Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 26 227
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
  • София/Варна
Alexiana, щерката е родена в края на май, но едва към края на юни минахме към бодита с къс ръкав и рокли. Та си мисля, че би могла а се възползваш от това-онова Simple Smile.

# 166
Момичета, извинете, че така нахлувам. Може да ме помните, че пишех при вас, но се преместих при мартенските девойки. Причината беше точно в тези спорове за заглавието на темата и това как се наложи едно мнение. Реших, че няма смисъл да се меся, че е грозно и тъпо от моя страна, затова просто се махнах без да обвинявам никой.
Следя ви още, че все пак започнах с вас и продължавам да ви хвърлям по някой поглед. Според мен споровете продължиха, защото ушкем на никой не му дреме за заглавието, но всъщност явно не беше така. Според мен Бръм се е справила перфектно с темата, мисля, че сега изглежда доста по-оригинално и това не е заради заглавието, а заради труда, който е положила.
Надявам се да не се карате повече и да споделяте и прекарате най-хубавите си месеци в тази тема   bouquet

# 167
IrinaPetrova, аз хич не вярвам. ) Но аз по принцип не вярвам в никакви такива неща де. )

KayRenn, така си е, април месец е хладен по принцип и малко бебе не бих го разголила по къс ръкав. Освен ако не стане 30С, но рядко се случва. )

desitkad, благодарим за тенденциозното включване. )

# 168
Мирама, няма защо  Simple Smile
Помня, че беше овен, нали? На първо виждане очакваме девойка, надявам се на половина поне да е упорита, колкото теб. Това с най-добри чувства  Hug

# 169
Мирама, няма защо  Simple Smile
Помня, че беше овен, нали? На първо виждане очакваме девойка, надявам се на половина поне да е упорита, колкото теб. Това с най-добри чувства  Hug

Само да не е инатлива. ))))  Wink

# 170
Здравейте мами...На мен вчера ми направиха този метод за разпознаване на пола със солта и не знам до колко е вярно но се пипнах за нослето което означава че ще е момченце.Вие какво мислите по тази тема...Вярвате ли на тези бабини "щуротии" Simple Smile Хубав ден от мен   bouquet

Аз лично невярвам на тези суеверия, както и не нося червен конец на ръката, подстригвам се и се боядисвам и т.н. Simple Smile. Въпрос на личен избор Simple Smile.

Alexiana, аз също мисля като Мирама и КayRenn. Можеш да използваш в началото бодитата. Синът ми, който е роден края на март, носи дълги бодита до към юни. Все пак зависи и какво ще е времето.

Бръм, благодаря за темата   bouquet

Аз все още продължавам с  Sick. И корем още нямам  Whistling. Добре, че всяка седмица досега ходя на лекар, че да видя наистина че има бебе и причина за  Sick.

P.S. Хаха, Мирама, има ли неинатлив овен  Grinning

# 171
здравейте,днес се поразходихме с детенцето и преди малко заспа,аз ще поработя малко...
Да Ви попитам-от няколко дни ме дразни гърлото-смуках тантум верде,ама много не помага,имам ефизол -незнам дали става за брем,енни,а ми е кофти да звъня в неделя на лекаря за едно гърло.според вас какво мога да пия,смуча?

# 172
здравейте,днес се поразходихме с детенцето и преди малко заспа,аз ще поработя малко...
Да Ви попитам-от няколко дни ме дразни гърлото-смуках тантум верде,ама много не помага,имам ефизол -незнам дали става за брем,енни,а ми е кофти да звъня в неделя на лекаря за едно гърло.според вас какво мога да пия,смуча?
 Ефизолът е безвреден, но може да си купиш прополки, ако те притеснява Simple Smile Чайчета с много мед и лимон, компрес с извара на гърлото, а ако се задълбочи може да отидеш в някоя хомеопатична аптека, има сиропи подходящи за бременни; бързо оздравяване  Hug
  Мирама, сега видях от кого дъщеря ти е взела тези уникални очи  Hug

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 16:07 от Анум

# 173
 Ефизолът е безвреден, но може да си купиш прополки, ако те притеснява Simple Smile Чайчета с много мед и лимон, компрес с извара на гърлото, а ако се задълбочи може да отидеш в някоя хомеопатична аптека, има сиропи подходящи за бременни; бързо оздравяване  Hug
  Мирама, сега видях от кого дъщеря ти е взела тези уникални очи  Hug
благодаря,аз от хомеопатичните имам Тонзилотрен,но засега ще смуча Ефизол Wink

# 174
  • София/Варна
Аз към прополките съм леко резервирана, понеже са с някакъв изкуствен подсладител. Прополисът може да се взима под форма на клееви капчици в мляко, чай или друга напитка. Може да се слагат и в течност за гаргара.

# 175

Тантум верде пръскай  Peace
От другите неща освен да се захаросаш не знам каква полза има..

# 176
Здравейте отново.
Ккарамела беше попитала дали някоя няма да ражда в Стара Загора-е аз имам намерение (пък и таткото твърдо заяви, 4е в тукашната болница няма да ме остави). Засега клоня към държавното АГ. Ще се радвам ако с теб обменяме мнения за тамошните болници и лекари!

# 177
Добър вечер на всички  Simple Smile Много сте тихи тази вечер  Rolling Eyes

Охх на мен цял ден ми е лошо,гади ми се..ужас.Само като си помисля за храна и  Sick ,а трябва да се храня..

Искам вече да свърши това чудо Sad Надявам се утре да съм добре,че съм и на работа...

# 178
гърло ме болеше преди няколко дни - ползвах чай от липа с мед и лимон, топла супа и натривах със сода - 3 -4 дни ме боля, след което се отказаха да правя каквото и да е, защото ефекта беше моментен и то пък мина... Също така сии бях взела разни бонбонки за смучана - лукчета, олипс и др такива за облекчаване

# 179
Добро утро. ))))
Странно, че още не е писано в темата. )

За гърлобол, аз използвам едни билкови бонбони и за мен и за щерката, но майка ми ги носи от Германия. Мисля че видях един ден подобни в Лидл, с тъмно зелена опаковка и черен надпис, но не обърнах внимание дали са същите.

Утре съм на ЖК, дано да няма голяма опашка, защото едва ли ще правим нещо кой знае какво. Вероятно ще ме пита за килограми, някакви оплаквания и толкова. Но пък ще я разпитам по-подробно за серклажа в събота. Хич не ми се стои в болница и ще говоря с докторицата ако може вечерта да ме пусне. Иначе ще трябва да стоя чак до понеделник. ((
В събота ще видим и бебока и се надявам най-накрая да разберем пола. ) Че там ехографа е по-хубав. )

Общи условия

Активация на акаунт