Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 990
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравееееееееееейте! Сега допрочитам темата и добре, че снощи не съм влизала тук от вкъщи - спорът е ескалирал! Та май и не сте прочели моето предложение и не се чули моя поздрав от 14-та страница Thinking

Я да ви поздравя пак с добро настроение през този слънчево-хаплив октомврийски ден  Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=Cgovv8jWETM

# 241
...
Махни остави се, спим с каски на главите, морка болест ни е хванала, тюх!   Grinning
Ами като в България свързваме Япония с чести земетресения, цунамита и високо качество на техниката, какво да пиша? Mr. Green
 Crazy
Гледам и не вярвам на очите си? Да не съм объркала темите? Правилно!?! Грешно!?! Нередно!?! В тази творческа тема? Въх, някой скоро се е зачитал по теми в клюкарника явно. Да се надяваме, че ще му мине. Peace
Ами това е отворена тема, а не дизайнерски форум. Едни знаят 200 за дизайна, други броят до 20, а някои още броим с пръстите на ръцете — нормално е да има и крайни определения.

Скрит текст:
Индивидуализмът е силно надценен и преекспониран в западната култура. Напоследък - и все по-често критикуван.
Нека си критикуват —  аз ще вземам пример от тези, дето дори чинийките в сервизите им за чай са леко-различни...  Mr. Green Май точно там е златното ключе — недразнещо индивидуални.
Стереотипи, какво да се прави. Sad Лошото е, че масовия дизайн следва стереотипа, и трябва да ровим по форумите за нещо интересно с отзиви за него. В България, да "спиш на земята" означава да си беден (въпреки, че отдавна няма къщи с глинен под в градовете), а в темата за   Япония се оказа (от пробвали, а не от преразкази), че е доста практично нещо, особено за малчугани, които се въртят като пумпали докато спят.

# 242
Поздрав и от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=DXvMT_mVbqw
За видовете любов–към любимия , детето , приятеля и бездомния.
Да сключим примирие и показваме какво ни кара да се усмихваме или мечтаем  bouquet

# 243
Здравейте момичета и момчета Hug. Ама че страсти са се разгорели тук ooooh!. За съжаление всички не могат да осигурят необходимото на децата си. Важното е да са ни живи и здрави, другото се нарежда по някакъв начин.
Благодаря на всички, които се отзоваха на моето питане  bouquet. Честно казано, не се бяха сетила за постери. Ще го мисля още и ще покажа резултата.
Ягодка, радвам се, че ти хареса.

# 244
  • София
...
И само за статистиката....
Моите деца са 3.Планирани и желани. Вече съм на 40 почти и смятам че това са били 3те най-важни решения в живота. Не съм чакала да им осигуря най-добрата квадратура и самостоятелност... сега вече мога - и те го ценят, защото съм ги научила на труд, на отговорност и на любов. Ако чаках да мога да ги подсигуря със самостоятелни стаи предварително... щях да родя само 1 на тази възраст... и щях да съм загубила толкова години на любов , радости и щастие в живота си!
момичета ... Всеки има различна гледна точка по въпроса. Всеки има виждания и разбирания....които не бива така крайно да се осъждат и обсъждат.

Това е светоусещането майка на повече от две деца. Отново потвърждаваш наблюденията ми в тази посока.

Във втора тема бяхме засягали същите въпроси и тогава влезнах в спор, но разбира се не толкова разгорещено. Все си мислих, че може да се промени до известна степен мисленето на някои хора и да се замислят, но като нямаш деца, няма как да стане.

# 245
dafinov list , можеш да сложиш някоя интересна поставка за вино на стената,
ИКЕА имаха, но не я намирам в новия каталог. И за вдъхновение  цък

Няма да взема отношение по горещата тема, имам две деца с голяма разлика.

Ето това ме кара да мечтая, в този свеж есенен ден, да си изляза с кафето тук или тук

# 246
Все си мислих, че може да се промени до известна степен мисленето на някои хора и да се замислят, но като нямаш деца, няма как да стане.
Аз имам! И въпреки това смятам, че разнополови, пораснали деца трябва да имат самостоятелни стаи, та макар и 5 кв.м., както е писала Пина. Най-малкото, всеки родител трябва да опита да го осъществи, а ако няма никаква възможност няма да си изхвърли децата в крайна сметка, я.
Не разбирам какво лошо има в това да се казва кое е редно?! А кой как си подрежда живота, си е негова работа.
Аз пък се изумявам как, ако не във всяка тема, то през тема все някой умник пита Пина дали има деца, само защото има твърда позиция по даден въпрос Confused

Пина, ти наистина не знаеш, кога трябва да спреш, нали? Не разбрах, ти деца имаш ли?

В случая е по-редно ти Ягодке, да си зададеш този въпрос!

# 247
  • Варна
По въпроса за децата. Цял живот съм деляла стая с брат ми. Нищо, че имахме малка разлика, пак си беше гадно. Мразехме се. Заобичахме се едва тогава, когато се разделихме. Затова съм на мнението за 5кв.м лично пространство.

Гост
, моля те, разкажи повече за аспираторите. Искам да си взема такъв, който наистина да "обезмирисява", а не да е част от декора. Какво трябва да гледам, кое е важното и най-вече къде да го намеря. Ще ти е лесно, понеже съм от Варна Simple Smile

# 248
# 249
Пина, ти наистина не знаеш, кога трябва да спреш, нали? Не разбрах, ти деца имаш ли?

В случая е по-редно ти Ягодке, да си зададеш този въпрос!

Кой въпрос? Кога трябва да спра да раждам деца ли?

# 250
  • Варна
Уф, честно, спрете поне в тази тема да нищите за децата. Както знаете, изривам се от тях Mr. Green
Инак съм съгласна с Ема - нямаш ли възможност за отглеждане, не раждаш. Peace

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 11:13 от Приятно ми е - Богиня!

# 251
Децата ми са желани, сити, облечени, обичани и обгрижвани. Голяма работа, че ще делят една стая!

С това спирам по темата и в темата.

Желая ви здраве и щастие!

# 252
dafinov list , можеш да сложиш някоя интересна поставка за вино на стената,
ИКЕА имаха, но не я намирам в новия каталог. И за вдъхновение  цък

Благодаря за идеята и за вдъхновението - допадат ми. Има ли такива тапети?

# 253
  • Австрия
..Все си мислих, че може да се промени до известна степен мисленето на някои хора и да се замислят, но като нямаш деца, няма как да стане.

Хайде, стига!

Пък като имаш дете, все ще се появи някой да ти каже: "Ти нищо не знаеш, имаш само едно!"

Отвратително е това с намеците за имането/нямането и броя на децата  Sick

И нещо конкретно и от мен (моите 5 цента  Blush):

Имам сестра с разлика 6,5 години. Нямахме детска. Спяхме в кухнята, а през деня - където има място т.е. спокойствие. Е, и в тоалетната съм се заключвала с книга - като по-голяма. Като малка се криех с книгата върху повърхността образуваща се от седалките на столовете под кухненската маса.. докато не ме изритваше кака (тази дума ми е смешна и грозна едновременно, умишлено я ползвам в случая) ми и от там. Отношенията ни са хладни и конфликтни от няколко години, а живеем на 5 минути пеша една от друга. Не е заради липсата на стая или наличието на обща кухня-детска  в детството, де.. Crazy Не ми е хрумвало да упреквам родителите си за това, но е имало моменти, когато съм се задушавала от липсата на възможност за уединение в дома. Не знам какво ще правя/правим, ако се пръкне второ чаве, пък имаме само една детска  Crazy Blush Но ще направя всичко възможно да осигуря лично пространство и на двете деца, без значение каква е разликата във възрастта им.

# 254
Уф, честно, спрете поне в тази тема да нищите за децата. Както знаете, изривам се от тях Mr. Green
Инак съм съгласна с Ема - нямаш ли възможност за отглеждане, не раждаш. Peace
Много грозно изказване "изривам се" :whistle. Ти ли беше писала, че няма да раждаш, защото няма да можеш да го върнеш(детето Rolling Eyes) , ако не ти хареса ooooh!.  Форумът е за майки и на никой не му пука дали  ти е приятно да четеш за деца! Светът не се върти около теб!
DimS, ако имаш 2 деца и те ИСКАТ да са заедно? Аааа- ти няма да родиш ако няма "достатъчно лично пространство" и няма да разбереш Crossing Arms
Ема, ако детето ти ти каже, че иска братче или сестриче, какво ще отговориш, че светът е пренаселен( Китай ), трудно е  и няма да раждаш, защото мнението ти по въпроса е твърдо Thinking
Пина, знам че нямаш деца, не работиш, обзавела си 1-2-3 апартамента и си видяла n на брой картинки в интернет- следователно си сведуща по интериора, децата и всичко останало Stop.
Една задачка-закачка за теб:Семейство с 2 деца,детската е детска за дете 1, спалнята е детска за дете 2, родителите в хола(холокухнята). Майката или бащата се връщат от нощна смяна(като мен)- къде да спят? Може би трябва да питат поотделно всяко дете дали планира интимни занимания със себе си и в коя детска стая да отидат да спят, че вечерта са пак на работа? hahaha
Ех тези егоистични родители, дето не искат да спят на походно или сгъваемо легло, за да осигурят на децата си лично пространство от 2.5 год. възраст Joy  И тези стаи от 5 кв.м. дето ги пишете Stop
Дразня се, защото децата на Just Eva и Yagodka са щастливи и както ти, Пина, отбеляза отначало, никой не те питаше и не миряса, докато не о...ка хубавата тема Naughty! Преди време, като готвеше и месеше хляб  ТИ ми харесваше много повече LaughingЯвно си се взела много насериозно Sunglasses  

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 15:57 от venelina2006

Общи условия

Активация на акаунт