпната връв, как искаш да захраниш бебето, изобщо ти какво искаш. Семейството ти може да стои при теб докато дойде момента за самото раждане, по време на раждането ти решаваш кой ще е вътре. Тук няма избиране на екип, но това не ме притеснява. До сега съм очарована от отношението на сестрите и гинеколозите в болницата. Осем месеца ходих постоянно заради инвитрото и всякакви изследвания преди това. Доволна съм,че съм сама,това ми е важно. Държа да ми е спокойно и да не чувам други жени как раждат,защото като слушам някой друг как го боли много ми става гадно. Отделно,че и мъжа ще се шашка да ги слуша.

# 121
На мен честно казано темата за раждането ми е малко далечна. ) Има още доооста време до тогава, а аз от цялата група по термин съм най-рано. Човек има време и да размисли и да си промени мнението и т.н. )
Но е хубаво да е все пак ориентиран в някаква степен. )

Едни след дъждовни снимки от нас. )
в пълен блясък
бъркане в носа с някакъв бурен

# 122
Mirama, много интересни очи има дъщеря ти. Голяма чаровница е!  Flutter

# 123
аз ще си раждам в Пловдив в клиника Селена,частна е но я предпочитам,там ми следят бременноста,и отсега знам че ще е секцио с моите двечки бебенца.чувствам се по спокойна в тази клиника а и лекарите си ме познават.
Кой ти следи бременноста?Аз също ще раждам там,но сега ходя при Патишанов(до Гранда).Мисля да направя и консултациа с Топалова : newsm78
на мен Ставрев ми я следи,и съм много доволна.

# 124
  • София
излязох вчера по собствено желание и набързо видях в епикризата, че имам резултати от урината.. нищо не разбрах, но не ми се струват добри, ако някой има идея да ми каже какво значат:
beltuk- otr; ketotela + ; bilirubin- otr; yrobilinogen- neuveli4en; sediment- 15-20 levkocit, masovo bakerii, epitelni kletki

karityyy надявам се че вече си добре  Hug от тези резултати нищо не разбирам, освен че има някакви бактерии.

Аз раждах в Майчин дом, много съм доволна от всичко, родих без избор на екип, попаднах на страхотен доктор, платих си само ВИП стая. И отношението на персонала беше отлично, сега пак ще раждам там, вече с избор на екип при същия доктор.

# 125
Здравейте бъдещи мами, най-накрая и аз се реших да се включа в хубавата тема. Термина ми е на 6 април и това ми е първа бременност.

# 126
Ако има мами от Стара Загора моля, да сподеят къде мислят да раждат Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 127
Здравейте бъдещи мами, най-накрая и аз се реших да се включа в хубавата тема. Термина ми е на 6 април и това ми е първа бременност.

Здравей и добре дошла!  Hug

# 128
desilinda_kz, добре дошла. )

# 129
Mirama,голяма красавица е дъщеря ти!

# 130
Mirama,голяма красавица е дъщеря ти!

Благодаря ти. )

# 131
Mirama, ау какви очи  Heart Eyes Да й кажеш, че ако не слуша ще й открадна ботушките и якето, защото много ми харесват  Grinning
desilinda_kz, добре дошла   bouquet
karityyy, дано вече всичко е наред  Hug Да имаш левкоцити и бактерии не е нещо страшно, но все трябва да ги погледне лекар. Кетотелата може да са в резултат от повръщането.

# 132
  • София
Живот и здраве ще раждам в 1 АГ "Света София" (бившата Тина Киркова).
Надявам се, че ще родя по естествен път,
ще има избор на екип,
ще ме изражда лекарката, която проследява бременността ми,
много съм доволна от нея,
и аз не бих отишла да раждам при някой, който нито съм виждала, нито знам какъв е.

Hug
и аз мисля лекарката, която ми следи бременноста в "Света София" да ме изражда....Маминка, ти при коя доки си ?

# 133
Здравейте, аз днес бях на обстоен преглед или фм, както и да е. Всичко му е наред на детето, видях го махна ми, доктора ме разубеждава за амниоцентезата, каза че според него няма нищо притеснително на този етап, а и съм с плацента на предната стена и трябва да минат през нея Sad Може би няма да правя, евентуално ще взема да пусна едни БХС на следващия етап (макар да не вярвам в това)... Имам диск със снимки, отговаря на около 13 г.с. дължина 6.1 см...
За раждането и на мен ми е далеч макар, че реално знам къде и при кой.

На новите мами лека бременност и добре дошли!

Мирама, много е чаровна дъщеря ти, и много прилича на теб.

# 134
аз ще си раждам в Пловдив в клиника Селена,частна е но я предпочитам,там ми следят бременноста,и отсега знам че ще е секцио с моите двечки бебенца.чувствам се по спокойна в тази клиника а и лекарите си ме познават.

И аз смятам да раждам там! Simple Smile И на мен там ми следят бременността.

Mirama Голяма красавица! Да ти е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт