Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 896
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Ехаааа, какво бунгало, каква спалня!  Simple Smile  (от сайта на Барбабо).

Малко от 'мойте'  -  1..  2..  3..  4..

# 481
Интересни предложения,не съм мислила изобщо вариант телевизора да е на друга стена,освен на стената до порталната врата Thinking/не знам с кабелите как ще стане,че са изведени точно на тази стена/,но идеята ми хареса.Колкото до масата-тя не е 14кв.м.-имах предвид,че кухнята е толкова и спокойно си събирам масата там,само при нужда я местя в хола,за да не посрещам гостите си в кухнята Simple Smile
Значи се избистрят 2 варианта-това,което предложихте последно или ако е ъглов диван/аз все още не съм го отхвърлила като вариант- мисля си  за тези модулните/-да остане на тази стена в дясно от вратата newsm78.Но честно казано повече ми харесва първия вариант Simple Smile
Благодаря ви,че мислите по моя проблем  bouquet

# 482
  • UK
Ехаааа, какво бунгало, каква спалня!  Simple Smile  (от сайта на Барбабо).

Малко от 'мойте'  -  1..  2..  3..  4..
Ох как ми хареса на мен това кресло-люлка от номер 2 Crazy На тавана е закрепено предполагам, сега ми влезе една муха за един такъв кът до прозореца Mr. Green

# 483
  • Варна
Много ги харесвам модулните, особено Того-то на Ligne Roset (много стара любов ми е, ама платоническа), може да се наредят като ъгъл, може при нужда креслото да се обърне към дивана, та като има гости да не се наредят всички в една редица като на кино Simple Smile
Не се разтягат обаче и са си скъпички.

Пина този олекотения стол тип Поанг също е мноооооооого удобен и компактен, има и такива дивани, но пак неразтегателни.

Да не пропусна и този:)

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 10:46 от Doris

# 484
Този последния показан стол ми харесва, но не ми е уютен за дом... в кабинета бих си го сложила Wink

Така... по темата Хола на Енигма  Wink
И аз си мислех за вариант с ТВ на стената до вратата....  НО тогава ТВ ще се гледа само на спуснати пердета/щори, което мен лично не ми хареса, когато намествах нашия хол.
Варианта със срещуположните дивани ми се струва че ще запуши стаята, защото не е достатъчно широка  Thinking

И аз мисля, че най-добре ще стане ако 'чертаете" на място в стаята за да прецените как ще се наместят мебелите... (като по рекламите на някои банки и практикер Wink)

# 485
много настроение има тук  Heart Eyes и коледно  Grinning
и аз да подкрепя по-годното за хола, със сигурност кроете и на място, така че да ви остава метър за минаване като минимум 90см. И ние имахме преди време същата дилема... спряхме се на ъглов диван, т.к. двойка и тройка не харесахме как се сместиха в пространството ни, по-дълга е холовата част, не е много квадратна...и едно до друго не стояха хич добре.
малко офф... Embarassed

Скрит текст:
Бяхме харесали ей такова след двойка-тройка, само че по-към сивото:

но накрая се спряхме на ъгъл, който не че в последствие не може да се смени при ремонтче като му дойде времето, предпочитанията ми се менят:

така че за Енигма - премислете хубаво на място, както и Пина, и Лазурит са писали Simple Smile и пробвайте в магазина удобно ли е ...  Peace

много ми хареса сайта, който е показала Barbabeau

# 486
  • Варна
Аз също си мислех, че този стол ще е добре за офис, но при WHATA се е получило добре в дневната и ми допадна
1. 2.

# 487
То това е даже отоманка, според автора му (Иймс), не е за офис, на него си излегнат. И така личи, но при сядане облегалката поддава. Мид- сенчъри (  Simple Smile ) забравих точно коя, но мисля 50-те години е създаден дизайна. (1956) Може би има и евтини имитации, не знам  Thinking  но съм виждала в Мартинели на баснословна цена, ако не бъркам 900 и нещо лева бяха. Не, че в случая знам какъв бюджет имат хората, но стандартно на тази цена се купува ъглов диван.

# 488
  • Варна
То това е даже отоманка, според автора му (Иймс), не е за офис, на него си излегнат. И така личи, но при сядане облегалката поддава. Мид- сенчъри (  Simple Smile ) забравих точно коя, но мисля 50-те години е създаден дизайна. (1956) Може би има и евтини имитации, не знам  Thinking  но съм виждала в Мартинели на баснословна цена, ако не бъркам 900 и нещо лева бяха. Не, че в случая знам какъв бюджет имат хората, но стандартно на тази цена се купува ъглов диван.
Офис - домашен офис имах предвид, а за цената - то затова любовта ми само платоническа  Joy

# 489
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Снощи се въздържах да го кача, че не знам какво предпочита enigm@, но точно с този стол си представях частта до прозореца. Част -читалня. Grinning Въздържах се и да спомена най-големия недостатък, че светлината от прозореца ще пречи на телевизора, ама веднага ме разкостихте. Laughing

Сега за размерите - преценявам на око, ама да знаете че ми е доста точно  Wink. Стаята е широка 2,90-3,00м. Гледайте тази снимка ! В момента има поставени едно срещу друго диван и фотьойл всеки дълбок по 90-95 см. Останали са свободни 1,20 см. И аз имам дивани тройка и двойка, и двата разтягащи се. Доста обемни са затова мисля, че на пазара могат да се намерят и по-събрани и леки мебели. Така свободното място между тях може да остане и 1,30м, повече едва ли. По-свободно между диваните може да стане, ако конфигурацията се обърне перпендикулярно на стените с подлакътници залепени за стената срещу телевизора. Той си остава на стената откъм кухнята. Ще има метър за минаване и т.н., въпрос на кроене на място както са казали и момичетата. Успех! Peace

# 490
Profesorkata, много точно!  Peace
и да спомена ние нямаме маса в хола, а Enigma споменаваше, че мислят да местят масата като имат гости, и тя трябва да се предвиди, така че да не се наложи разместване на диваните/ъгълът в този случай.
Скрит текст:
при голямо събиране с много хора слагаме една правоъгълна холска маса пред ъгъла за хапки и тн, тя е плот с четири крака, които се винтят отдолу и после се прибира зад един шкаф...
така че масата може да не се мести, а да има нещо, което да служи за масичка там.

# 491
Професорка,3.20м. е широка стаята Simple Smile,охх,момичета вече съм съвсем объркана,то едно е какво харесвам,съвсем друго-какво ще пасне най-добре в стаята Rolling Eyes.Добре,ако се спра на вариант ъглов диван/което май ще е най-удобно предвид размерите на стаята/на кой ъгъл го виждате-там ,където е сега или до вратата вдясно ThinkingЗащото на мен сякаш ми се ще да е вдясно на вратата,но кажете си и вие мнението?
За ъгъл мислих от тези модулните,които са с квадратни модули/мисля че квадрат беше/,някой беше пуснал снимка по-напред в темата,но пак трябва да видя какви размери са ,нищо не съм гледала все още,исках първо да си избистря картинката в главата,за да знам какво да търся.Тези показаните от Дорис са хубави,но първо, че не стават за спане,второ-идват ми доста скъпи.Ако сложим ъгъл вдясно на  вратата,тогава до прозореца може да си сложа някакъв фотьойл и да си направя кът за четене,примерно Simple Smile

# 492
Ох ще ме прощавате ... ама едно си баба знае едно си баба бае ...  Embarassed аз пак ще се изкажа и се надявам да те объркам още повече, Енигма Wink

Защо не сложиш "мебелта" в средата на стаята... приблизително? Така и от двете страни ще има по 2 метра за стол, библиотека, нара под прозореца ....
Не ми се смейте много ама ето и картинка Wink собстеноръчно рисувана и снимана Simple Smile

# 493
Точно така е у брат ми, ъглов диван насред стаята. Майка ми постоянно ми повтаря, че трябва да му въздействам да го премести до прозореца, че така не било хубаво. Да, ама на мен много ми харесва и изобщо няма да го убеждавам за разместване Laughing Друг е въпросът, че те са само двама, а тук трябва четирима да се търкалят, заобикалят, наместват...
enigm@, слагай един дебел килим на пода и  ще има доволно място за изтягане за всички Simple Smile нахвърляй големи възглавници, а пък в двата края можеш да си направиш и кът за четене, и каквото друго ти трябва Simple Smile

# 494
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да си го кажем честно - най-добре е П-образна мека мебел по поръчка! Хем ще е съобразена с размера на стаята, хем ще има място за търкаляне на повече хора, хем ще може да се разтяга за спане на гости! Иначе трудно ще се намери точно такова предложение на директна продажба.

Общи условия

Активация на акаунт