Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 909
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • Австрия
(повече от 3 цвята се смята за шарения)

Някои хора обичат и умишлено търсят и създават шарения.. Дъгата е с доста цветове и въпреки това в абсолютна хармония.

Снимка трябва  Wink

# 361
Нелина, трогна ме, макар че моят принос в темата е толкова незначителен на фона на останалите, които си споменала, а и многооо други, които не си. Много моменти на наслада ми доставихте, момичета. Едно голямо благодаря  bouquet
И да, темата ми липсва, но и напълно разбирам мълчанието на Пина. Ако непрекъснато някой ми натяква, че си позволявам да изразя мнение, вкус, само защото темата била "моя", то и аз не бих продължавала да пиша в нея. Може някой друг да създаде нова тема, за да не е нейната, в която Пина, а и всички останали свободно да споделят красиви картинки, а и изобщо каквото си поискат Peace
И както обича да казва Пина (липсваш бе жена!), това ме стопли днес

Скрит текст:
Липсата на толерантност към живота и вкусовете на другите ме изненада много неприятно

Скрит текст:
Върни се назад и дано успееш да проумееш, че твоите постове са най-нетолерантните. Да изказваш мнение не е липса на толерантност, а се нарича позиция, гледна точка. Когато започнеш да нападаш някого на личностна основа, защото не умееш да защитиш своята гледна точка или просто нямаш необходимата висота на мисълта, то това тогава се нарича липса на толерантност!

# 362
(повече от 3 цвята се смята за шарения)

Някои хора обичат и умишлено търсят и създават шарения.. Дъгата е с доста цветове и въпреки това в абсолютна хармония.
Винаги има излючения,ако умишлено се търси такъв ефект-да  Simple Smile

# 363
Венелина, Hug!
Цонна, недей, момиче, стига сипва сол в раната Mr. Green Laughing.

Редактирах си поста, тъй като реално не е по-темата и беше доста личен.

С трите цвята доста се усмихнах. Като преписка от списание Жена и Домъ ми прозвуча Laughing. Нищо лично, ДесиЧ; добре дошла  bouquet!
Мога да се разровя довечера из архивите и да ви пусна някоя статия за интериор. Grinning

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 11:12 от Visible

# 364
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
.

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 22:43 от profesorkata_1

# 365
  • Варна
Самурайка, какво стана с кухнята? Мисля това бяха цветовете? http://artcafe.bg/uyutno-cvetove-duo-kafyavo-i-sino/

# 366
Паркет, паркеееет!!! Дъбов или буков? ooooh!

# 367
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
.

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 22:44 от profesorkata_1

# 368
Ние сме с ламинат и няма как да помогна в избора.И аз ще повторя питането си за килимите:има ли някой антистатичен и доволни ли сте?Наистина много ще ми помогнете в избора,че като гледам цените,сериозна инвестиция е.Как да позная дали наистина е такъв даден килим или продавачките просто прекаляват с рекламата?
 Пускайте нова тема,че нямам търпение да чета мнения и решения!А като завърша и аз всичко,мисля да пусна няколко снимки за обсъждане тук.Да видим какво съм научила от темата Wink

# 369
  • Варна
Паркет, паркеееет!!! Дъбов или буков? ooooh!
Дъб!  
Дъбовата дървесина е по-твърда от буковата и за мен е с по-добър естествен цвят, макар с днешните средства цвета може да се направи какъвто ви душа сака. В дома на родителите ми е от над 50 години и е претърпял боядисване с блажна боя и след това циклене и отново е в перфектна форма!

http://www.forestparquet.com/productsbg-forest-kinds.html
Забравих да пусна и таблицатаза якост http://www.idcparquet.com/indexdetail.php?id=181

# 370
  • BG
Ето един сайт, който ми беше полезен за съчетанието на цветовете

# 371
Росна Китка, аз чакам снимките след подредбата Blush.
Не се правя на приятно разсеяна, искам да споделя Hug.
Първосигнално, обаче, си мислех, че бих сложила възглавнички в два цвята. Някои тъмно зелени, като кухнята (имам спомен за нея, дано не е грешен) и нещо по-контрастно. Горчиченото предложение ми допада много Grinning.

Елмира, сайтът е страхотен! Блогът към него също Heart Eyes. Много се радвам, че ни го сподели!

Не знам защо като се чуе повече от три цвята масово хората си представят карнавал Rolling Eyes
Бройте, моля Laughing
Цък, цък; от блога към сайта на Елмира.
Един много цветен дом

И още нещо да ви споделя. Докато търсех цветни снимки попаднах на това и ми стано мило. Тапетите в спалнята ни, старото вкъщи Heart Eyes.

Ох, че съм разсеяна!

Дорис, честито! Hug
Много се радвам, че си се записала в програмата; споделяй - ще следим с интерес Grinning

# 372
Цветния дом е чудесен. Къде се е записала Дорис? Laughing Искам и аз да знам. Изпускам нишката...

# 373
Интериорен дизайн по програмата Аз мога повече. Grinning

# 374
Мерси. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт