Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 392
  • 712
  •   1
Отговори
# 495
кокона20, искрено ти съчувствам  Hug  Hug  Hug
 Момичета, какъв алтернативен вариант ще използвате ( за тези, които няма да купуват количка).  Мисля да си купя слинг, но не знам дали бих се оправила само с него  Thinking А и като порасте бебчо... newsm78

# 496
  • София

Имаше един сайт,някой беше пуснал,за проверяване на резултатите но за БХС ли беше?Не съм сигурна..

Това е за БХС
http://ngl1.infoart-bg.net/cgi-bin/WebAccess/AssyChk

# 497
Благодаря ,Съни   bouquet

# 498
Анум, аз точно слинг мисля да ползвам. Четох уж, че колкото повече носиш, толкова повече укрепваш и че когато расте бебето, не тежи толкова, ако го носиш почти само в него, колкото ако го комбинираш с количка или го носиш рядко. Ще видим как ще се получи  Simple Smile

# 499
Не мога да го видя онлайн, защото попълних резултата да се изпрати при лекарката, така процедирали  #Cussing out
И аз мисля първата покупка за бебето да е слинг и се надявам много да използвам. Затова не искам да давам много пари за количка.

# 500
Идеята за слинг за голямо бебе нещо не мога да я възприема. )
Хайде до 3-4ч. как да е, но посред лято да си увит с този плат и бебе до теб...освен ако няма да излиза човек за по 30мин на вън.
Аз съм изкарвала и по 6-7ч. по градинките. Това включва и хранене ,сменяне на памперс. Как ще стане ако детето е само в слинг?

# 501
Мисля да започна със слинг поне като за начало, а после ще видим  Simple Smile Имам  s-образно изкривяване на гръбначния стълб, а бебето ще ме кара да съм изправена непрекъснато и доста ще ми помогне   Simple Smile

# 502
Хора помагайте откриха ми клебсиела пневмония в стерилната урина.Гинеколога ми каза че било опасно и ми изписа антиаиотик Зинат 250 на първата стерилна нямаше нищо а сега:( някой имал ли е тази бактерия ?

# 503
  • София
Момичта, не забравяйте че ще гледаме летни бебета, ще ставате вир вода и вие и бебето допени едни го други  с тези слингове, да не говорим, че с часове можем да седим навън и бебто не може да си поспи опънато блажено, а как мислите да хапнете с мъжете или да пиета кафе с приятелки. количката е една от най-важните покупки. И преди съм го писала това, извинете че се повтарям,

# 504
Анум, то и аз имам леко изкривяване на гръбнака (уж коригирано), но не си и помислям да разнасям бебе в слинг. С първото пробвах и след 10мин го захвърлих нанякъде.

Marissa88, не съм и чувала за това нещо. Дано да се излекува бързо.

# 505
Аз нямам намерение да седя часове наред навън, признавам си, ни лято, ни зима. По принцип не обичам да излизам, даже, ако нямам работа навън. Нито обичам да ходя безцелно или да седя по паркове по 3-4 часа.  Embarassed Уф, ужасна майка ще съм  Laughing

# 506
  • София
Аз нямам намерение да седя часове наред навън, признавам си, ни лято, ни зима. По принцип не обичам да излизам, даже, ако нямам работа навън. Нито обичам да ходя безцелно или да седя по паркове по 3-4 часа.  Embarassed Уф, ужасна майка ще съм  Laughing

Ще се промениш, не се притеснявай  Wink

# 507

Абе....и аз не обичах, ама....) човек си променя приоритетите и желанията в някакъв момент след появата на детето. ) Вече не всичко опира до "аз обичам, не обичам", а и до "какво е добро за детето". )

# 508
  • София
Спокойно, знаеш ли, че има деца, които също предпочитат да си стоят вкъщи. Може и твоето да е от тях  Wink А пък може и да ти хареса все пак с детето навън.
Иначе и аз съм от тези, дето прекарваха по цял ден навън с бебето, но с количка. Помня, че излизахме сутрин в 10ч. и се връщахме след 18ч. вкъщи  Crazy Слинг не съм ползвала, а пък дъщеря ми в кенгуру не искаше да седи особено, за това ми беше екстра с количката.

# 509
 Аз ще купя количка, но ще наблегна в началото на слинга, чела съм, че и при колики е много успокояващо за бебето. И до физиотерапевта си ще се допитам. При нас разстоянията са огромни и за някои дестинации не бих рискувала.

Общи условия

Активация на акаунт