Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките и предупрежденията на потребителите за компанията KLM Ltd?
Каква информация има за компанията, която предлага почивки и томбола с награди?
Какви са преживяванията на потребителите с авиокомпанията KLM?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките и предупрежденията на потребителите за компанията KLM Ltd?
-
Каква информация има за компанията, която предлага почивки и томбола с награди?
-
Какви са преживяванията на потребителите с авиокомпанията KLM?
-
Какви са изискванията за участие в промоциите на KLM Ltd?
-
Какви са действителните преживявания на хората, които са използвали услугите на KLM за почивка в Тенерифе?
/ и че само за нас правят оферта да отидем в Тенерифе за 750 лв, при цена за останалите 920 лв.
Попитах как все пак мога да си купя част от ваканционен имот, каквото всъщност презентираха, ама не можело, преди да отидем в Тенерифе, за да видим за какво ставало въпрос. Изобщо пълна лъжа и измама и мъгла в интернет. Прословутата "Даймънд Рисортс", която уж стопанисва ваканционни имоти за милиарди не съществува никъде, поне аз не успях да открия нещо. Яд ме е за изгубеното време в съботния ден и още се възстановявам емоционално от натиска и кандърмите да си дам парите на тоя дето духа.
да ми направят резервация и помощ със самолетните билети.пък да вземем да отидем най-накрая........някой скоро ходил също ако има връзка моля да ми пише:)
Поне пари не са ни поискали