Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 324
  • 837
  •   1
Отговори
# 690
здравейте отидох на презентация всичко беше ок и накрая като ме изпратиха ми казаха че печеля безплатна почивка в малта но без билети... естествено цената е скъпа ,без делегат ,а ние като не знаем език просто е безмислено да се ходи и тогава ни предложиха почивка в тенерифе за 8 дни за 800 лева
но без билети
обешаха да ни намерят за 300 на човек ,да видим
наистина е хубава дестинация
някой ако е ходил с тях моля за мнение
Забравете, че някой ще ви намери билети.Нас така ни излъгаха за Тенерифе- че за 2-ма души ще струват общо 500 отиване и връщане.Че имали отстъпки от KLM /с която нямат нищо общо/
В момента,в който трябваше да ми търсят билети се покриха и не ми отговаряха на мейла,единият телефон е изключен, а мобилния е собственост на друг човек вече.
Тъй като ние заминаваме след няколко дни се опитваме безуспешно да се свържем по всякакъв начин с Елена /техен или нечий представител там/,която не отговаря на посочените телефони.Звъняхме в хотелите посочени в договора ни,те казват, че при тях няма резервация на наше име. Изобщо-картинката е прекрасна...
Моля,ако някой е ходил скоро,зарибен от КЛМ и се е върнал - да сподели впечатления!
Моля,ако имате мобилен телефон на представител на острова да ми го пратите в лично съобщение!
Ако се окаже,че нямаме никаква резервация и трябва да си търсим друг хотел просто не знам какво ще правим... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 691
  • София
Имам само този мейл klmrezervacia@gmail.com (от началото на миналата година) - по него са ми давали отчет за преведените суми, когато ми връщаха парите по банков път.

Обърнете се към Активни потребители - те ми съдействаха тогава със съвети.

# 692
  • София
Ето тази съфорумка http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=376814 ми съдейства тогава да се ориентирам дали искам изобщо да участвам в схемите на тази фирма с много имена.
Писах ѝ на мейла с молба да пише тук, ако смята, че може да помогне с нещо.
Даже ѝ звънях, но не вдига.
За друго не се сещам в момента.

# 693
Имам само този мейл klmrezervacia@gmail.com (от началото на миналата година) - по него са ми давали отчет за преведените суми, когато ми връщаха парите по банков път.

Обърнете се към Активни потребители - те ми съдействаха тогава със съвети.
Писах на този мейл,никой не ми отговаря до момента.

# 694
Благодаря на всички, които ми писаха и ми изпратиха контакти на други хора в Тенерифе!
Сутринта се свързах с друга българка там и тя обеща да провери за резервацията ни и да ни съдейства. Ще пиша утре какъв е резултата от сагата. Embarassed

# 695
Утре 21 и 22.06 най-вероятно ще презентират в гр Пловдив, хотел Санкт Петербург! Нека опарените от Пловдив им провалят тъпата презентация!!

# 696
Здравейте, а кога ще имат презентация в Бургас случайно да знае някой  Soleos Via?  Много ще съм благодарна да разбера!

# 697
Здравейте, а кога ще имат презентация в Бургас случайно да знае някой  Soleos Via?  Много ще съм благодарна да разбера!
Хора,върнахме се благополучно след хилядите премеждия по заминаването. Прекарахме добре,бяхме и в Мадрид. Благодаря на всички,които ми помогнаха да намеря контакт в Тенерифе за да потвърдят резервацията ни!!! Hug
Съветът ми към всички новозарибени е да си отворят booking.com и да си направят справка как за половината от тези пари,които даваме тук можете да почивате за същото време в 3 звезден хотел на острова.
Въпросната Елена и Стефан не работят за Регенси. От там отричат, че имат задължения към който и да е, подписал договор с фирмите, правещи презентации в България, така, че сами си правете изводите. Crossing Arms
И съветвам всеки,който се е опарил от тях и не си е взел обратно парите да ги съди,защото това което пише в договора е лъжа-никакви пари не се превеждат от тук натам за "членство в клуба", а и всъщност не ви предоставят никаква услуга,освен да ви дадат евентуално телефон за връзка с някой си в Тенерифе...Нямате никакви други права,освен да ползвате басейна и фитнеса,нито пък намаление за билети,както ни излъгаха,нито пък намаление за билети за Лоро парк,плащате си трансфера от и до летището- 50Е общо,а екскурзията из острова не е безплатна и струва 55Е на човек. Това е, както казах-изводите си ги правете сами! Бъдете здрави! Mr. Green

# 698
Здравейте, питам кога има презентация ва Бургас с идеята на мяста да се опитам да си взема парите. мола за съдействие ние също платихме 900лв за Тенерифе.

# 699
Здравей,Мари!Вие от Бургас и региона ли сте.Аз бях на презентацията на 29.06.Вие кога бяхте и вас ли излъгаха

# 700
Мисля ,че всички трябва да поддадем колективен иск.Като всеки трябва и да   поддаде жалба в КЗП,аз лично вече го направих,и няма да се откажа докато не ми върнат парите.

# 701
КЗП няма да ви върнат парите, аз поддадох молба срещу един хотел, отсъдиха в наша полза, но не могат да ги задължат да ни върнат парите, това можело само съда!

# 702
 РАЗОЧАРОВАНИЕ ОТ СОЛЕОС ВИА.

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 20:13 от Анонимен

# 703
# 704
КЗП няма да ви върнат парите, аз поддадох молба срещу един хотел, отсъдиха в наша полза, но не могат да ги задължат да ни върнат парите, това можело само съда!
Завежда се гражданско дело в съда срещу компанията
, която ни подвежда с нищожни договори и авансовата сума която не ти връщат.
Ще спечелите на 100%

Общи условия

Активация на акаунт