Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 26 227
  • 712
  •   1
Отговори
# 180
добро утро, не съм ви чела
по-късно ще се върна да ви прочета
хубав ден засега  Hug

# 181
  • София
Добро утро!
Аз ви следя от началото, не пиша често, но пък от вас научавам много и някак си се успокоявам, че не само на мен ми се случват разни неприятни неща.Сега се престраших да помоля да ме запишат на 1-ва страничка. В петък бях на ЖК и общо взето не получих кой знае каква информация, дори снимка от ехографа не ми дадоха... Според размерите на бебчо - днес влизам в 16 седмица. Запазих си час за ФМ във МЦ Фемина при д-р Цолова и в тази връзка исках да попитам дали някой има отзиви за нея?

# 182
mishoto, добре дошла. )
От ЖКто няма какво толкова да се получи като информация. Особено ако нямаш някакви проблеми си е просто рутинен преглед (дори не и преглед), питат те за килограми, оплаквания и това е. А за снимката, може да не са имали хартия. )))) (на мен ми се случи като ходих да се записвам миналия месец)
И аз съм за Фемина, но за доц. Димитрова.
Мисля че тук имаше 1-2момичета ходили при Цолова и бяха останали доволни.

# 183
  • София
Mirama,
Благодаря ти! Преди време ми правиха конизация и сега ме следят (на частно - лекарят, който ме оперира) дали ще е необходимо да ми правят серклаж+разни други неблагоприятни здравословно неща, казах това на ЖК, но май не го взеха за нещо проблемно, както и да е. А иначе много се притеснявам, защото няколко години безуспешно пробваме и толкова дълго чакаме и искаме дете, че сега още не мога да се отърся от страха да не се случи нещо, макар и да знам, че каквото ти е писано - това ще стане!

# 184
mishoto, аз чета и в темата за серклажа, а и на мен също ще ми правят такъв, заради раждане в 32г.с. предния път. Ако искаш виж и там. А според мен най-добре се посъветвай с лекаря, който те е оперирал. Но мисля, че повечето при това положение препоръчват също серклаж, заради скъсената шийка.
Но ако си в 16г.с. като мен е добре да се консултираш възможно най-скоро.

# 185
Здравейте, явно сте били заети гледам не сте писали много....
Аз в четвъртък съм на ЖК, първо видеозон, а следващата седмица мерки и изследвания.
А относно ЖК, зависи от лекаря, има и такива които си гледат добре работата.
Хубав ден желая  bouquet

# 186
Мишото, доколкото аз се запознах зависи как е направено конизациото - имам познати, които с конизацио изкараха бременност без серклаж, познавам и такива, които правиха. Важно е да се следи шийката, казаха ли ти колко мм е?
Мирама, а сигурни ли са, че преждевременното раждане е заради шийката, защото има и др. причини по принцип? Мисля, че ти беше слагала линкове към немски сайтове за детски колички, ако знаеш, пусни някой, моля те Simple Smile
На всички успешна седмица!
Аз мисля да отида да си взема изследванията от биохимичния скрининг и от др. изследвания, въпреки че съм на прегледа на 25ти.

# 187
Alexiana, в нищо не са сигурни, тоест не намериха причина за преждевременното раждане тогава.
Ето линковете, дори сега виждам, че този модел са го намалили с още 50Е. И сега е вече на 200Е което е страхотна цена.

http://www.baby-markt.de/Unterwegs/Kinderwagen/ABC-DESIGN-Kombik … Orange-Black.html
http://www.baby-markt.de/Unterwegs/Kinderwagen/
http://www.babyartikel.de/schnaeppchen#categoryFilter=051000&sortBy=priceasc

# 188
Alexiana, в нищо не са сигурни, тоест не намериха причина за преждевременното раждане тогава.
Ето линковете, дори сега виждам, че този модел са го намалили с още 50Е. И сега е вече на 200Е което е страхотна цена.

http://www.baby-markt.de/Unterwegs/Kinderwagen/ABC-DESIGN-Kombik … Orange-Black.html
http://www.baby-markt.de/Unterwegs/Kinderwagen/
http://www.babyartikel.de/schnaeppchen#categoryFilter=051000&sortBy=priceasc

Ау, моята любима количка Heart Eyes но дали е с два коша или само един? Транслатора нищо не каза...  Rolling Eyes

# 189
Мирама, мерси, не съм много добре с немския - линка от първия сайт - цената наистина е чудесна. Включва ли бебешкия кош офертата, предполагам, че не включва столчето за кола.
На мен ми се видя много странна тази количка в началото, но на живо ми хареса. Аз исках да видя дали продават Мамбата специално, но не видях оферта - всъщност видях, но пак не мога да се ориентирам какво влиза.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 11:35 от Alexiana

# 190
За АБС, включва коша за новородено, но е без столчето за кола. За това и цената е такава. Но в БГ този комплект е минимум 700лв. така че пак си заслужава. Почти 2но по-евтино излиза.

# 191
Мерси! И аз така се оринтирах, цената си заслужава. на АБС дизайн Мамбата също ми харесва, има време за купувано, но са добре цените във всеки случай. Мъжът ми се беше съгласил за количка до 800 лв., ще влезна в тази цена. Но аз се замислям дори и за количка втора ръка, въпреки че щом има добри колички на тази цена може и нова.
Аз се обаждах за резултати - биохимичния скрининг не бил готов, кръвна картина и токсоплазмозата били добре. Мен ме интересуваше токсоплазмозата особено.. Само не разбрах резултатите от стерилната урина те пък дали са излезнали... Пак ще се звъни в края на седмицата.

# 192
Няма смисъл от количка 2ра употреба при положение, че за такава цена може да се купи чисто нова. Все пак зависи какви са изискванията и цената де. )

# 193
  • София
Здравейте мамчетааааа,

Днес сме нещо много мълчаливи. Аз съм станала от 7:30 ч. и направо вече откачам и се чудя какво да правя....но мисля към 14 ч. да си полегна малко да видя дали ще мога да поспя, че нещо напоследък не мога да спя вечер много добре - въртя се, събуждам се...абе кофти.
Охх, а незнам ама снощи май си усетих принцеската  Two Hearts  Kissing Heart докато спях настрани по едно време нещо си хванах корема отстрани ( частта, която беше на кревата ) и си го натиснах и усетих как нещо измърда - получих като пеперудки едно някакво много яко чувство, което за първи път усещам и се стреснах и събудих.
Аз съм на преглед отново чак на 13.11 и тогава ще давам кръв за Хив, Васерман, кръвна група ( макар, че си я знам ) и за TSH за да видим как е, че напоследък забелязах, че ми се появи коластра, а до колкото знам е още рано.

# 194
Ооо, нещо много оредяли редиците Rolling Eyes
Днес вече съм на работа и тоооолкова ми се спи... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт