Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 981
  • 837
  •   1
Отговори
# 195
Ние пък путувахме март месец до Тенерифе. И ние четохме доста неща по форума и се бяхме притеснили. В крайна сметка всичко мина гладко. Няма как да опиша всичко, защото би било трудно, но си прекарахме супер. Просто такива неща като написаните тук могат да развалят на всекиго желанието да отиде на почивка, дори моето...
След като сте си били избрали датите за пътуване, и ги заявите във фирмата...за колко време ви отговориха от фирмата, че има свободни места за тези дати и може да закупите билетните самолети?

# 196
Ние пък путувахме март месец до Тенерифе. И ние четохме доста неща по форума и се бяхме притеснили. В крайна сметка всичко мина гладко. Няма как да опиша всичко, защото би било трудно, но си прекарахме супер. Просто такива неща като написаните тук могат да развалят на всекиго желанието да отиде на почивка, дори моето...
След като сте си били избрали датите за пътуване, и ги заявите във фирмата...за колко време ви отговориха от фирмата, че има свободни места за тези дати и може да закупите билетните самолети?

Точно този потребител едва ли ще ти отговори,както сам е писал няма как да опише всичко.....защото би било трудно,по-добре питай мами, които са отдавна регистрирани тук.....на други не вярваме

# 197
Зададох този въпрос защото и ние сме от тези, които спечелихме през зимата такава екскурзия. Тогава нямаше толкова отзиви във форума. Така или иначе решихме, че ще пътуваме, а и както се оказва доста хора заминават при условие, че не са знаели за този 14 дневен срок за отказване!
Нещо друго ме притеснява, имам чувството че става нещо във фирмата! От края на юни се опитвам да си закупя билети за края на август (това е единствения период когато можем да пътуваме). Бяха ми казали, че за 24 часа се получава отговор от фирмата дали за заявените дати има свободни места и след това веднага можем да отидем и да закупим билетите. От 26 юни се опитваме да направим среща за билетите, хубаво казаха ни да изчакаме 24 часа, но минаха 5 дена и никакъв отговор. В четвъртък на 4 юли им се обадих по телефона за да сменя датите с една седмица по-късно, защото цените на билетите за този месец, разбира се се покачват главоломно с всеки ден! Трябваше след 24 часа да получим потвърждение за свободни места за тези дати и че няма да има проблеми за август (като скъп туристически месец и по-малко желаещи). Отново нямаме отговор!
Започвам да си мисля, че има някакъв сериозен проблем във фирмата дори за такива като нас, които искат да пътуват, което ако е така, вероятно е от скоро, защото през юни има пътували!
Момичетата във фирмата, няма как да кажат ако е така! Те са изключително внимателни и нямаме никакъв проблем с тях, винаги са ни отговаряли и са се отзовавали на позвъняванията ни, срещи преди време! Но вече 10 дена нищо и нищо! Затова реших и аз да се включа във форума, да не би да съм останала с погрешно впечатление, че толкова бързо става резервацията и закупуването на билетите от момента на заявяване на датите Rolling Eyes
Надявам се, че в понеделник вече трябва да имаме отговор! Но дали!?

# 198
Зададох този въпрос защото и ние сме от тези, които спечелихме през зимата такава екскурзия. Тогава нямаше толкова отзиви във форума. Така или иначе решихме, че ще пътуваме, а и както се оказва доста хора заминават при условие, че не са знаели за този 14 дневен срок за отказване!
Нещо друго ме притеснява, имам чувството че става нещо във фирмата! От края на юни се опитвам да си закупя билети за края на август (това е единствения период когато можем да пътуваме). Бяха ми казали, че за 24 часа се получава отговор от фирмата дали за заявените дати има свободни места и след това веднага можем да отидем и да закупим билетите. От 26 юни се опитваме да направим среща за билетите, хубаво казаха ни да изчакаме 24 часа, но минаха 5 дена и никакъв отговор. В четвъртък на 4 юли им се обадих по телефона за да сменя датите с една седмица по-късно, защото цените на билетите за този месец, разбира се се покачват главоломно с всеки ден! Трябваше след 24 часа да получим потвърждение за свободни места за тези дати и че няма да има проблеми за август (като скъп туристически месец и по-малко желаещи). Отново нямаме отговор!
Започвам да си мисля, че има някакъв сериозен проблем във фирмата дори за такива като нас, които искат да пътуват, което ако е така, вероятно е от скоро, защото през юни има пътували!
Момичетата във фирмата, няма как да кажат ако е така! Те са изключително внимателни и нямаме никакъв проблем с тях, винаги са ни отговаряли и са се отзовавали на позвъняванията ни, срещи преди време! Но вече 10 дена нищо и нищо! Затова реших и аз да се включа във форума, да не би да съм останала с погрешно впечатление, че толкова бързо става резервацията и закупуването на билетите от момента на заявяване на датите Rolling Eyes
Надявам се, че в понеделник вече трябва да имаме отговор! Но дали!?

Нищо чудно да ги е страх от всеки звъннал и "въртящ номера" като това да сменят резервации,сега са се подплашили май четейки тук,а може и да има забавяне,нека кажат тези, които са пътували,ние още дори не сме им звънели мислехме към догодина, а те казаха 2 месеца преди датите на които искаме- тогава да звъним за резервация..... ooooh! а дали ще намерим някой тогава....

# 199
Сменяте в заглавието и текста думата "договор" със "споразумение", ако така е наименован документът, който сте подписали с тях.
Променяте името на фирмата и адреса (ако са го сменили).

Най-отдолу ние бяхме добавили текст, който задължава фирмата да върне платените еди колко си лева, по следната банкова сметка ...... в срок от ....... дни. И отново подпис на служителя, представляващ фирмата.

Здравейте,
искам да кажа на тези, които са подписали споразумението с HMS, че булстатът им е 202465306, а името на фирмата е ХОЛИДЕЙ МАРКЕТИНГ СОФИЯ ЕООД.
Преди малко се свързах с тяхна девойка на gsm-ма, който са оставили и като разбра, че ще ги уведомявам за отказ, както беше мила и любезна, така стана нервна и си позволи да опонира. Мениджърът им държал на лична среща и настояваше да кажа ден и час, когато ще може да отидем. Аз й казах, че той няма работа с мен, а ще изпратя адвокат и точка. Simple Smile))
Усещат, че са нагазали в лайната вече, а ето и една статия, която за съжаление съм пропуснала да прочета преди презентацията: http://www.monitor.bg/bin/marticle?id=389836

# 200

Така, като гледам хич не вярвам на написаното от теб! Специално затова ли се регистрира кака? Да похвалиш! Тия съвсем скоро ще берат големи ядове...отдавна вече нещата не са, каквито бяха и хоата си имат права, които има кой да защитава.

Да именно заради това реших, че е крайно време да се включа, а иначе всеки може да вярва в каквото си иска.

След 2 дни получих потвърждение за резервацията, а билетите си ги взех от туристическа агенция и ме таксуваха 60лв за това, че са ми ги намерили.

# 201

Така, като гледам хич не вярвам на написаното от теб! Специално затова ли се регистрира кака? Да похвалиш! Тия съвсем скоро ще берат големи ядове...отдавна вече нещата не са, каквито бяха и хоата си имат права, които има кой да защитава.

Да именно заради това реших, че е крайно време да се включа, а иначе всеки може да вярва в каквото си иска.

След 2 дни получих потвърждение за резервацията, а билетите си ги взех от туристическа агенция и ме таксуваха 60лв за това, че са ми ги намерили.

Но как е възможно?!? Госпожицата в офиса ми каза, че има един единствен случай, в който се е получило забавяне с повече от 24 часа. Та 2 дни не са ли 24 умножено по 2? O_O
Ок, благодаря за инфото. А те ли Ви изпратиха до въпросната агенция, която събира такси за самолетни билети или сами си избрахте агенцията?

# 202
Моля тези,които вече са ходили на въпросната почивка в Тенерифе, да пишат по-подробно за това.Аз също закупих тази "промоция" и наистина съм притеснена от всичко ,което прочетох до тук. Има едно две мнения на доволни клиенти и аз подозирам,че са подставени лица на фирма KLM  и както сега се казва HMS. Пишете наистина сериозно ако има доволни, не съм изпуснала този 14-дневен срок до който мога да се откажа.  newsm78

# 203
Дано има доволни и да ти пишат, но въпреки че си в срок, тези ... (да не ги обиждам) няма доброволно да ти върнат паричките! Дано не съм права, но написледък е доста трудно, освен ако не си задържат 100-200 лв за "измислените" им разходи!!! Каквото и да решиш искрено ти желая успех!

# 204

Нищо чудно да ги е страх от всеки звъннал и "въртящ номера" като това да сменят резервации,сега са се подплашили май четейки тук,а може и да има забавяне,нека кажат тези, които са пътували,ние още дори не сме им звънели мислехме към догодина, а те казаха 2 месеца преди датите на които искаме- тогава да звъним за резервация..... ooooh! а дали ще намерим някой тогава....

Едва ли ги е страх от нас, защото много добре знаят че ние искаме да пътуваме и по-скоро те ще ни "извъртят номер" ако пръдължават да мълчат и ни провалят лятото! Сигурно вече сме единствените, които искаме да пътуваме, но е факт! Бяхме ходили на среща през май, тогава веднага ни приеха и ни посъветваха да се обадиме в края на юни, точно два месеца преди пътуване, когато билетите били най-евтини! Наистина така се и оказа, в края на юни билетите бяха най-евтини за края на август! Когато заявих датите трябваше да ми се обадят, но минаха 5 дни и те не се обадиха! Не получих никакво обяснение нито за отказ, нито за потвърждение за тези дати, тоест резервация не е имало дори след 5 дена от заявката! Тогава ми обясниха, че не е проблем да изтеглиме резервацията с една седмица по-късно, и веднага ще се обадят, но отново дните си минават и отново никакъв отговор за отказ или потвърждение!

# 205

Едва ли ги е страх от нас, защото много добре знаят че ние искаме да пътуваме и по-скоро те ще ни "извъртят номер" ако пръдължават да мълчат и ни провалят лятото! Сигурно вече сме единствените, които искаме да пътуваме, но е факт! Бяхме ходили на среща през май, тогава веднага ни приеха и ни посъветваха да се обадиме в края на юни, точно два месеца преди пътуване, когато билетите били най-евтини! Наистина така се и оказа, в края на юни билетите бяха най-евтини за края на август! Когато заявих датите трябваше да ми се обадят, но минаха 5 дни и те не се обадиха! Не получих никакво обяснение нито за отказ, нито за потвърждение за тези дати, тоест резервация не е имало дори след 5 дена от заявката! Тогава ми обясниха, че не е проблем да изтеглиме резервацията с една седмица по-късно, и веднага ще се обадят, но отново дните си минават и отново никакъв отговор за отказ или потвърждение!

Днес по телефона ги попитах, защо има негативни отзиви относно неспазване на срока от 24 часа и те ми отговориха, че има един единствен случай! Предполагам, че става въпрос за Вашия. Нека, ако има още някой да пише, за да сме сигурни, че пак лъжат момите, които вдигат телефона! Нали разбрахте, че тази схема преди да заработи тук е завлякла 1 милион гърци и са духнали безследно. Тук ще стане същото. Според мен се надяват хората да отложат почивката за по-късно предвид това, че повечето вече са си планирали ваканцията. Така че дори да отиде някой ще са еденици и пак тия гадове ще са на далавера. Ако има оплакване в полицията дали ще могат да напуснат страната?  newsm78

# 206
След като писах тук във форума, който е ясно че се следи и от тях, веднага им писах по ел. поща и ги запитах "Какво става с резервацията?" Оказа се, че точно края на август е най-натоварения сезон и подадените резервации са много! Утре най-късно ще имам отговор дали ще има места!  newsm78
Като всяка финансова пирамида, винаги първите печелят, за да може да заработи пирамидата. Ако те са такава "пирамида", нормално е когато са започнали дейността си да е имало пътували и доволни,но оттук натам...ще си проличи! Надявам се нещата да се развият добре и обещавам да ги похваля!

# 207
Не знам защо, но си мисля, че съвсем скоро тази фирма - под това име и с този собственик, ще бъде заличена и ще се наложи да съдим фирма "фантом" и ще почиваме с фирма "фантом"! За съжаление това е действителността! Дано само успеем да ги изгоним от България, пък макар и с нашите пари!  #Cussing out #2gunfire

# 208
Има нещо такова, особено като гледам какъв наплив от желаещи има във форума да пътуват точно в края на август и не е сигурно дали са останали места! Mr. Green

# 209
 Laughing Laughing Laughing да определено доста са  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт