Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 402
  • 837
  •   1
Отговори
# 525
както писах преди доста време: отидете и няма да съжалявате! ние бяхме през октомври и билетите ни за 4 човека бяха за около 1500 лева, който отиде непременно да посети Лоро и Сиам паркове, има и комбинирани билети.
никой не иска да връща пари, аз се боря с едни некоректни "хотелиери" от Априлци, даже им предложихме вместо да ни върнат парите да отидем за една вечер, защото видяхме че нищо няма да получим, но уви и на това отговор нямаме, вие поне можете да отидете и да видите красоти, а и климата е много добър, ако някой иска ще му пратя снимки и ще отговарям на въпроси Simple Smile
Успех на всички

# 526
Благодарности на модератора и Таня67!

# 527
както писах преди доста време: отидете и няма да съжалявате! ние бяхме през октомври и билетите ни за 4 човека бяха за около 1500 лева, който отиде непременно да посети Лоро и Сиам паркове, има и комбинирани билети.
никой не иска да връща пари, аз се боря с едни некоректни "хотелиери" от Априлци, даже им предложихме вместо да ни върнат парите да отидем за една вечер, защото видяхме че нищо няма да получим, но уви и на това отговор нямаме, вие поне можете да отидете и да видите красоти, а и климата е много добър, ако някой иска ще му пратя снимки и ще отговарям на въпроси Simple Smile
Успех на всички
ВЕЛИ НЕМОГА ДА ТИ ИЗПРАТЯ ОТГОВОР ДАВА МИ ИЗБРАЛИ СТЕ НЕСЪЩЕСТВУВАЩ АБОНАТ, А ГО ПРАВЯ ПРЕЗ ОТГОВОР!!! довечера ще те намеря в скайпа!

# 528
  • София
Не виждам кого съм обидил с последния си пост, както и какво лошо има в това да се смени името на темата. Все пак заглавието ще е на една фирма с много имена и който търси инфо за нея ще може да го намери по-лесно. След като прочете темата всеки сам си решава и си носи кръста, както Вие казахте.

Ами очевидно нашенската поговорка "гузен негонен бяга" тук се прояви с пълна сила Simple Smile)))

Amartia силно се засегна на коментара ви за троленето, а то като гледам си е точно такова. Как успя за толкова кратко време след презентацията да провери курортите, а и капчица съмнение в него/нея да не остане при всичките изписани 30 и повече страници тук. Да не говорим за скорошната й регистрация във форума и още повече за това, че всичките й публикации са в тази тема (с изключение на 1). Намирисва ми на силна ангажираност с фирмата - кой друг, освен ние прекараните Simple Smile, би губил толкова време за четене и писане по форумите  Wink

# 529
sneguratcka, бяхте ли на Тейде? Благодаря за информацията за цените на парковете!Ние ще бъдем в Тенерифе началото на април. Имам много идеи /включително "прескачане" до Мароко/  презентацията 1 ден ли е? Разбрах, че столицата е на около 70 км. и ми се иска един ден и  там да отидем. Плажа ще е между другото. Освен парковете, какво друго ви впечатли на Тенерифе?

# 530
Leidi Di, време за Мароко няма да ви остане, но все пак ако искате, разходка си направете до остров Лагомера, казват че било много красиво там, на нас такова не ни остана Simple Smile мъжа ми беше направил плътна програма и само вечер от 17-20 часа бяхме на плаж. Аз лично ви съветвам да си наемете кола, ние сме доволни от pluscar, няма депозит и скрити такси, колите им са евтини /колкото по-рано запазите, толкова по-евтина/, плаща се на място, не искат за бебешко или детско столче такса, както и за втори шофьор, бензина и дизела също са много тънки. нашата кола беше за 127 евро за седмица, а дизела някъде около 55 евро, като се има предвид, че не сме спрели да обикаляме.

# 531
Успех на всички
ВЕЛИ НЕМОГА ДА ТИ ИЗПРАТЯ ОТГОВОР ДАВА МИ ИЗБРАЛИ СТЕ НЕСЪЩЕСТВУВАЩ АБОНАТ, А ГО ПРАВЯ ПРЕЗ ОТГОВОР!!! довечера ще те намеря в скайпа!
явно, защото си сменях майла и не бях потвърдила, но ще ми е приятно в скайп да си чатим Simple Smile

# 532
Вели, благодаря!   bouquet Допускам, че няма да име време за Мароко, ама си мечтая!

# 533
Leidi Di, здр. за съжаление неможахме да посетим Тейде, защото беше вкл. последният ден в една екскурзия, но за съжаление заваля сняг на върха и бяха затворени пътищата!

# 534
ние бяхме на Тейде, но не можахме да се качим до кратера, нямаше пропуски, бяха ги изкупили 15-20 дни преди да заминем, така че ако искаш да се качите на върха търси от сега! когато ние бяхме духаше силен вятър, 4 градуса беше, миришеше на сяра, няма кислород и ..., но всичко си заслужава! има страхотни гледки към островите и ... само дано и облаци да няма и времето е с вас Simple Smile

# 535
Мама на двама малчугана,
и на мен ми стана много интересно, та чак и смешно, като се засегна Amartia. За съжаление обаче троловете са страшно много и основната им идея е да размият основната тема. Има страшно много регистрирани в началото на 2013г. от януари до април, които пишат точно в тази тема, като за прикритие постват набързо през 3-4 минути в 3-4 други теми. Някои си мислят, че като са с по 2-3 регистрации това не се забелязва.
ИМА МНОГО НЕДОВОЛНИ ОТ НЕКОРЕКТНОТО ОТНОШЕНИЕ НА KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via. ИМА МНОГО НЕВЪРНАТИ ПАРИ И НЯКОЛКО ЗАВЕДЕНИ СЪДЕБНИ ИСКА. тОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ И ПОВТАРЯ.

# 536
Не виждам кого съм обидил с последния си пост, както и какво лошо има в това да се смени името на темата. Все пак заглавието ще е на една фирма с много имена и който търси инфо за нея ще може да го намери по-лесно. След като прочете темата всеки сам си решава и си носи кръста, както Вие казахте.

Ами очевидно нашенската поговорка "гузен негонен бяга" тук се прояви с пълна сила Simple Smile)))

Amartia силно се засегна на коментара ви за троленето, а то като гледам си е точно такова. Как успя за толкова кратко време след презентацията да провери курортите, а и капчица съмнение в него/нея да не остане при всичките изписани 30 и повече страници тук. Да не говорим за скорошната й регистрация във форума и още повече за това, че всичките й публикации са в тази тема (с изключение на 1). Намирисва ми на силна ангажираност с фирмата - кой друг, освен ние прекараните Simple Smile, би губил толкова време за четене и писане по форумите  Wink

Засегнах се да... защото не е етично... а общо с фирмата нямам, пиша по темата, защото ме интересува и се бях притеснила, но има доста хора, с които си пиша от тук и са ходили и ми споделят и гледам снимки, което ме успокои, пък и се обадих, нещо което може да направи всеки от вас...
Благодаря на sneguratcka  за снимките и за полезната информация, която сподели с мен.

# 537
Ние бяхме в същото положение като всички Вас и е съвсем нормално човек като е дал парите си да се притеснява и да звъни по фирмите и да проверява. И ние звъняхме в Тенерифе на Елена за да се информираме дали ни е направена резервация, защото никак не е приятно да отидеш на 5000 км и да останеш да спиш на плажа. И на нас ни помогнаха хора от форума, които са ходили преди нас. Така че все пак тази тема е затова, за да помага на хората който незнаят какво да правят.

# 538
ние бяхме на Тейде, но не можахме да се качим до кратера, нямаше пропуски, бяха ги изкупили 15-20 дни преди да заминем, така че ако искаш да се качите на върха търси от сега! когато ние бяхме духаше силен вятър, 4 градуса беше, миришеше на сяра, няма кислород и ..., но всичко си заслужава! има страхотни гледки към островите и ... само дано и облаци да няма и времето е с вас Simple Smile
Пропуските са безплатни и не свършват, да от днес за утре няма..Ако се резервират поне една седмица предварително няма проблем, има два варианта, както е видно от линка им. Иначе самото качване си е трудно, студ и мнооого вятър, но гледката е страхотна.
https://www.reservasparquesnacionales.es/real/parquesnac/usu/htm … p;cen=2&act=1

# 539
Извинявай Alexslav, но качения линк не се отваря. Би ли написал страницата за да видя как точно стоят нещата с Тейде, защото това ще е задължителното ни за посещение място от Тенерифе. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт