Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките и предупрежденията на потребителите за компанията KLM Ltd?
Каква информация има за компанията, която предлага почивки и томбола с награди?
Какви са преживяванията на потребителите с авиокомпанията KLM?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките и предупрежденията на потребителите за компанията KLM Ltd?
-
Каква информация има за компанията, която предлага почивки и томбола с награди?
-
Какви са преживяванията на потребителите с авиокомпанията KLM?
-
Какви са изискванията за участие в промоциите на KLM Ltd?
-
Какви са действителните преживявания на хората, които са използвали услугите на KLM за почивка в Тенерифе?
Но, разбира се, това не може да ми бъде оправдание да си мълча за подхода, който ме възмущава във въпросната фирма. И за това, че, бидейки на презентацията и нямайки предварителна информация за потенциалните възможности за пътуване до Тенерифе, човек е напълно лишен от правото си на информиран избор. Може би разчитат и на по-слаба информираност точно за там, не зная. Аз си признавам, че до момента на презентацията, не бях проучвала почивки на Тенерифе, Палма например - да, но за Тенерифе нямах инфо актуално и тъй като наши познати бяха доволни от почивка там (с тур. агенция), Тенерифе-то ми беше някъде в далечните планове. Покрай тази презентация сметнах, че ето, сега може да е подходящия момент и така се зарибих и аз. Пак казвам, аз не съм с идеята за безплатна почивка, защото прекрасно знам, че безплатен обяд няма, но подвеждането, подвеждането е мнооооого голямо и затова продължавам да пиша. Пък системата им със закупуване на седмици явно е за много напреднали, в сравнение с тях аз съм сигурно някъде в каменната ера, защото не мога да си представя дори да дам десетки хиляди евро, за да си купя с тях въздух
, е мииии, смятахме, смятахме и не ни се върза, пък и тази такса поддръжка?!, а и ние обичаме да ходим на различни места.
Нищо, че е бачкал като луд! Как можете да очаквате от подобни хора да ви свършат работа или да ви изпратят където и да е?!? Как можете въобще да очаквате сериозно отношение и към вас?!!!????
За съжаление ние се сетихме малко късно