Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 329
  • 837
  •   1
Отговори
# 705
Презентация в Бургас имаше на 12. 07. в хотел "Плаза". И ние бяхме от "спечелилите" екскурзия Laughing При зарибявката по телефона ни обясниха, че ще има голяма награда - почивка в хубав български курорт и други по-дребни наградички - малки електроуреди- тостери , ютии и други такива. Естествено всички награди бяха почивки в чужбина и по мои съмнения всички спечелихме голямата награда - Малта. За Тенерифе обясниха, че току- що са решили да предложат тази дестинация, която както виждам се върти от години. За Малта и на нас казаха, че там няма наш делегат, комплексът още не бил разработен /егати наградата тогава! newsm78/ и че само за нас правят оферта да отидем в Тенерифе за 750 лв, при цена за останалите 920 лв. Grinning Попитах как все пак мога да си купя част от ваканционен имот, каквото всъщност презентираха, ама не можело, преди да отидем в Тенерифе, за да видим за какво ставало въпрос. Изобщо пълна лъжа и измама и мъгла в интернет. Прословутата "Даймънд Рисортс", която уж стопанисва ваканционни имоти за милиарди не съществува никъде, поне аз не успях да открия нещо. Яд ме е за изгубеното време в съботния ден и още се възстановявам емоционално от натиска и кандърмите да си дам парите на тоя дето духа.

# 706
Здравейте,
и от мен.Цялото семейство бяхме на презентацията в Бургас и "спечелихме " тази почивка в Тенерифе.Така се зарадвахме,но след като чета коментарите тук - ту положителни,ту отрицателни,нацяло се обърках.Платили сме само таксата се регистрация 400лв.,сега ни предстои да доплатим и останалата сума.Моля,има ли семейства които са от Бургас или региона ,пътували със Солеос Виа? Даже сме решили да водим и малката с  нас,такива атракциони ни показаха с косатки и зоопоркове..Моля,пишете ми,пътували сме много и сами и с агенции,досега всичко е било наред!Но сега съм притеснена реални ли са нещата или измама?
Поздрави

# 707
Бургазлии още ли не сте разбрали,че това е измама. Аз бях на 29.06 и на другия ден разбрах,че е добра лъжа.Ще ви търсят докато им дадете и останалата сума и после няма да ви вдигат телефоните.
А добрите отзиви в чата са от тях.
Аз също изгорях и искам да поддадем колективен иск.

# 708
galllka, общо взето всички се осъзнаваме на другия ден Grinning Аз така и предварително не разбрах кой организира презентацията. Подхвърлиха ми някакво "Даймънд Рисортс Интернешънъл", каквото не съществува из интернет, но реших, че проблема да не откривам нищо за тази компания е мой. Иначе споменах на един от младежите за липсата на информация за Даймънд, но той само смотолеви "Така ли? Ъ!", което малко ме озадачи, но не задълбах повече. Така че всичко си е точно пресметнато от тяхна страна - липсата на каквато и да е предварителна информация /кой, по каква логика ще се сети предварително да чете тук, ако някой изрично не го насочи?/, натиска за незабавно плащане, твърденията, че всичко се случва на момента и никой нищо не знае...айде бе! Обясняваха ми, че калдарините от телемаркетинга представа нямали колко би струвала една "спечелена" екскурзия - ами уважаеми девойки, знаете с кого работите, влезте тук и се осведомете, от близо 3 години е все един и същи цирк. Ние го разбрахме за 3 дни, на вас какво не ви е У ред, че толкова време не се справяте информационно.

Абе като се сетя за тази простотия, хем ме е яд, хем ме е срам от себе си, че се вързах да си губя времето.

# 709
Фирмата, може и да е лъжлива, да искат да "изкярят" от нас, ние сме от тези които са ходили, вярно че много ме беше страх след като четох какво е написано тук, но отидохме видяхме, насладихме се на супер обиколки, някога ако имам възможност ще отида пак, но определено не с тази фирма, има доста изгодни хотели и оферти, няма да е и през тур оператор и техните цени скъпи ми се виждат.
определено хотелите на Тенерифе не са ако пише 3 звезди -отговаря на 2 и ..., на тия лъжци, най-добрия им хотел е клуб, но там не знам как се уреждаш?! иначе парковете на острова са уникални! трябва да се видят, а за шоуто с косатки - няма такава красота, малката нямаше 3 години и още говори от време на време за тях - как са ни пръскали и колко били големи ...

# 710
Нашата закупена оферта изтича октомври,ако някой чете тук от организаторите,да ми пише,искам да отидем август ако е възможно,но не ми отговарят на нито един телефон, #2gunfire да ми направят резервация и помощ със самолетните билети.пък да вземем да отидем най-накрая........някой скоро ходил също ако има връзка  моля да ми пише:)

# 711
  • София
Нашата закупена оферта изтича октомври,ако някой чете тук от организаторите,да ми пише,искам да отидем август ако е възможно,но не ми отговарят на нито един телефон, #2gunfire да ми направят резервация и помощ със самолетните билети.пък да вземем да отидем най-накрая........някой скоро ходил също ако има връзка  моля да ми пише:)

Явно безхаберието на фирмата е стигнало своя апогей! Обадете се директно в Тенерифе, на някой от старите български представители, както бях препоръчала на един от потребителите тук - SSS007. То така или иначе, никой в Тенерифе не е получил парите, които сте внесли на фирмата тук, така че няма никакво значение че ви изтича офертата октомври! Август са доста скъпи билетите, ако сега ще ги закупувате, но за след месец и половина може да се намерят и по-добри цени!

# 712
аз съм писала на този майл и имам отговор!  June Barker <info@regencyresorts.com> на Тенерифе, пробвайте чрез тях, дано станат нещата, така и така сте платили поне да отидете.
Успех

# 713
Моля,желаещите да сьдим тези наглеци да се заемем.Взеха ни парите и това не може да остане безнаказано.

# 714
Здравейте,
имам съмнителното удоволствие да ви информирам че утре - неделя 27.07.2014 - ще има презентация в София, хотел Silver House, бул Симеоновско шосе 6 от 14 часа.
Ако сте от поканените 7-8 двойки - добре. Пригответе си достатъчно пари, ако желаете да се възползвате от услугите на тези телефонни партизани.
За хора без покани - носете си транспаранти, точилки, сопи, свирки и други подръчни пособия.
При допълнителни въпроси - упълномощеното лице за контакт - г-жа Ели или Еми Симеонова отговаря (все още) на телефон 0893387929 или на място на самата презентация.

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 17:30 от Nova_Moda

# 715
MNOGO ME E JD NA SEBE SI CHE SE IZLAGAH I PLATIH TOLKOVA PARI ZA NISTO MOLIA KOITO PRAVI NESTO DA PODADEM KOLEKTIVEN ISK SRESTU TEZI MOSHENICI DA PISHE I AZ STE SE VKLIUCHA VAPREKI CHE SE SAMNIAVAM DA VARNAT PARITE!

# 716
Дано някой от "поканените" да влезе във форума преди да се "зариби"! На 03.08 /неделя/, в хотел "Езерец", гр. Благоевград от 10h и от 14h ще има отново презентации! Моля ви хора, не си губете времето, а след това и нервите, за да се отървете от тези измамници!!!

# 717
И ние бяхме на "презентацията" в Бургас, която за нас протече в рамките на 2 минути с посрещането и изпращането. Дадоха ни ваучер за Малта/Малага и телефони, на които за звъним по всички въпроси. Обадих се да ми обяснят какво точно сме спечелили, но една девойка каза, че колежката я няма, записа си номера ми и така и не ми е звъннала. Не се и натискам де Simple Smile Поне пари не са ни поискали Simple Smile

# 718
МОЛЯ ВИ, АКО НЯКОЙ ИМА АКТУАЛЕН ТЕЛ ИЛИ НЯКАКВА ВРЪЗКА С ПРЕДСТАВИТЕЛ ТАМ ИЛИ ЗНАЕТЕ КОГА И КЪДЕ ЩЕ СА СЛЕДВАЩИТЕ ИМ ПРЕЗЕНТАЦИИ, ПИШЕТЕ, ТЯСНО ЩЕ ИМ СЕ СТОРИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!

# 719
ПИША ВИ КОНКРЕТНО ЗА ГРАДОВЕТЕ БУРГАС И ПЛОВДИВ. МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ДА ПИШЕЕЕ.....ОПАРЕНИТЕ СМЕ МНОГО И ПАРИТЕ СА ИМ МНОГО. ВКЛЮЧВАМЕ СЕ И НИЕ В ПОДПИСКАТА  СРЕЩУ ТЯХ...

Общи условия

Активация на акаунт