Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 364
  • 837
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Вели, именно! Въпросът е с какво разполагат тези хора и как (откъде) са получили инфо за нас. Въпросите ми относно "квалифицираните" са към ShyGuy, който въведе това определение в темата. Аз наистина се радвам за всички, които са били на почивката и са изкарали добре PeaceНо, разбира се, това не може да ми бъде оправдание да си мълча за подхода, който ме възмущава във въпросната фирма.   И за това, че, бидейки на презентацията и нямайки предварителна информация за потенциалните възможности за пътуване до Тенерифе, човек е напълно лишен от правото си на информиран избор. Може би разчитат и на по-слаба информираност точно за там, не зная. Аз си признавам, че до момента на презентацията, не бях проучвала почивки на Тенерифе, Палма например - да, но за Тенерифе нямах инфо актуално и тъй като наши познати бяха доволни от почивка там (с тур. агенция), Тенерифе-то ми беше някъде в далечните планове. Покрай тази презентация сметнах, че ето, сега може да е подходящия момент и така се зарибих и аз. Пак казвам, аз не съм с идеята за безплатна почивка, защото прекрасно знам, че безплатен обяд няма, но подвеждането, подвеждането е мнооооого голямо и затова продължавам да пиша. Пък системата им със закупуване на седмици явно е за много напреднали, в сравнение с тях аз съм сигурно някъде в каменната ера, защото не мога да си представя дори да дам десетки хиляди евро, за да си купя с тях въздух newsm78

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 08:30 от cleare

# 601
всъщност това със закупуването на седмична почивка е  Joy, е мииии, смятахме, смятахме и не ни се върза, пък и тази такса поддръжка?!, а и ние обичаме да ходим на различни места.

# 602
Колкото до семействата, които имат да получават пари - знаят къде са ни офисите и телефоните, не разбирам защо никой не се появява да си ги търси както е нормално, а само се оплакват из интернет. Аз лично съм свидетел как колежките от администрация всяка седмица правят преводи на отказали се семейства след подписани споразумения и в брой в офиса и по банкови сметки!

Колкото до петте потребителя внасящи негативизъм толкова време, жалко, че нямате с какво друго да се занимавате в личен и професионален план, че ви е накаква фикс идея тази пропаганда. Така добро не правите обаче, по скоро плашите доста от хората, които докато не стане време да пристигнат в курорта са на тръни и в стрес, което е крайно неприятно за една почивка!
...
И като за финал на клиентите на нашето Дружество, които си имат някакви оплаквания - всеки е прав за себе си, а консенсус към днешна дата се получава само с една хубава дискусия. Така, че всеки може да заповяда в офиса за такава.

Здравейте, Минчо! Бях решила да не обръщам внимание на Вашата наглост и безочие, но ... малко прекалихте!
1. Идвахме на среща в офиса ви в София (когато все още се знаеше къде е и имаше някой там, от прочетеното тук разбирам, че вече и това не е възможно) и се срещнахме лично с Вас ... какво постигнахме ли? Абсолютно нищо, Вие с най-голямата си наглост ни обяснихте, че сме сключили "споразумение", а не "договор" (което е пълна глупост, но явно капацитетът Ви е толкова или така Ви нареждат да се държите), след това ни обяснихте, че парите няма никакъв шанс да ни върнете!  След доста изгубено време в безсмислени телефонни разговори с Вашите колежки от офиса (във времето, когато фирмата имаше телефон, на който някой отговаряше), сключихме нещо като споразумение за връщане на парите, в което ние се съгласихме да изчакаме 30 работни дни, за да получим парите си обратно. Минаха повече от 7-8 месеца от края на този срок и абсолютно никой не се е свързал с нас, нито пък ни е върнал стотинка! Както може би знаете, ние сме се обърнали към съда и чакаме решение по делото! Не смейте да лъжете хората, че сте отворени за диалог и че връщате доброволно някакви пари!
2. В случай, че смятате, че аз съм един от тези пет потребителя, както се изразихте, искам да Ви кажа, че не ми е никаква фикс идея, нито Вашата дейност, нито някоя от фирмите, в които работите! Просто си искам парите, които ми дължи една от фирмите и независимо дали ги получа или не, абсолютно никой не може да ми попречи да изказвам възмущението си от измамници като Вас! И ако обичате не правете заключения за социалния и професионалния ми живот, тъй като не ме познавате и нямате право на това!
3. Относно "финала" на Вашата публикация - за каква дискусия да заповядаме? Малко по-горе Ви припомних за нашата напълно безсмислена среща! И въобще какво има за дискутиране по въпроса - искам си обратно парите, които платих! Незнам дали знаете значението на тази дума, но ако го знаете сте наясно, че в този случай не може да става въпрос за такава!!!
И още нещо, ако наистина бяхте отворени за диалог и отговаряхте на телефоните, които всеки има написани на договора, показвахте уважение към клиентите си и коректно се държахте с тях, може би нямаше да има толкова отказали се и толкова негативни коментари!
Желая Ви приятни събота и неделя в Благоевград, градът ни е много красив и слънчев тези дни, пък знае ли човек може да съм сред "избраните" семейства и в неделя да дойда на презентацията в Езерец, пък кой знае може и да дискутираме връщането на парите ми!

# 603
Добре, че си направих труда да проуча за какво става въпрос преди да си изгубя свободното време в неделния следобед с някакви тотални простотии. И добре, че има хора като вас, които да си споделят преживяванията. По телефона дамата която ме анкетира и после "ощастливява" с новината, че съм "избана"  Mr. Green е наистина супер любезна, но като чета интелектуалното ниво на отговарящия от името на агенцията/фирмата или каквото там са, доста ниско падат наистина. Първо се представят като туристическа агенция, а явно не са такава, второ никой не ми казва, че ще трябва да съм свидетел/участник в някакви си търгове, пък и си мислят, че ще им дам пари в брой на място, нещо са в пълна грешка. Умрял им е някой за нощувката в Банско, щото ние Банско не сме го виждали разбираш ли  Laughing Супер унизително е като клиент, човек да бъде поставен в подобно преживяване, има си достатъчно читави агенции, предлагащи чартъри до Тенерифе и то на добри цени, особено ако си им и постоянен клиент. Явно и аз съм от тотално тъпите, дето не схващат тази велика иновация в услугите, предлагани от Солеос Виа.
Ivana.y явно си наясно с инфото, но в Езерец в неделя часовете са 15ч и 18.30ч, а ако искаш като звъннат мога да ти дам моя код после, за да се регистрираш  Mr. Green че аз ще пропусна да го ползвам.

# 604
Въобще не се занимавайте с тези - пълни психари и измамници са! Първо
отношението на така наречените „мениджъри„ в компанията към служителите им е УЖАСНО и под всякаква критика. Ежедневни крясъци, обиди, интриги и панаири, ако се опиташ да си потърсиш правата си публично унижаван и обиждан от двама селяндури. А ако ти писне и тръгнеш да напускаш -   задължително е съпроводено с крясъци и ругатни по твой адрес, както и реплики, че за нищо не ставаш и без това скоро си щял да изхвърчиш... До преди няколко месеца всичките им служители бяха без договори и съответно никакви осигуровки или каквото и да е...Съответно никъде и с нищо не могат да докажат, че са работили там...по 7,8, 10 часа на ден...И то без никакво твърдо заплащане - колкото повече от вас отидат те толкова повече пари ще изкарат. Ако никой от вас не отиде, съответно въпросния  служител, който ви е канил няма да вземе и 1 стотинка..... #2gunfireНищо, че е бачкал като луд! Как можете да очаквате от подобни хора да ви свършат работа или да ви изпратят където и да е?!? Как можете въобще да очаквате сериозно отношение и към вас?!!!????
Доста от вас се интересуват от къде имат телефонните ви номера - в началото се използваха Йелоу Пейджис и от сорта, после ги прозвъниха всички и се насочиха в Интернет. Набирането на телефонните Ви  номера става по-най-примитивния начин - всеки служител, който прави анкети след 10 часов работен ден сяда пред компютъра в дома си и се рови из сайтовете за обяви за телефонни номера. Например пуснали сте обява, че продавате коли и имате бизнес - преписват номера и имената ви и на другия ден ви звънят за анкета. Всички номера се набират от мобилни телефони и ако сте от „късметлиите„ да харчите по около /или над 1500-2000лв на почивка, не зависимо дали в БГ или чужбина ви се звъни и за презентация. Знаете също, че ви се обещава задължително ПОДАРЪК и интересна оферта за почивка...Останалото го знаете! 2 часа сектанско мъчение и изгорял се сешоар за подарък. Другите са обявени за мизерници и бедняци и директно отпадат-вече не представляват интерес за тях.  Rolling Eyes
Нямат други данни за вас не се притеснявайте! Прекалено смешни са за да имат - всичко е примитивно и целта им не е да се докопат до ваши данни, а да идете на презентацията с цел ако може да ви излъжат да капарирате някаква сума. После пей сърце. Не очаквайте да ви се върнат пари! След като благоволят ( или АКО ) да се разплатят на служителите си - в  доста от случаите с голямо закъснение и след непрестанни напомняния и натяквания от страна на служителите, да им се изплати ДЪЛЖИМОТО и ЗАСЛУЖЕНОТО парите ВИ се харчат по чалготеки, молове и заведения.... Този вид измама е временна и те го знаят. Имат за цел колкото се може повече пари да лапнат.....ДОКАТО МОГАТ! В момента в който хората масово се “светнат„ и не им се връзват или в който някоя институция ги подгони ще изчезнат...БЕЗСЛЕДНО и БЕЗСЛАВНО!
Поздрави и УМНАТА!

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 15:18 от diva_qgodka

# 605
Честито на поредните изгорели с почивка на Тенерифе от Презентацията в Благоевград!
Ако тук може някой да посочи действителните имена на Минчо, Иво, Даниела, Ана Димитрова и тн
От къде са Пловдив, София??
Очаквам Ви!

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 13:24 от Чикатило

# 606
Вчера жена ми ме закара на такава презентация след като я бяха зарибили с смс-и, разговори, уникални кодове и т.н. Само че не се представяха като КЛМ а като рекламни агенти и партньори на RCI.
Иначе, всичко беше същото както го пишат други хора. Или са много добри или аз съм голям шаран но захапах въдицата и си купих въпросната ваканция за 920 лева, която ми я продадоха за 850 лева при плащане веднага.
Който е бил знае как едни приятни и подготвени млади хора омайват умело бунаците, кандидати за "безплатен обяд".
Прибрахме се в къщи с жената и детето щастливи че ще ходим на Тенерифе и щях да се обаждам на други хора да ги каня че то било за 4 човека с 2 деца.
Когато погледнах в Интернет обаче ми светна как съм се набутал. Действието се развива в Благоевград и докато мислехме с жената какво да правим и къде да им търсим офиса в София, тя се сети че те имат 2 презентации и че по график втората би трябвало да вършва в момента. Запалих колата и право в хотела. Още бяха там, но ако се бях забавил 10-15 мин. щях да ги изпусна.
Поисках си парите обратно и меко казано не бях много мил, тих и учтив. Те не се противиха особено, предлолагам не искаха изличеш шум и ми върнаха парите. Касиерката им, която ми ги върна ми каза цитирам: "ако може да не се разчува".

# 607
Вчера жена ми ме закара на такава презентация след като я бяха зарибили с смс-и, разговори, уникални кодове и т.н. Само че не се представяха като КЛМ а като рекламни агенти и партньори на RCI.
Иначе, всичко беше същото както го пишат други хора. Или са много добри или аз съм голям шаран но захапах въдицата и си купих въпросната ваканция за 920 лева, която ми я продадоха за 850 лева при плащане веднага.
Който е бил знае как едни приятни и подготвени млади хора омайват умело бунаците, кандидати за "безплатен обяд".
Прибрахме се в къщи с жената и детето щастливи че ще ходим на Тенерифе и щях да се обаждам на други хора да ги каня че то било за 4 човека с 2 деца.
Когато погледнах в Интернет обаче ми светна как съм се набутал. Действието се развива в Благоевград и докато мислехме с жената какво да правим и къде да им търсим офиса в София, тя се сети че те имат 2 презентации и че по график втората би трябвало да вършва в момента. Запалих колата и право в хотела. Още бяха там, но ако се бях забавил 10-15 мин. щях да ги изпусна.
Поисках си парите обратно и меко казано не бях много мил, тих и учтив. Те не се противиха особено, предлолагам не искаха изличеш шум и ми върнаха парите. Касиерката им, която ми ги върна ми каза цитирам: "ако може да не се разчува".
Много се радвам, че сте се сетили веднага да се върнете и да си ги поискате Simple Smile За съжаление ние се сетихме малко късно Wink

# 608
  • София
Ето уведомлението, с което да развалите договора:

http://dox.bg/files/dw?a=b74fe82773

Давате им и разписка за получена сума, в която след като Ви върнат парите, се подписвате. Последната не е задължителна, ако Ви върнат парите по банков път.

# 609
Здравейте! Аз съм бивш служител на въпросната компания и искам да кажа,че е много грозно да се пишат такива клевети. Да,вярно,че в интернет се пише всичко,но вие прекалявате!От какво не сте доволни?Аз лично работих там доста време и съм доволна по отношение на заплащането,държанието към служителите и смело мога да твърдя,че не са вярни всички други клевети,които прочетох!Да,имало е спорове (във всички фирми се случва) , но не се е стигало до обиди,интриги и унижение.Това е работно място,не селски панаир.Имат си договори и всичко е легитимно.На мен ми харесваше работата,не е натоварваща.Не ми се искаше да напускам,но имах предложение за работа от чуждестранна компания,а всички знаете,че всеки човек се стреми към още по-добър стандарт и начин на живот. Не съм била свидетел на некоректно отношение към служителите,работното време е регламентирано. Да,забавяли са ни с месечното възнаграждение,но не за по-дълъг период от една седмица.Важното е,че все пак си получаваш парите,които си изработил.Екипът беше много готин,само позитивни и интелигентни хора.Много рядко може да се сформира такъв сплотен екип. Винаги има доволни,недоволни и некадърни служители и всякакви пишещи в интернет. Никой с нищо не ви задължава.Изборът е ваш!!!

# 610
Пепеляши, преди време те питах, но така и отговор не получих?! Кой ти каза че почивката е БЕЗПЛАТНА??? защото на нас и на презентацията и на Тенерифе ни обясниха, че си я плащаме на преференциална цена!
Ще видим! Като отидем там ще искам от хотела фактура.
Ако не ми дадат-значи е безплатно.В този случай ще искам декларация,че нищо не им е плащано за мен по договор №.... И след като се върнем ще последва иск за връщане на парите, защото КЛМ ни е взел парите с/у нищо насреща, т.е - договора е нищожен.И ще ги погна с всички възможни институции...  #2gunfire Naughty

# 611
Здравейте! Аз съм бивш служител на въпросната компания и искам да кажа,че е много грозно да се пишат такива клевети. Да,вярно,че в интернет се пише всичко,но вие прекалявате!
Бих искал да знам дали сте работили на трудов договор,плащани ли са ви осигуровките,плащали ли сте данъци за парите, които сте получавали?

# 612
Едва ли ще ви дадат фактура, защото сте "гости", освен това това не е хотел, а "частен клуб"  Rolling Eyes
Абе и там ще се опитат да ви пробутат да си купите "седмица". Ще се плюят едни други и всичко пак ще продължава.

# 613
къде им е адреса на тия от Солеос Виа някой знае ли

# 614
къде им е адреса на тия от Солеос Виа някой знае ли явно си сменят адреса често върна ли са ми препоръчено писмо за тях .На адреса нямало такава фирма

Общи условия

Активация на акаунт