Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 373
  • 837
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен,
моля който разбере кога и къде имат презентации да пише, за да може да организираме "рекламна" агитка. Щом не ни връщат парите, то поне да предпазим други хора.  #Cussing out

# 586
chopar , няма как да предпазим хората и ще Ви кажа защо. Защото цялата "стратегия" е психологически разчетена и нагласена, така че разумни и уж здравомислещи и критични хора да бъдат "докоснати" за кратко и да бъдат "обработени" на мига да се хванат  и да изпразнят джобовете. Ако не беше така, щеше да има опция за проверка и време за решение. А в случая такова липсва. Действа се първосигнално, което е страшното.
И какво? Ще правим агитка и цирк пред хотелите? Мисля, че всеки си пати от главата и всеки от нас сам си е виновен защото се е полакомил за "евтиния обяд".
Винаги е имало и ще има мошеници и излъгани и ако човек не се замисля а сам се оставя да бъде обработен, последствията ще са подобни. Това е урок за изпатилия. Ако го приемем така, ще има полза...Simple Smile
Нима всички не сме постоянно облъчвани и обработвани от всякакви медии и всеки ден не купуваме всякакви буклуци? Само дето си мислим че не са такива...  Wink

# 587
  • Бургас
Здравейте, хора аз от до тук четеното не можах да разбера това фирма измамник ли е или......все пак ходят ли хората  на заплатената почивка или...............?

# 588
ние сме от ходилите и сме супер доволни! фирмата взема с почти двойно и мисля, че заради това хората са недоволни, но пък иначе как щяхме да знаем за този вид "почивка"?! ако имате възможност отивайте там е уникално!

# 589
  • София
Здравейте, хора аз от до тук четеното не можах да разбера това фирма измамник ли е или......все пак ходят ли хората  на заплатената почивка или...............?

О, не са измамници, просто предлагат безплатна услуга срещу пари Wink

# 590
Пепеляши, преди време те питах, но така и отговор не получих?! Кой ти каза че почивката е БЕЗПЛАТНА??? защото на нас и на презентацията и на Тенерифе ни обясниха, че си я плащаме на преференциална цена!

# 591
За мен лично са измамници - не спазват нашето законодателство и не ти дават възможност да са откажеш от сключения договор, съответно и не връщат пари в случай на отказ! За това дали взимат повече пари от необходимото нямам идея, но дори и да е така - лошо няма! Важното за мен е да си коректен и да спазваш законите, дали и колко "надценка" ще сложиш на дадения продукт, стига да не противоречи на закона, всеки търговец сам решава! Хора пишат, че са били на почивка и са доволни, аз лично, след като "поопознах" методите им на работа по-добре, НИКОГА НЕ БИХ ИМ СЕ ДОВЕРИЛА, дори да става въпрос да организират разходка в парка Wink Но всеки сам си решава Simple Smile Ако сте решили да ходите - весело и приятно изкарване желая Simple Smile

# 592

По скоро измама има във вашите изкази, наблюдавам ви отдавна и категорично всичко, което пишете са празни приказки, неподплътени с никакви аргументи или доказателства становища! От доста дълго време се опитвате да убедите доста хора тук в тази глупост за безплатната почивка, но слава богу малко ви се връзват, в България са останали достатъчно умни хора!!!

Безплатен обяд няма както се казва, няма и безплатна почивка  за никого! Семействата я получават при самостоятелна организация за между 250-350 евро - който се обади в комплексът сам ще се убеди в това! Мисля, че вече бях обяснил, но щом за някои хора потенциала не позволява от веднъж да се разбере ще повторя пак: в Клубовете на Ваканционна собственост  могат да се препоръчват квалифицирани семейства, отговарящи на стандартите и критериите на всеки отделен индивидуално, но само от семейства, които са членове в дадения комплекс т.е. са си закупили седмица от апартаментите, каквито са и нашите шефове и агенти! Ако на някой още не му стана това ясно за две години отново проблемът ни се крие в образователната система и закърнялите мозъци.

Колкото до семействата, които имат да получават пари - знаят къде са ни офисите и телефоните, не разбирам защо никой не се появява да си ги търси както е нормално, а само се оплакват из интернет. Аз лично съм свидетел как колежките от администрация всяка седмица правят преводи на отказали се семейства след подписани споразумения и в брой в офиса и по банкови сметки!

Колкото до петте потребителя внасящи негативизъм толкова време, жалко, че нямате с какво друго да се занимавате в личен и професионален план, че ви е накаква фикс идея тази пропаганда. Така добро не правите обаче, по скоро плашите доста от хората, които докато не стане време да пристигнат в курорта са на тръни и в стрес, което е крайно неприятно за една почивка!

За изминалите 6 седмици обаче вече имаме 20 семейства, които са били в комплекса, 17 от тях крайно доволни и са ни разрешили да им предоставяме номерата за разговор с тепърва пътуващи. Уикендите в Банско, които подаряваме също преминават успешно, а много скоро ще имаме и в Равда в един невероятен апарт-комплекс, новичък и лъскав. За това изключително благодаря на Таня Маринова за съдействието.

Както виждате компания Солеос Виа и резервационния отдел на Ваканционна собственост Сол Маркетинг функционират на 90% идеално (защото няма нищо перфектно на този свят) и законово и получаваме все повече клиенти и нови бизнес партньори! Скоро ще имаме и изявление за да се спре с безбройните спекулации по въпроса, за което пък искам да благодаря на една друга дама, на която ще запазя самоличността на този етап!

И като за финал на клиентите на нашето Дружество, които си имат някакви оплаквания - всеки е прав за себе си, а консенсус към днешна дата се получава само с една хубава дискусия. Така, че всеки може да заповяда в офиса за такава.

Благодаря за вниманието за пореден път и успешен край на седмицата за всеки един, както и хубав почивен уикенд, разбира се!

# 593

??? ShyGuy

Колкото до семействата, които имат да получават пари - знаят къде са ни офисите и телефоните, не разбирам защо никой не се появява да си ги търси както е нормално, а само се оплакват из интернет. Аз лично съм свидетел как колежките от администрация всяка седмица правят преводи на отказали се семейства след подписани споразумения и в брой в офиса и по банкови сметки!

??? ShyGuy

След прочетеното изказване, задавам конкретен въпрос КОГА ще ми възстановите парите или, в кой точно офис да дойдем да си ги получим, тъй като явно не спазвате никакви срокове. Срокът за възстановяване на нашата сума е утре 14.03.2014 г. и до този момент никой не се свърза с Нас да ни попита Защо или каквото и да е? А ние от своя страна продължаваме да се опитваме дя се свържем с Вас.  Това г-н Shy Guy e абсолютно несериозно и отвратително, нечовешко е да лъжете по този начин .... има хора като Нас, които работят всеки ден, за да изкарат заплатите си, а Вие ДА ни мамите и стоите безучастно. Очакваме някакъв отговор ..... в заключение ще кажа само, че живота се върти -днес Вие ни лъжите и мамите, но всичко в този живот рано или късно се връща ..... и то по най-добрия начин.

# 594
  • Пловдив
ShyGuy,
бях Ви попитала преди доста време какъв е критерият, по който се определят "Квалифицираните" семейства, и също откъде разполагате с телефонните ни номера, и с каква още информация за нас разполагате и откъде е тази инфомация, за да ни определите като "квалифицирани" семейства.
Като Ви чета последния пост, ми става чудно защо звъните и на "закърнели мозъци" и на такива с пропуски в образованието (да не би пък да имате достъп до дипломите ни или? newsm78
И не Ви прави чест (не очаквам дори да се замислите върху това) да обиждате хора, които все пак са си отделили от времето да дойдат да слушат колегите Ви, и казват откровено мнението си. Явно не четете от какво са оплакванията тук, но предвид подхода на фирмата Ви, това не е учудващо. И последно - странно защо, след като толкова е уникална предлаганата от Вас почивка и е голяма чест човек да се окаже сред "квалифицираните", колежките Ви, както сам пишете, всяка седмица връщат пари?

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 16:12 от cleare

# 595
 ooooh!
Да не упояват хората на тези презентации с нещо, дават ли почерпки?
Аз не мога да си представя, кого зарибяват. Който знае къде е Тенерифе и си е мечтал да отиде там,  значи е чувал поне за Букинг, пътуване със самолети и т.н., а който не е чувал за него, значи фианнсите са му само за Китен и Бяла Варненско, образно се изразявам, да не се обиди някой сега.
Този блог следя аз, http://zozinka.blogspot.com/2013/04/blog-post.html, девойката е успяла е да стигне до там за 120 Е/човек, ноооо нейното е висш пилотаж.

# 596
хора, вие заради билетите до там ли се отказвате или??? защо сте платили почивката и после се отказвате? или може би заради такива, като Пепеляши, която така и не отговори от къде има информация че почивката е БЕЗПЛАТНА, е ми явно е объркала, тази не е и аз дадох майл на наш делегат и Снегурачка, мисля скоро написа на техния, както и от сайта на самите комплекси можете да вземете. Ние бяхме миналата година по-това време на презентация, после не знам защо ме бутна дявола и изчетох всичко тук и не само, как съм се ядосвала и нервила, но писах до редженси и ми казаха имате резервация, нямате никакви проблеми идвате на ... датите които сме си заявили, успокоиха ме, а пък след като бяхме на острова не искахме да си тръгваме, ако имаме възможност пак ще отидем.
Ако е заради билети с много търсене и лов ще си намерите и много евтини билети, до към 200-250 евра за двете посоки, кола 70-80 евра за седмица, бензин, дизел още макс 50, ако си хапвате сандвичи или само от магазина пържоли и ..., плаж, Маска, нос Гигантес /тези са безплатни/ ми май  и с под 1000 евро ще сте изкарали за 2 възрастни.

# 597
  • Пловдив
Не става въпрос само за икономии, аз лично не съм си платила въпросния престой с идеята, че ще ми излезе без пари или пък, че ще отида там да карам в мизерия и да пестя от всичко, щото видите ли толкова евтини нощувки ни предлагат, понеже сме "квалифицирани" семейства. Достатъчно съм способна да намеря билети, но далеч не смятам да си губя времето с това. Както писах и преди, да,  Тенерифе може да е чудесно място, но подходящия начин да се отиде там на почивка, според мен не е предлагания от обсъжданата в тази тема фирма с постоянно сменящи се наименования. Никой в темата не оспорва зебележителностите на дестинацията, проблемът е подхода на въпросната фирма и огромният психологически натиск, че се предлага супер изгодна почивка (в сравнение с други начини, например чрез туристическа агенция), което е много далеч от истината. Мен обаче продължава да ме интересува и злоупотребата с данни, напр. телефони и имена (но не е само това, пак казвам, не е известно с каква информация разполагат тези хора, за да ни звънят, защото надали звънят на всеки, със сигурност има предварително проучване), та чакам още отговор.

# 598
  • София
хора, вие заради билетите до там ли се отказвате или??? защо сте платили почивката и после се отказвате? или може би заради такива, като Пепеляши, която така и не отговори от къде има информация че почивката е БЕЗПЛАТНА, е ми явно е объркала, тази не е и аз дадох майл на наш делегат и Снегурачка, мисля скоро написа на техния, както и от сайта на самите комплекси можете да вземете. Ние бяхме миналата година по-това време на презентация, после не знам защо ме бутна дявола и изчетох всичко тук и не само, как съм се ядосвала и нервила, но писах до редженси и ми казаха имате резервация, нямате никакви проблеми идвате на ... датите които сме си заявили, успокоиха ме, а пък след като бяхме на острова не искахме да си тръгваме, ако имаме възможност пак ще отидем.
Ако е заради билети с много търсене и лов ще си намерите и много евтини билети, до към 200-250 евра за двете посоки, кола 70-80 евра за седмица, бензин, дизел още макс 50, ако си хапвате сандвичи или само от магазина пържоли и ..., плаж, Маска, нос Гигантес /тези са безплатни/ ми май  и с под 1000 евро ще сте изкарали за 2 възрастни.

Вели, не съм отговорила, защото не кисна във форума. Отбивам се рядко и то само за важните теми като тази.
На Вашия въпрос: за това, че услугата е безплатна, разбрах от Посланик - тя пише също в тази тема.

На представителя на фирмата ще кажа само едно - не сме 5 гневните, явно не сте чели темата, а гледате само последната страница Wink

# 599
Пепеляши, благодаря за отговора, да ама аз проверих и на място и за облекчение се оказа че почивката не е безплатна, а пък и там и в Испания ние не се ограничихме от нищо Laughing, обиколихме поне 2 пъти острова, бяхме във всички хубави паркове: Лоро, Сиам и Джунгла, ходихме и до Маска за съжаление пътя надолу към плажа беше затворен и не можахме да пробваме връщане с кораб, а бях обещала на сина. Ходихме и го споменатия нос и до плажовете където снимали филми и до Тейде и до мароканския плаж ..., само столицата не успяхме да разгледаме, както и до съседен остров да отидем, но живот и здраве друг път  Wink

cleare, това на мен също ми е интересно, но ..., а дали си семейство или квалифицирано, надали го знаят  newsm78, с нас бяха приятели, които нямат брак, вярно че живеят от 10-12 години заедно, а преди това техни познати са били, които от 4 години са женени и нямат никаква финансова възможност, та ето ние сме три коренно различни семейства, как са ни оценили? но по важно е какво инфо имат и как са стигнали до него?!

Общи условия

Активация на акаунт