Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 573
  • 742
  •   1
Отговори
# 345

- 29. Страхотни са; дойдоха си в оригиналната кутия.

моля те за стелка в см, че на тия от сайта не им вярвам. Hug

Elia  - лопатааа   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 346
А аз получих днес едни страхотни ботуши на AIGLE но нямат цип и едно голямо мъчение да се впъхвам в тях.Сега съм ги напръскала със спрей и съм набутала една голяма лопата на децата за копане на пясък пък току виж станало по-леснода ги нахлузя,че не ми се връщат много са хубави и вътре с естествена вълна.Ще видим дали лопатата ще свърши работа:)

А може ли да покажеш кои са или да пуснеш линк  Praynig

# 347

- 29. Страхотни са; дойдоха си в оригиналната кутия.

моля те за стелка в см, че на тия от сайта не им вярвам. Hug

Elia  - лопатааа   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

19 см., доколкото успявам да я измеря  Peace

# 348
  • София
Какво мислите за тези, без цип са, което ме смущава  newsm78
Дали ще са прекалено широки в глезена?
Досега не съм носила ботуши без цип.

# 349
Получих днес тези , http://www.miniprix.bg/produkt/1002020. Отговарят си на номера, взех 40ка. Марка Eram се оказаха, с оригинална цена 70 евро (етикетът си стои лепнат на едната обувка). Аз ги взех за 43лв. на намалението миналия вторник. Ще ги връщам, ако някой не си ги познае до утре. След колко време да очаквам превод по сметката, горе долу, имате ли идея?

PS: В сайта видях краен срок 10 дни след получаването на върнатата пратка от техен оператор,
което са си 2-3 седмици, но тук май споменавахте дори по-дълги срокове..?

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 18:52 от Saudadе

# 350
  • Варна
мдааааа, явно не се - ще падне треперене и бързане.

Farf-че, много съм ти благодарна за сивите Кубанки (и за онова саке Wink )
Поне на някого е полезно висенето ми пред компа, но явно е повече от здравословното Mr. Green
От пуловерите пуснах само знайни, за да няма изненади поне там.
*лаленце*, вчера поръчах за проба "твоите" ботички, днес ми ги отказаха Whistling Имах уверението им, че ще свалят от продажба, тези които аз преследвах, но не би, днес пак ги мернах Tired
Saudadе, при мен отне седмица от получаването им от Барбу до превода.

# 351
A, farf, аз на 28.09 питах за два чифта боти, не били налични, обещаха да ги свалят от сайта при първа възможност. Търсех едните наскоро и познай - още си седят там и все така не са налични при запитване директно към екипа на прикса във фейсбук.

Извинявай, пропуснала съм - какво или кой е Барбу?

# 352
  • на земята
 farf ,аз общо май 4 пъти ги поръчвах  Joy и ми ги отказваха,нали направих кавга с тях по повид тези боти..))Нямат организация в сайта никаква  Peace  Поръчват се неща,отказват ги и после цъф в сайта,и то не е само едно де..)))Карай да сме здрави  Peace НЯКОЙ поръчвал ли е тези велурените ботушки ,много им се чудя     newsm78

# 353
  • Варна
Извинявай, пропуснала съм - какво или кой е Барбу?
Барбу е персоната, която получава върнатите пратки.
НЯКОЙ поръчвал ли е тези велурените ботушки ,много им се чудя     newsm78
Струва ми се, че Elia за тях говори, че ги оправя с лопатата Joy

# 354
Момичета по какъв начин получавате ваучер, върнах част от поръчка от 29.09..До днес статуса и беше- в процес на обработка, а сега вече не пише нищо?

# 355
  • на земята
ELIAAAAAAAAAAAAAAAAA,къде си мацкаааа,за тези ли говориш ,че ги оправя с лопататааааааааааааааааааа ,чакам те да кажеш отзиви ,че си ги пазя в кошницата,отговарят ли на номерамтова онова,тук ли си   Joy къде са тесни  Joy

# 356
А аз получих днес едни страхотни ботуши на AIGLE но нямат цип и едно голямо мъчение да се впъхвам в тях.Сега съм ги напръскала със спрей и съм набутала една голяма лопата на децата за копане на пясък пък току виж станало по-леснода ги нахлузя,че не ми се връщат много са хубави и вътре с естествена вълна.Ще видим дали лопатата ще свърши работа:)

Така, едно съветче от мен, ако приемаш съвети разбира се  Peace
извади лопатата и я върни на децата  Hug
намери наелонова/полиетиленова торбичка, новичка, както си е така затворена, вкарай леко крачето и на петичката си сложи торбичката, тя ще се плъзга по едната си страна и ще ги обуеш  Peace после лесно се вади торбичката, няма опасност да си ходиш с нея в ботуша  Hug
С широк крак съм и така се справям, и други са опитвали и успявали  Hug

# 357
Получих днес тези ... Ще ги връщам ....

защо ще ги връщаш?

# 358
Получих днес тези ... Ще ги връщам ....

защо ще ги връщаш?

Да, пиши моля те и защо върна онези евтините ботички от 20 лева. Имам спомен, че пак беше писала, че си отговарят на номера? Давай отзиви какво не им е наред, за да знаем.  bouquet

# 359
  • Бургас
Момичета готвих вечеря.Лаленце тези са ботушите,но са в по-светличко.Отговарят си на номера.Наистина са перфектни за зимата,само дето са велур,но в сняг няма да пропускат.В офицялния сайт са 150 евра и са показани с цип аз затова съм се заблудила явно.
На мен проблема ми е не широк крак ,а висок свод.Ама и сторбата ще пробвам.То луд умора няма:)

Общи условия

Активация на акаунт