Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 981
  • 837
  •   1
Отговори
# 180
Съжалявам, че и при вас нещата са били като при нас Sad Ние платихме 880 лв и искат да ни върнат само 680 лв, да си задържат 200 лв за такси. Но ние не се съгласихме и сега още сме до никъде. Както вече писах няколко пъти помолих за съдействие Комисията за защита на потребителите и Активни потребители, но още чакам отговор. Вие ще продължавате ли да се разправяте или сте склонни да се съгласите тези нещастни измамници да ви задържат по 200 лв.?  #Cussing out #2gunfire

# 181
няма да им дам 200лв

# 182
Току що пуснах сигнал и до Господари на ефира, може и нищо да не постигна с паричките, но поне се надявам по този начин да информирам други семейства за измамниците. Едно семейство да "спася" от "прецакване" пак е нещо  Simple Smile Скоро се надявам да направят репортаж и да се позабавляваме заедно с Минчо Минчев и другите там мениджъри и каквито са  Party

# 183
И ние нямаме фактура,само касов бон.

Нашите 14 дни са минали отдаааавна,за да мислим за връщане на пари, вече взех да се чудя ако още го отлагаме дали ще отидем въобще някъде, ако вземат да я съдят фирмата или се покрие....и изчезне

ooooh!

# 184

Нашите 14 дни са минали отдаааавна,за да мислим за връщане на пари, вече взех да се чудя ако още го отлагаме дали ще отидем въобще някъде, ако вземат да я съдят фирмата или се покрие....и изчезне

ooooh!

Ами те преди са били KLM , сега са HMS , утре може да са някое друго съкращение 

# 185
  • София
jilian и TedyKr, просто им кажете, че сте се свързали с Риджънси и от там са Ви казали че никакви такси не дължите авансово.

Точка.
Това е така и проверимо лесно, нали Bazinga?

П.П. Изобщо не им цепете басма - спокойно и уверено - правото е на ваша страна. Те не са направили нищо, освен старание да ви изкопчат парите.

# 186

ooooh!

И аз съм на твоя хал:(, но просто преди началото на др.година не мога да отида. Аз отдавна бях планувала да пътувам някъде през февруари и реших да се възползвам от тази фирма, ама...

# 187
jilian и TedyKr, просто им кажете, че сте се свързали с Риджънси и от там са Ви казали че никакви такси не дължите авансово.

Точка.
Това е така и проверимо лесно, нали Bazinga?

П.П. Изобщо не им цепете басма - спокойно и уверено - правото е на ваша страна. Те не са направили нищо, освен старание да ви изкопчат парите.

Пепеляши, както и Мама на двама малчугана беше писала, на място Regency Resorts Tenerife потвърждават, че почивката се предоставя от тях безплатно.  Simple Smile

# 188
Ние пък путувахме март месец до Тенерифе. И ние четохме доста неща по форума и се бяхме притеснили. В крайна сметка всичко мина гладко. Няма как да опиша всичко, защото би било трудно, но си прекарахме супер. Просто такива неща като написаните тук могат да развалят на всекиго желанието да отиде на почивка, дори моето...

# 189
Ние пък путувахме март месец до Тенерифе. И ние четохме доста неща по форума и се бяхме притеснили. В крайна сметка всичко мина гладко. Няма как да опиша всичко, защото би било трудно, но си прекарахме супер. Просто такива неща като написаните тук могат да развалят на всекиго желанието да отиде на почивка, дори моето...

Така, като гледам хич не вярвам на написаното от теб! Специално затова ли се регистрира кака? Да похвалиш! Тия съвсем скоро ще берат големи ядове...отдавна вече нещата не са, каквито бяха и хоата си имат права, които има кой да защитава.

# 190
Искам да попитам на някой от вас от фирмата дали ли са фактура или всички сме с касова бележка само  Simple Smile

На нас ни дадоха единия екземпляр, който излиза при плащане с кредитна карта - малката бележчица със сумата. Предполагам, че при всички е така.

# 191
esetra, напълно те подкрепям и на мен този коментар ми е меко казано странен! Определено мисля, че вече не е като едно време и хората ще си търсят правата на всяка цена! Поне ние мислим така да направим! Крайно време е на тези ... да спре да им се разминава и се надявам, че е дошло времето за санкции за измамите, които правят!!!

# 192
  • София
Номерът е да не се отказвате - те на това разчитат.

# 193
Номерът е да не се отказвате - те на това разчитат.

Аз няма да се откажа, но много ми се иска да разбера как са взели и личните ни телефонни номера. На нас ни звъннаха на gsm. Изобщо имат ли право операторите да продават такава база? Като питахме агенцията, как точно са се сдобили с наш номер, взеха да мънкат и нищо не казаха.

# 194
Ние сме твърдо решени да не се отказваме! Но с тях диалогът ни приключи, нямаме намерение да им се молим за нещо, което си е наше! Няма да им доставя този кеф, да им гледам мазните физиономии как ме лъжат най-нагло в очите или пък да им вдигам скандали и да хабя нерви! Тъкмо ще проверим колко качествено работят институциите в България!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт