Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 716
  • 742
  •   2
Отговори
# 195
Да, аз получих това яке. Хубаво е, на Бершка. Не е чак толкова дебело. Не е в момента при мен, за да пиша точно в см колко е дълго. Размер е М, но ми се струва, че е леко умалено. Утре ще го взема от офиса, където го оставих в петък и ще пиша по-точно за размерите.

Благодаря ти предварително, както и за горното инфо  bouquet!

Така, якето е пред мен. Дължина на гърба 66 см, ширина - горе при рамената - 46 см. На мен ми стига до под дупето, но и аз съм по-ниска.

Дано съм била полезна

# 196
Да, аз получих това яке. Хубаво е, на Бершка. Не е чак толкова дебело. Не е в момента при мен, за да пиша точно в см колко е дълго. Размер е М, но ми се струва, че е леко умалено. Утре ще го взема от офиса, където го оставих в петък и ще пиша по-точно за размерите.

Благодаря ти предварително, както и за горното инфо  bouquet!

Така, якето е пред мен. Дължина на гърба 66 см, ширина - горе при рамената - 46 см. На мен ми стига до под дупето, но и аз съм по-ниска.

Дано съм била полезна

Мдааа... Ей сега извадих метъра от чекмеджето в офиса - на мен това М би ми дошло някъде около ханша Confused. Ако се мерне някое L или XL като за мен, ще искам реални размери за всеки случай Peace. Благодаря ти наистина много Hug!

П.П. Пратката ми от намалението от 09.10.12 тъкмо стана in delivery Grinning

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 11:45 от Alanis

# 197
Благодарение на Мимита дъщеря ми ще носи това палто http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-abca5ff7a8ed-80-0-1-85.jpg
Мимита,  Hug
Момичета, ако някоя е получила от това палто жълто S и не и става, да знаете, че го искам.
Благодаря на всички, които споделят тук   bouquet

# 198
  • София

Отказваха Кубанасите докато имаше еуфория за тях - като започнаха да им се връщат редовно, вече по-лесно ги пращат  hahaha И моите ги чака тази съдба май-май  Confused Дано ме грабнат, но едва ли... като видях кафявите  Confused

Значи и дънките Ол Сейнтс може да ги сполети същото... newsm78 Tired

И аз очаквам Ол Сейнтс-ки, обаче мен ли вече ме гони параноята, или  тук , точно на височината на  палеца на лявата ръка- е зашито? Като се разглежда с курсора на  мишката , се вижда много добре...newsm78 

# 199
Момичета,разменям кафявите Кубанаш №36 за №37.Малки са ми №36....разтъпквам ги в къщи...  вече 2 дни ги обувам за по 2-3часа,обаче ми стискат на пръстите и няма да мога да ги нося....
Ако някой има №37 и  иска да ги разменим,моля пишете на ЛС!

# 200
  • на земята
 jully m  Peace правилно си видяла,чисто си е шито ,че и некъдърно зашито ,много си личи,дано не се паднат на някой този чифт  Peace

# 201
И аз очаквам Ол Сейнтс-ки, обаче мен ли вече ме гони параноята, или  тук , точно на височината на  палеца на лявата ръка- е зашито? Като се разглежда с курсора на  мишката , се вижда много добре...newsm78 

Ааа,не,мисля че не е параноя и аз го виждам така. Whistling

# 202
На 09.10 пратих пратка към минито, на 11.10 е получена в офиса на Спиди и още не е взета Thinking Писах им писмо, да не вземе да се върне пак при мен

# 203
Сега си видях поръчката - имам ф-ра и са я изпратили, но са ми махнали една блузка, а в момента я има налична моя номер.

# 204
Някой поръчвал ли е това палто -     , че още му се чудя.......

# 205
Някой поръчвал ли е тези мъжки боти? - http://www.miniprix.bg/produkt/1008392/

# 206
  • на земята
И моята поръчка е фактурирана,утре значи е тук.Искам да попитам бяха пуснали едно рошавко палтенце (беше към якетата) с качулка и копчета отпред,някой поръча ли го за отзиви   bouquet

# 207
  • Бургас
Хайде народе на гласуването Гласувай за областта в която искаш да пристигне Караваната с намаления на 27-28.10.2012! . Аз ще участвам, въпреки че прахосниците в софийско са повече  Hug

# 208
Хайде народе на гласуването Гласувай за областта в която искаш да пристигне Караваната с намаления на 27-28.10.2012! . Аз ще участвам, въпреки че прахосниците в софийско са повече  Hug
Моята област я няма пък Crossing Arms,не е честно така.

# 209
  • софия
И аз имам фактура за ботите от намалението. И двата чифта са налични. Направо не вярвам!

Момичета, може ли номер на якето на Бершка Praynig Аз не съм го засякла нито веднъж.

И мрън: миналата седмица обяснявахте как като натиснете линк от сайта в темата и ви се отваря нов прозорец със страницата на темата. От 2-3 дни и при мен започна да се случва. Някой нещо да е писал на админ?

И отчет от доставката от миналата седмица - блузки за детето:
Не е лоша, за под нещо. Това, което са ми изпратили не е salt&pepper, а друго марка. Според мен, леко умалена.
2 пола са ските - хубаво, стегнато, плътно трико. Отговарят си като размер.

Получих и сини (по описание от сайт-а и на кутията) Кубанаш с бежова каишка. Бяха в оригинална кутия. Цветът е абсолютно същия като на описаните като тъмно сиви. Дадох ги на колежка. Нямам нужда от 2 еднакви. Според мен най-точно цветът е сиво-син. Peace

И само да вметна - ние не сме прахосници, а спестовници. Защото купуваме много качествени неща, които някога могат да ни потрябват, на ниска цена Wink Аз съм силен застъпник на тази теза, прокарана и нАучно защитена от Беки Б. Wink

Забелязахте ли, че в детайлите на поръчките номерата на нещата вече са линкове?

Общи условия

Активация на акаунт