Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките и предупрежденията на потребителите за компанията KLM Ltd?
Каква информация има за компанията, която предлага почивки и томбола с награди?
Какви са преживяванията на потребителите с авиокомпанията KLM?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките и предупрежденията на потребителите за компанията KLM Ltd?
-
Каква информация има за компанията, която предлага почивки и томбола с награди?
-
Какви са преживяванията на потребителите с авиокомпанията KLM?
-
Какви са изискванията за участие в промоциите на KLM Ltd?
-
Какви са действителните преживявания на хората, които са използвали услугите на KLM за почивка в Тенерифе?
Току що получих отговор от Комисията за защита на потребителите по повод на моята жалба, това което очаквах се случи - на фирма HMS е съставен акт за административно нарушение по закона за туризма, тъй като упражняват туристическа дейност на територията на страната без необходимия за това лиценз! Наистина това не връща моите пари, нито по някакъв начин носи облага за мен, но съм доволна, че все пак тези ... ще получат някаква санкция за подмолната си дейност
Не съм сигурна каква е глобата, но доколкото знам не е малка, така че все пак съм доволна
)?
Браво Ивана! Моите поздравления също за активността ти. Убедена съм, че и че парите ще успееш да си върнеш.