Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 275
  • 837
  •   1
Отговори
# 255
 Thinking На мен водата от презентацията ми се видя чешмяна  Crossing Arms дъщеря ни изпи цялото шише, че и от моята пи.... Close

Моя мъж мисли, че имат телефоните от някоя банка с добри клиенти ,които погасяват кредитите си,ние сме взимали на 2-3 пъти така кредити и си ги погасяваме към уникредит.....

Интересното е ,че си нямат база данни кои са им клъвнали ,щото пак ни звъняха..... ooooh!

Как я намирате темата преди презентация.... newsm78

# 256
  • София
Thinking На мен водата от презентацията ми се видя чешмяна  Crossing Arms дъщеря ни изпи цялото шише, че и от моята пи.... Close

Моя мъж мисли, че имат телефоните от някоя банка с добри клиенти ,които погасяват кредитите си,ние сме взимали на 2-3 пъти така кредити и си ги погасяваме към уникредит.....

Интересното е ,че си нямат база данни кои са им клъвнали ,щото пак ни звъняха..... ooooh!

Много интересно предположение за кредитите! Моите клъвнали близки също имат кредит към уникредит и са ги потърсили точно на посочения там gsm номер  newsm78
Дъщеря ви имаше ли някакви оплаквания в следващите дни - главоболие, сърцебиене, пресъхнала уста..защото и двамата имаха такива наблюдения след презентацията?

# 257
Thinking На мен водата от презентацията ми се видя чешмяна  Crossing Arms дъщеря ни изпи цялото шише, че и от моята пи.... Close

Много интересно предположение за кредитите! Моите клъвнали близки също имат кредит към уникредит и са ги потърсили точно на посочения там gsm номер  newsm78
Дъщеря ви имаше ли някакви оплаквания в следващите дни - главоболие, сърцебиене, пресъхнала уста..защото и двамата имаха такива наблюдения след презентацията?

Ох ,не помня,ако вземем да търсим под вола теле ще го намерим, иска ми се да не мисля.
   Нито сме им се обаждали,само тук си пиша,единствено те ни звъняха ден след като клъвнахме за да ни поздравят и се разбрахме като решим  да резервираме да е 2 месеца по-рано и така ,само си се притесняваме тук.... ooooh!

# 258
  • София
Ние пък кредити не сме имали. Четох, че тук има бивши служители на фирмата, те могат да ни светнат...евентуално  Sunglasses
Скрит текст:
 Може и в скрит текст
Не отидохме днес...така ме е яд, изпуснахме пиленцето..пфууууу ooooh!  Joy

# 259
Аз обаче нямам кредит нито към цитирана, нито към друга банка. Вероятно е комбиниран начина на "избирането" ни, за да им влезем в шаблона. За мен това  не е толкова важно, важно е да си спазят обещанието към нас облечено в т.нар. споразумение.

# 260
  • София
И аз нямам кредити.

До ден-днеше продължават да ми звънят да ме канят на презентации - от HMS вече Simple Smile
Някой беше писал, че можело да има съвпадение и да не били същата фирма - ами същата са. Едно към едно е говоренето по телефона, едно към едно е процедурата.

Дотук са ми звъняли над 10 пъти след като пътищата ни вече се бяха разделили официално...
Интересно ми е как са преценили, че съм подходяща.

Мисля си дали не взимат телефони от сайтове на фирми (моят телефон виси на сайта ми). Или пък на авикомпании като Wizzair...

# 261
  • София
Здравейте и от мен,поредният спечелил или по-скоро излъган......все още се чудя в коя група попадам.
И така: миналата седмица,разхождайки се по Витошка ме спря една мила дама с молба да й отделя 5 минути за анкетата,която провежда. Съгласих се,все пак с това изкарва заплатата си. Анкетата беше свързана с това -къде,кога и колко често ходим на почивка с моето семейство,както и колко пари отделяме за това- отговорих на въпросите й без да влагам особена мисъл в това. След края на анкетата,дамата ми обясни,че имаме шанс да бъдем избрани на случаен принцип за спечелването на хубава награда- ДА БЕ ДА, помислих си аз.... Тръгнах си и съвсем забравих за случилото се, до сряда 17 Юли,когато един щастлив женски глас ми се обади по телефона с думите- Обаждам ви се за да ви зарадвам,вие сте избрани измежду доста семейства и печелите награда. Единственото,което искаме от вас е да отделите два часа за да изслушате нашата презентация,която е на много интересна тема свързана с курорти и почивки. Срещата ще се проведе в хотел Експо-София от 15 часа в петък 19 Юли.
Организирахме се с половинката ми,защото това беше едно от условията- да сме задължително двамата и задължително да пазя продиктувания ми код за резервация. Отидохме в уречения ден на уреченото място, посрещнаха ни много любезно, запознахме се с девойката,която щяла да бъде с нас през цялото време за разяснения по презентацията.
Презентацията,както вече знаете беше за световно известната фирма RCI,за мен абсолютно неизвестна и продължи около 2 часа. След кратка почивка беше съобщено,че само сега имаме шанс да наддаваме ,всички присъстващи семейства (общо 7) за мечтаната 7 дневна почивка на о.Тенерифе за сумата от 920лв. В тази сума влиза- посрещане на летището, ескорт до хотела,4 звезден апартамент и делегат на разположение 24 часа. Странното е,че само ние вдигнахме ръка,още в началото на "търга" ,други не се включиха и съответно спечелихме. Провеждащия презентацията мениджър набързо спретна една груба сметка и каза,че ако платим веднага сумата  ще бъде 850лв и ние като едни шарани клъвнахме здраво. Обясних на господина,че не нося със себе си толкова пари и ще трябва да отида до вкъщи за тях, той отвърна- няма проблем,момичето ще ви придружи,давате й парите и тя ви връчва документите.
Сега разполагам с договор,касова бележка и една обещана 7 дневна почивка за 4-ма в 4 звезден апартамент на о.Тенерифе,като мога да се възползвам от почивката в следващите 18 месеца. След изчетеното до този момент съм страшно объркано и се чувствам като тъпак.Реално не знам какво да правя. Тук чета главно мненията на хората,които не са се регистрирали днес ,въпреки,че е пълно с такива вписали се само и само да изразят мнение по точно тази тема- някак несериозно ми се струва това. Извинявам се,че писах толкова много. Ще продължа да следя темата и се надявам на повече информация от хора,които са се сблъскали с това, а не от такива,които изказват само предположения и са гости на форума.

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 13:34 от L_A_L_K_A

# 262
  • София
KLM  и HMS  са едно и също!

Преди време случайно попаднах на темата ви и се зачетох. Слава богу, не съм от "избраните".  Wink Сега съм пуснала търсачка за Малага и попаднах на мнение от 2005 година:
Цитат
Значи, при нас всичко започна с писмо от т.нар. фирма СМС Интернешънъл, според които печелим безплатна почивка в Тенерифе или Малага. Далаверата е нощувката, която поемат, но плащаш храна, път и застраховки и на всичкото отгоре търпиш някакви надъхани селърс мениджъри да ти обясняват упорито - колко си на далавера като инвестираш крупна сума в организацията, купуваш си точки, демек седмици - задължителна! почивка и то по техните хотели и курорти, които били 4-5 звездни

Явно действат много по-отдавна отколкото си мислим.  Laughing  За тези години списъкът с имената на фирмата сигурно е станал доста дълъг.

# 263
Изчетох доста мнения по въпроса за www.hmsbg.com и се чудя дали ще ми върнат парите.
На третия ден още им писах и се свързах с тях, че се отказвам от възможността да пътувам. Появиха се обективни причини....

Имам нулиран договор и подписано споразумение, че до 30 дни ще ми бъде възстановена сумата, като те задържат 200 лв административни разходи. Тези 30 дни изтичат някъде към средата на Август 2013. Доста време. 30 работни дни... Чакам да минат.

# 264
И докато чакам искам да попитам има ли някой който не е новорегистриран тук, не е техен служител и може да докаже, че е използвал тяхна услуга?

Под доказателства разбирам да покаже снимки и да разкаже за това как е минала ваканцията му.
Интересуват ме конкретни имена на места, хотели, улици или каквото и да еу което да покаже че е бил на място изпратен от въпросната фирма.

# 265
Изчетох доста мнения по въпроса за www.hmsbg.com и се чудя дали ще ми върнат парите.
На третия ден още им писах и се свързах с тях, че се отказвам от възможността да пътувам. Появиха се обективни причини....

Имам нулиран договор и подписано споразумение, че до 30 дни ще ми бъде възстановена сумата, като те задържат 200 лв административни разходи. Тези 30 дни изтичат някъде към средата на Август 2013. Доста време. 30 работни дни... Чакам да минат.

Ееее големи говеда са! Те нямат никакави администртивни разходи. Пари не изпращат ни-къ-де! Да не говорим, че никъде в договора не пише, че дължим някакво обещетение, глоба или каквото и да е. След катоадвокатът ми им го написа те казаха, че ще върнат цялата сума, обаче не искат да разпишат пък нашето споразумение. Държът си на тяхното, което е нищо!

# 266
Нямах никакъв шанс да си искам цялата сума. Отиваш на место в офиса и ти показват документ, че са направили регистрация от твое име и са получили фактура от Тенерифе, Испания.

При документа ми направиха впечатление няколко неща:

1. Датата на получаване на фактурата за регистрация беше същата като датата на която преведох парите към HMS. Парите преведих по кредитна карта късно след обяд, а те бяха вече направили регистрация и получили фактура преди това да се случи.

2. Номера на фактурата беше забелен и написан нов. Вероятно ползваха напечатано в офиса копие, на които към определена дата на презентациите и само сменяха номерата на фактурите за различните регистрации.

3. Фактурата бе получена от организация на която не пишеше Regency Resorts, Tenerife. Организацията беше някаква друга. Обясниха, че имат много агенти из цяла Европа и за това...

Копие от тази фактура не ми беше предоставена. Нямаше начин да разбера дали наистина има такава услуга и е направено такова плащане.

В началото ми обясниха, че няма начин да ми бъде възстановена сумата изобщо. Така се изказа секретарката в офиса. Останах с впечатление, че има в офиса хора които наистина вярват, че фирмата е направила плащане. Но има и други които са навътре и знаят...
Защото извикаха мениджъра и решиха да ми ваправят изключение като ми удържат съмо 200 лв. Да загубиш само 200 лв, вместо 890 ми се видя направо изключителен жест от тяхна страна при условие, че тези които вярват са казали няма начин да върнем каквото и да е.

Но другите, които знаеха, че фактурата е... ми влизаха в положение така да се каже. Това е игра на надлъгване. Те лъжат, че вършат услуга и имат разходи, а аз лъжа че вярвам, че плащането е направено. Няма друг начин... Така успях да подпиша споразумение за възстановяване на 690 лв, които да бъдат преведени на банкова сметка, която дадох.

Обясниха ми че тези 30 работни дни са защото са такива изискванията от счетоводството им. Трябваше да повярвам, че водят и счетоводство, няма друг начин...
Сега чакам да си получа парите... Не знам какво ще стане ако решат да не ми възстановят сумата.

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 17:29 от Ант

# 267
Привет на всички!
Понастоящем не съм mamma, но поне съм bg, като ще "карам" направо по въпроса/темата:
Имайте предвид, че всеки, повтарям всеки решил да се откаже от "спечелена" екскурзия до Тенерифе, промотирана от Кей Ел Ем или Холидей Маркетинг София, може да стори това в срок не до 14 (четиринадесет) дни, а в срок до 3 (три) месеца!;
Имайте предвид също така, че съм склонен на помогна безвъзмездно на всеки, който иска да се откаже от т.н. "Споразумение" и е в рамките на цитирания по-горе 3 месечен срок.

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 18:32 от hristov_tony

# 268
  • София
Мравке, съвет за теб: гледаш фактурата и казваш: аз не съм правил/а резервация.

Нищо повече. Седиш и гледаш спокойно. "Моля да ми бъде възстановена цялата сума - до стотинка."

Хората са положили усилия да камуфлажират положението, но камуфлажът не променя същината на нещата. Тя си остава същата. А именно - няма резервация, защото ВИЕ НЕ СТЕ Я НАПРАВИЛИ.

Задълбаете ли в детайли - дотам сте.

Законът Ви защитава тотално. Номерът е Вие да не се прецакате сами, проявявайки склонност към "разбиране" на техните доводи.

# 269
Здравейте на всички мами от мен. Като една бъдеща мама на която и предстои пътуване до Тенерифе реших да се отбия във форума. Моето питане е малко по-различно и може би не е точно по темата за КЛМ и всички положителни и отрицателни нейни страни. Извинявам се за което  Embarassed
Искам да попитам тези които вече са посетили скоро острова какво е всъщност времето там ? Дали ги има тези тежки  жеги както тук в България ? Аз съм в началото на моята бременност  и се притеснявам най - вече относно това.  От фирмата в София са подчертали,  че на острова е около 25 максимум 28-30 градуса. Не ме притесняват хлебарките а  относно дългото пътуване, личната ми лекарка ме увери че няма да има проблем. ( да се надяваме, че е ще се окаже права )
Пътуваме в средата на август а и нали е острова на ,, вечната пролет '' предполагам, че няма да е супер горещо а и не смятам да събирам тен точно в този момент.
Ще си набележа някои бар и ще си пия безалкохолни коктейлчета  Heart Eyes  Wink
Относно самата презентация в София аз лично не присъствах но моята свеки е очарована от вниманието на момичетата. Ние със съпруга ми сме доста изненадани как така всеки си тръгва с лошо чувство от офиса а тя е толкова положително настроена ( но честно да си кажа не се учудвам тя винаги е в противоположната страна на всичко така че отрицателното, както разбирам от форума  и се е видяло положително Laughing)
Както и да е ще пиша как сме прекарали нашата дългоочаквана почивка скоро.
Гледайки положително на нещата и без много очаквания се надявам,че ще успея да се насладя на палмите и океана.

Общи условия

Активация на акаунт