Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 633
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Аз си ги представям с чорапогащник, плътен чорап до коляното или над него и карирана поличка Simple Smile

# 451
Обувки 41 за 4.40
http://www.miniprix.bg/produkt/84098/  бяха похвалени тук

Значи ти ми ги отмъкна  Laughing
Много ги мислих, че щяха да са ми по-големи с номер поне, ама за тия пари мислех да се пробвам  Laughing
Как са на живо?

# 452
  • на земята
Toni_baraboni  Hug да да да  ,супер .. Peace

# 453
Saudadе,само дадох линк,нищо не съм отмъквала.

# 454
Saudadе,само дадох линк,нищо не съм отмъквала.

Не съм искала да прозвучи кофти. Така или иначе, няма ги вече.  ooooh!

# 455
  • на земята
Моля който отмъкна  токчетата на Saudadе да си признае без тупалка  Joy Joy Joy

# 456
Моля който отмъкна  токчетата на Saudadе да си признае без тупалка  Joy Joy Joy

Hug   Laughing
Щом не ме чакат, значи не са за мен.

Аз днес върнах кафевите боти, които получих снощи с опция да ми преведат сумата по сметка.
Яд ме е, че бяха много добра изработка, но...  Confused
Интересно ми е колко време ще отнеме връщането на парите, ще докладвам.

И, макар и да знам колко е опасно пускането на даден артикул в темата  Laughing,
ще споделя... много го мисля тоя пуловер: http://www.miniprix.bg/produkt/1009222/
, мислех го и по време на намалението вчера  Laughing, но така и не го пуснах.
Някоя от вас да го е поръчвала? Чудя се доколко е .. младежки  Laughing, въпреки че мноооого ми харесва.  Heart Eyes

# 457
  • Варна
Точно в този пуловер нищо младежко не намирам при все, че доста лелски се обличам Simple Smile

# 458
  • Sofia
Точно в този пуловер нищо младежко не намирам при все, че доста лелски се обличам Simple Smile

Embarassed и аз не намирам  Rolling Eyes
Мацки, дайте поне снимка на "БОТУШИТЕ". От всичко, което поне малко ми харесва, винаги има само големи номера.щ

# 459
  • София-Лагера
Аник, ти боса ли остана ? Joy Joy Joy

# 460
  • Варна

farf, това сините Кубанаш ли са? Така и не разбрах кое сиво от модела всъщност е синьото  Crazy Ако да и ако все още не си ги пуснала, аз проявявам интерес  Peace
Поръчах ги за съфорумка, но вече се притеснявам какво ще получи след случката с ботушите на
jully m ooooh! Иначе бяха обявени като сиви, моите са същия каталожен номер, една идея по-тъмни от снимката и бих ги определила като сиви със син отенък Simple Smile
Никой ли няма поне снимка на ботушите, които Toni_baraboni и Мимита спрягат?

ПП Видях ги

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 10:01 от farf

# 461
  • Бургас
http://www.miniprix.bg/produkt/78619/,a такива някой дали е получил,да даде отзиви:)

# 462
  • София
Отговорили са ни във фейса  Laughing Дано е така, защото хванем ли ги в издънка лично аз, ще им нашаря стената яко  hahaha от няколко профила при това Joy

miniPRIX.bg Здравейте, Lili Valcheva и Кристина Кирилова! Когато получим обратно артикул ние го проверяваме и едва след като се уверим, че няма дефекти го пускаме отново в продажба. Това че сте видели продукта отново в продажба означава че продукта е върнат от клиент, защото не му е станал или защото не му е харесал. Преди даден артикул да бъде пуснат отново в продажба той се проверява. Поздрави, екип на miniPRIX

# 463
  • Sofia
Аник, ти боса ли остана ? Joy Joy Joy

Остави се  Joy Joy Joy

# 464
  • Варна
Отговорили са ни във фейса  Laughing Дано е така, защото хванем ли ги в издънка лично аз, ще им нашаря стената яко  hahaha от няколко профила при това Joy

miniPRIX.bg Здравейте, Lili Valcheva и Кристина Кирилова! Когато получим обратно артикул ние го проверяваме и едва след като се уверим, че няма дефекти го пускаме отново в продажба. Това че сте видели продукта отново в продажба означава че продукта е върнат от клиент, защото не му е станал или защото не му е харесал. Преди даден артикул да бъде пуснат отново в продажба той се проверява. Поздрави, екип на miniPRIX

Не им вярвам на писанията, ботушите изчезнаха от сайта минути след публикациите Ви. А и ако наистина проверяваха стоката си и бяха коректни, никога нямаше да допуснат да продадат стока с такива дефекти.

За тези които искат ботушките Dereon, имайте предвид, че няма нищо естествено в тях и ако все пак някой иска - имам 39,5, черно в коша.

Общи условия

Активация на акаунт