Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 257
  • 837
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Rolling Eyes  Тук стана доста объркващо

Мама на двама малчугана ,колко са всъщност нощувките,6 или 7 нощувки???

Изгубен, нощувките са 7 и 8 дни. На нас от КЛМ ни платиха една допълнителна нощувка и станаха 8 нощи. Компенсация ни направиха заради забавяне от тяхна страна при купуването на билетите ни, поради което не успяхме да отидем в края на месец май. Така обаче успяхме да намерим невероятно ниските цени от по 400 лв. на човек - отиване и връщане.

Не пропускайте като опция и този вариант с доплащане на допълнителна нощувка защото има голяма вероятност да попаднете на много по-ниски цени на самолетните билетите, не използвайки стандартните 7 дни и това в крайна сметка би ви компенсирало значително.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 16:25 от Мама на двама малчугана

# 301
Rolling Eyes  Тук стана доста объркващо

Мама на двама малчугана ,колко са всъщност нощувките,6 или 7 нощувки???

Изгубен, нощувките са 7 и 8 дни. На нас от КЛМ ни платиха една допълнителна нощувка и станаха 8 нощи. Компенсация ни направиха заради забавяне от тяхна страна при купуването на билетите ни, поради което не успяхме да отидем в края на месец май. Така обаче успяхме да намерим невероятно ниските цени от по 400 лв. на човек - отиване и връщане.

Благодаря за инфото Hug

Не пропускайте като опция и този вариант с доплащане на допълнителна нощувка защото има голяма вероятност да попаднете на много по ниски цени на самолетните билетите, не използвайки стандартните 7 дни и това в крайна сметка би ви компенсирало значително.

# 302
Преди 20г. си купихме седмица от RCI в Испания. Разменяли сме я доста пъти и обиколихме много красиви места. Радвам се, че успяхме с мъжа ми да осигурим на децата ни възможността и те да посетят част от красивите места по света. Хубаво е да знам, че ще могат да я използват още много години.

# 303
Абе ние нищо не сме купували-само сме "спечелили" почивка в Тенерифе Laughing

# 304
  • София
Тъй като тук вече стана въпрос и за закупуване, да споделя инфото, което имам аз - да са подготвени отиващите Simple Smile.

Ако си закупиш седмица на Тенерифе, с право да я ползваш обаче не всяка година, а през година, цената която ни обявиха там е 15 хил. евро. т.е. сещайте се каква би била, ако си я вземеш за всяка година Rolling Eyes

Нещо повече - никой никъде не споменава, а само по-хитричките са се сетили да питат, че освен тази цена, която ще платят дължат и ежегодни такси за поддръжка на имота.

Така че хич не ми я хвалете тази опция DGospodinova. Тя звучи чудесно, но за хора със значително по-висок стандарт отколкото може да си позволи един средностатистически българин.

А и странно как се регистрирахте точно днес, за да изразите мнението си по темата за KLM.

# 305
  • Пловдив
 Joy Joy Joy Аз, като имам висок стандарт ще си ходя където си искам всяка година, без да е необходимо да купувам седмица някъде (т.е въздух). Пък и никаква гаранция няма колко ще съществуват въпросните седмици.
Относно КЛМ - напълно споделям написаното от Ант за презентацията. Аз с досада изтърпях нашата не знам каква беше (която трябваше персонално да се занимава с нас) - тя дори не знаеше в коя част на острова се намират предлаганите от тях хотели, та се наложи да си го търсим сами на мърлявата карта в мърлявата папка с доста похабени рекламни материали. Аз поддадох, защото цената ми се стори разумна и да, бях позитивно настроена, докато не прочетох тук за каква измама всъщност става дума. Предпочитам да си платя цената на хотела, в който ще отсядам, а не на някакви потящи се ентусиасти измамници тук. Отделно, че в хотела пък си мислят, че отивам безплатно. Това е за мен дразнещото, но уви, минаха повече от три месеца и не мога нищо да направя за връщане на пари.
Искам да благодаря  и на Мама на двама малчугана за полезното инфо, което споделя тук.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 21:16 от cleare

# 306
Здравейте!Специално се регистрирах във форума,за да изразя възмущението си от въпросните HMS.Ние решихме да се откажем от пътуването до Тенерифе.Отидохме в офиса на HMS и там видите ли,ни обясниха,че няма как да ни върнат всичките пари и сме дължали административни разходи.Аз не разбирам какви са тези разходи при положение,че ние се отказваме без изобщо да сме посочили дати.Имаха наглостта да ни викат и да ни заплашват как ще ни викнат охрана да ни изгонят.За мен тези са абсолютни шарлатани.
Това са едни нагли и жалки хорица,които се облагодетелстват за сметка на нас.
Хора не се лъжете да им ходите на презентациите и да си губите времето и парите.

# 307
Предлагам всички които имат да вземат пари от HMS да се обединим с общ иск. Нека си наемем адвокат и както си му е реда по съдебен начин да си вземем обратно парите.

# 308
  • Пловдив
Аз съм "за". Само не знам дали като са минали сроковете можем нещо да постигнем.

# 309
Клиър вие няма ли да ходите ,парите ли ще си търсите, и ние ако булшинството реши тук ще се присъединим,но ми се щеше да видя Тенерифе,кога друг път ще отида-никога,но ако се съберем с общ иск се включвам, минаха и при нас 3 месеца да не сме били заедно на презентация в Пловдив??? ooooh!

# 310
  • Пловдив
 Здравейте,на всички от темата.Аз също съм от щастливците от промоцията.Чак след като се прибрахме започнах да търся информация и разбира се попаднах тук.След дълго четене и още по-дълго колебание решихме да се откажем в рамките на законоустановения 14 дневен срок.Обадих се в офиса в София/аз съм от Пловдив/ и помолих за среща.Дълго ме разпитваха защо точно искам среща и след признанието ми за уведомлението за отказ ми съобщиха,че няма как някой от мениджърите им и да дойде до офиса в Пловдив,а администраторката от пловдивския офис е непрекъснато в движение и трудно ще я намеря.След настояването ми за среща ми съобщиха ,че ще проверят графика на служителката си тук и ще ме уведомят кога мога да отида до офиса.И така 3 дни вече си чакам.Изпусна и нещо за отпуск на цялата им фирма от 01,08 незнайно до кога.Тук вече ми дойде в повече и към този момент всички налични документи предадох на моя приятелка адвокат и ще чакам резултат в понеделник.Така,че другата седмица ще мога да отговарям на въпроси на тези които искат да пуснат уведомление за отказ.

# 311
  • София
Клиър вие няма ли да ходите ,парите ли ще си търсите, и ние ако булшинството реши тук ще се присъединим,но ми се щеше да видя Тенерифе,кога друг път ще отида-никога,но ако се съберем с общ иск се включвам, минаха и при нас 3 месеца да не сме били заедно на презентация в Пловдив??? ooooh!

Изгубен, а защо не опиташ да се свъжеш с RCI и да им кажеш, че проявяваш интерс към time-sharing системата им и то конкретно за Тенрифе. Убедена съм, че ще можеш да си уредиш пътуване и то за 0 лв. или пък за по-малко. Нас например ни агитираха от Regency Club, докато бяхме там, да предлагаме на наши приятели да посетят острова, което би им струвало само 149 евро, а моят бенефит е че ако изпратя 6 човека ще мога да отида за още 1 седмица безплатно. Аз разбира се, като ми знаете какви са ми впечатленията от острова и т.н., не съм убеждавала никого. Така че начин да отидете до там има и то без мошеничешаката схема на KLM/ HMS.

# 312

Изгубен, а защо не опиташ да се свъжеш с RCI и да им кажеш, че проявяваш интерс към time-sharing системата им и то конкретно за Тенрифе. Убедена съм, че ще можеш да си уредиш пътуване и то за 0 лв. или пък за по-малко. Нас например ни агитираха от Regency Club, докато бяхме там, да предлагаме на наши приятели да посетят острова, което би им струвало само 149 евро, а моят бенефит е че ако изпратя 6 човека ще мога да отида за още 1 седмица безплатно. Аз разбира се, като ми знаете какви са ми впечатленията от острова и т.н., не съм убеждавала никого. Така че начин да отидете до там има и то без мошеничешаката схема на KLM/ HMS.

То е ясно вече че може и без пари,ама да сме си върнали тези,а за връщането е под въпрос та по-добре да си ходим като сме си платили.... #Crazy

# 313
И аз мисля като теб изгубен:) На същия хал съм!

# 314
И ние сме от "печелившите" #2gunfireМислим през април да ходим,ако е възможно да стигнем с тези хора,ако искате пък да си  търсим парите Flutter

Общи условия

Активация на акаунт