Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 337
  • 837
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Bambuche, и ние разбрахме това, което и вие, но за наш късмет си останахме само със загубата на пари и си спестихме разочарованията на място. Опитахме се няколко човека да препупредим по-рано в темата, че почивката никак, ама никак не е изгодна. Та за мен си късмет, че не сме отишли. Радвам се, че няма да приемат повече българи, така ще спестят на много сънародници измамата.

# 676
За колко дни дадохте 920лв и какво включваше, закуска нещо?
7 нощувки за 4 човека, без закуски!
bambuche25, не знам в кой хотел сте били, нашите приятели бяха настанени в един близо до "клуб", мисля Нептуно се казваше и бяха разочаровани от обстановката и това, че се плаща допълнително за ТВ и интернет. Хлебарки има и то какви /казаха че април и май им бил пика, ние бяхме октомври/, затова в шкафовете в кухнята имаше спрей  hahaha, а и се пръска от поддръжката на хотели и курорти, но ...
в хотела сме били само за кафе сутрин и вечер си правихме "софра", след кафето бързо по колите и ...Маска, Тейде, Los Gigantes, Loro i Siam Park, Jungle Park, различни плажове- това са неща, които си струва човек да види.
Тук вече идва лошото, ако няма да приемат повече българи, какво ще се случи с тези които вече са дали пари, сега вече трябва всички да разберат и да не купуват такава почивка, те май и тези -СОЛ, ВИА, КЛМ, ХМС си го знаят и са сменили дестинацията.

# 677
Много е да, ако е апартамент за 4 човека, има за половината пари без да се търси агенция и др мошенници.

# 678
Много е да, ако е апартамент за 4 човека, има за половината пари без да се търси агенция и др мошенници.
Може ли да дадете линк към тези апартаменти, аз гледах през букинг, понеже ние пак искаме да ходим, но не намерих под 1000 евро, не държа да са в курорт, ние винаги си наемаме кола за обиколки.

# 679
Според мен няма пречка който иска да отиде да го направи при това без българските "посредници". Трябва да се свърже с Ресортите в Тенерифе /основния Ресорт/ и на английски или на испански /български едва ли някой ще знае/ да обясни, че желае да се ползва от 7 дневната почивка на място... системата е описвана вече. Те нямат нужда от "нашите" тук и вероятно наистина ще преустановят отношенията си. Това се очакваше. Но... Ресорта няма да го закрият. Ако искате да отидете влезте в сайта, разгледайте и се свържете директно с тях! Тези тук вероятно са измамници. Не зная. Нямам никаква връзка с тях. Но ние успяхме да отидем до Тенерифе /през април/ и нито за миг не съм съжалила за това. Да хотела не отговаряше на очакванията ни /Нептуно/ макар да си имаше всичко ... писала съм по напред в темата. Всичко останало си струваше /дори сърбина Енди/ беше не лош към нас. Не сме го приемали сериозно цупенето му, като не е по неговата. Много има да се види!!! На нас не ни стигна времето и мислим пак да ходим. Не чрез посредници, а като си организираме всичко сами. Нужно е желание за път и опознаване на света. Жалко за изгорелите, ние може би бяхме късметлии, че успяхме да ползваме дадените на презентацията пари по предназначението си.

# 680
Може ли да дадете линк към тези апартаменти, аз гледах през букинг, понеже ние пак искаме да ходим, но не намерих под 1000 евро, не държа да са в курорт, ние винаги си наемаме кола за обиколки.
Точно в booking има много, за 200-240 евро, има доста избор, с оценка около 8, което си е добре.
http://www.booking.com/searchresults.bg.html?sid=089510ca3da5c81 … enerife;ssb=empty

# 681
Според мен няма пречка който иска да отиде да го направи при това без българските "посредници". Трябва да се свърже с Ресортите в Тенерифе /основния Ресорт/ и на английски или на испански /български едва ли някой ще знае/ да обясни, че желае да се ползва от 7 дневната почивка на място... системата е описвана вече. Те нямат нужда от "нашите" тук и вероятно наистина ще преустановят отношенията си. Това се очакваше. Но... Ресорта няма да го закрият. Ако искате да отидете влезте в сайта, разгледайте и се свържете директно с тях! Тези тук вероятно са измамници. Не зная. Нямам никаква връзка с тях. Но ние успяхме да отидем до Тенерифе /през април/ и нито за миг не съм съжалила за това. Да хотела не отговаряше на очакванията ни /Нептуно/ макар да си имаше всичко ... писала съм по напред в темата. Всичко останало си струваше /дори сърбина Енди/ беше не лош към нас. Не сме го приемали сериозно цупенето му, като не е по неговата. Много има да се види!!! На нас не ни стигна времето и мислим пак да ходим. Не чрез посредници, а като си организираме всичко сами. Нужно е желание за път и опознаване на света. Жалко за изгорелите, ние може би бяхме късметлии, че успяхме да ползваме дадените на презентацията пари по предназначението си.

100% е и моето мнение!

# 682
За колко дни дадохте 920лв и какво включваше, закуска нещо?
7 нощувки за 4 човека, без закуски!
bambuche25, не знам в кой хотел сте били, нашите приятели бяха настанени в един близо до "клуб", мисля Нептуно се казваше и бяха разочаровани от обстановката и това, че се плаща допълнително за ТВ и интернет. Хлебарки има и то какви /казаха че април и май им бил пика, ние бяхме октомври/, затова в шкафовете в кухнята имаше спрей  hahaha, а и се пръска от поддръжката на хотели и курорти, но ...
в хотела сме били само за кафе сутрин и вечер си правихме "софра", след кафето бързо по колите и ...Маска, Тейде, Los Gigantes, Loro i Siam Park, Jungle Park, различни плажове- това са неща, които си струва човек да види.
Тук вече идва лошото, ако няма да приемат повече българи, какво ще се случи с тези които вече са дали пари, сега вече трябва всички да разберат и да не купуват такава почивка, те май и тези -СОЛ, ВИА, КЛМ, ХМС си го знаят и са сменили дестинацията.
Платихме 920 лв.за апартамент за 4 човека -само за нощувки,няма закуска ,няма нищо.Настаниха ни в отвратителна  стая за двама./вече писах за това/  Колкото за тези, които вече са платили,смятайте ги изгорели.Фирмите,които работят по тази схема са едни и същи.Евентуално отиват първите записали се и после фирмата си сменя името и може би вече и дестинацията.Пари не връщат.Лошото е ,че отивате на презентация без да знаете за какво става дума,а след това и да се чете форума полза няма.Вече сте дали парите.Те за това са много бързи.

# 683
Хм,това http://www.dalavera.bg/mail/redir?ids=bWVkbGFiQGFidi5iZ3wzMjI5N3 … R_20472_nl_travel поразително ми прилича на нещо познато ,твърде евтино изглежда    newsm78

# 684
  • Пловдив
Друг е хотелът по посочената оферта, но излиза много по-изгодно, защото е ол инкл., докато на резортите, за които е темата почти същата сума е само за нощувки.

# 685
да, но ако влезете на сайта им пише 32 евро на човек All inclusive, което прави за 7 нощувки за двама 878 лв, къде е далаверата да си купим "оферта, чрез сайт за колективно пазаруване???? определено се замислих, но в момента няма как да заделим 3-4 к за почивка  Cry, посмятах почивка там за моето семейство ще ни излезе около 1400 лв, +1500-1600 лв за път и още 1000 евро
определено е много, много по-евтино от KLM, HMS ....., защото при тях само спането е 850-950 лв ?!

# 686
     ЗДРАВЕЙТЕ!
     И аз бях с приятеля си на презентацията в София.Беше много забавно и дори бях приятно-
изненадана от служителите им.Личеше,че са добре подготвени и работят за чуждестранна компания.Впечатлена съм от презентацията!Разбрах и че системата ваканционна собственост се
предлага вече и в български курорт,което е ново за България!
     Ние също си закупихме настаняване за 7 нощувки за трима за Тенерифе само за 850 лева.
     Значително е по-евтино от масовите оферти на тур-операторите в България/а това сме го проверили в много сайтове/.
     Зарадвахме се много,че ще пътуваме до Канарските острови!И решихме да проверим какви са
отзивите на други хора за това пътуване.Аз лично прочетох и добри,и лоши думи за тази компания.
     Мисля,че ние българите сме понякога много злонамерени,за да се излеят такива "помии" и да се спре желанието на българите да пътуват по този начин.
     За мен тези лоши отзиви против компанията са или от служители и собственици на конкурентни фирми,които се страхуват да не си намалят продажбите.Или пък така очернят компанията бивши
нейни служители/най-вероятно помолени да напуснат за нелоялно отношение и несправяне със задълженията си/.Мисля си така,защото в залата на презентацията имах удоволствието да видя как ентусиазирани млади хора,с много познания работят с усмивка,за да разяснят на всяка една
двойка партньори,поканени в залата всичко,което не е било доизяснено и което ги вълнува.И това
което обясняваха е вярно и коректно-разказваха за безмитната зона,за забележителностите на
острова.Да ви кажа честно тайно завидях на родителите на тези младежи в залата,за това че имат такива прекрасни деца,които са намерили добра работа и в България и работят с желание и
усмивка на лицето/а не всеки в България работи с желание,но много правят мизерии с впечатляваща амбиция-ето такива амбициозни са написали всички лоши отзиви за компанията/.
Дали с това очерняне на компанията тези хора са станали по-истински граждани,с по-спокойна съвест или по-щастливи,или така имат по-голям шанс в живота за по-добра реализация?????
     Тази презентация и тези оферти са само за хора,които желаят да пътуват и да опознават света!
     Ние вече ще пътуваме до Канарските острови и ще сбъднем една наша мечта!
     Пожелаваме ви да ни последвате и да пътувате!

# 687
  • София
    Мисля си така,защото в залата на презентацията имах удоволствието да видя как ентусиазирани млади хора,с много познания работят с усмивка,за да разяснят на всяка една
двойка партньори,поканени в залата всичко,което не е било доизяснено и което ги вълнува.И това
което обясняваха е вярно и коректно-разказваха за безмитната зона,за забележителностите на
острова.Да ви кажа честно тайно завидях на родителите на тези младежи в залата,за това че имат такива прекрасни деца,които са намерили добра работа и в България и работят с желание и
усмивка на лицето/а не всеки в България работи с желание,но много правят мизерии с впечатляваща амбиция-ето такива амбициозни са написали всички лоши отзиви за компанията/.
Дали с това очерняне на компанията тези хора са станали по-истински граждани,с по-спокойна съвест или по-щастливи,или така имат по-голям шанс в живота за по-добра реализация?????
     Тази презентация и тези оферти са само за хора,които желаят да пътуват и да опознават света!

Миналата година през август и ние пътувахме до Тенерифе чрез KLM (по онова време). При нас нещата се стекоха повече от добре. Апартаментът, в който ни настаниха беше за 4 човека, чист, в прекрасно състояние. С една дума изкарахме чудесно!

Прекрасно е, че тези млади и ентусиазирани хора знаят и са научили за безмитната зона и за забележителностите на острова, което всъщност се учи още в 6 клас! Но това няма значение!
Аз лично изкарах прекрасно на тази почивка, но не съм по-спокойна и по-щастлива, че тези млади хора се възпитават в тази фирма чрез усмивки и знания за безмитната зона и забележителностите, да послъгват за цената на билетите, да лъжат, когато някой иска да си върне сумата (поради отказ), че те вече са заплатили депозит за тях на хотела, да ти вървят по петите, да те притискат да вземеш веднага решение и едва ли не на секундата да заплатиш! И всичко това може би под натиска на английските и сръбските шефове на фирмата! Аз лично ако съм родител не бих се гордяла, че детето ми работи за такава фирма! Но уви, опази боже от такива шефове, налагащи новите европейски ценности и смятащи ни за балами!
Имах възможността да сравня презентацията тук и презентацията там, отношението към хората ако искаха отказ тук (лично чух и видях отношението към такива, докато през юни миналата година уреждах документите ни за пътуване във фирмата) и отношението към нас там, когато разбраха, че няма да закупим пакет, но ни дадоха възможност до края на престоя ни да помислим за предложение от тях да закупим еднократна почивка отново на Regency Resort за тази година.
В този ред на мисли, според мен не конкуретни фирми пишат тук, а хора, които си знаят цената и напротив пътуват и имат желание да пътуват, но не искат да ги правят на балами.
Ако тази/тези фирми имаха по-прозрачен и честен метод на презентиране и предлагане на услугата, нямаше да е така.

Макар, че изкарахме страхотно и не мога да се оплача от услугата на фирмата, още го има в мен онова неприятно усещане от самата презентация тук! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТНО С ПРИМЕСИ НА ЛЪЖА!

Късмет и успех на всички млади хора, които работят достойно!

# 688
здравейте отидох на презентация всичко беше ок и накрая като ме изпратиха ми казаха че печеля безплатна почивка в малта но без билети... естествено цената е скъпа ,без делегат ,а ние като не знаем език просто е безмислено да се ходи и тогава ни предложиха почивка в тенерифе за 8 дни за 800 лева
но без билети
обешаха да ни намерят за 300 на човек ,да видим
наистина е хубава дестинация
някой ако е ходил с тях моля за мнение

# 689
Здравейте,
Аз и моето семейство също сляпо се доверихме на тази измамна фирма, но с ново име: “ Холидей Маркетинг София ЕООД“ с адрес в София, ул. Николай Хайтов 12. Миналата година на 02.06, бяхме на презентацията и като пълни глупаци им платихме 400лв., а до 30.11.2013 трябваше да платим останалите 520лв., които така и не платихме. От началото на тази година се опитваме да се свържем с фирмата, но…. греда:) Телефоните, които са записани в договора: 0885100163 – се обажда женски глас и казва, че този номер няма нищо общо с фирмата, а тел. 02 4235355 включва факс. Бих искала, ако има организация за подаване на колективна жалба да се включа и аз. Утре смятам да подам жалба в Комисията за защита на потрбителите.
Поздрави,
Ваня

Общи условия

Активация на акаунт