Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 12

• 33 782
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Цитат
Ако искаме да разберем какво ще стане с главните герои-Нуран , Кенан , Леман и Решат в две серии трябва просто да забравим за другите .

Според мен трябва да отделят по 2-3 минути и за останалите. Ихсан е причината Нуран да се качи на влака, така че е важна фигура за мен. И ми се ще да разбера съдбата му.

Татарова, не знам дали си искала да представиш клипа като Доряна, но по важнато е че го видяхме.   bouquet А във форумите се научават много неща, ще ги научиш и ти.  Hug

Анкета  newsm78
http://www.gecce.com/anket/bu-sezon-ekrana-damga-vuran-en-yakisi … -hangisi-766.html

# 541
Лека нощ и до утре.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 23:28 от sebilMM

# 542
Лека нощ и от мен!  Hug

# 543

HugДобро утро Hug

Спокоен и успешен ден  bouquet

# 544
Добро утро и от мен. Hug Hug Hug
Себи, благодаря.  bouquet

Приятен ден на всички. Hug

# 545
Добро утро!  Hug
Себи, Снежка   bouquet

Днес е мрачен и студен ден, дано 12 епизод да е пълна противоположност на времето.   Praynig
Прегледах за инфо, но празниците са си казали думата.  Wink
Спорен ден!  Hug

# 546

Уси  bouquet  и аз искам горещ и с много  и споделена любов 12 епизод. Heart Eyes

# 547

Много пъти съм я гледала тази  снимка-сцена , но още не съм си отговорила- какво отразяват погледите и реакциите  и на двамата newsm78

-Обичам те Нуран - сигурен съм ! Искам да си моя!
-Изчакай Кенан  Shocked - не съм готова още за това!

Преди 12 епизод така ми се струва Hug

# 548
  • София
Здравейте  Hug

# 549
  • София
 От днес е   Laughing

# 550
Шатци Hug  и гифчето и  клипчето ми харесаха Party Party Party  bouquet

Мисля си ,че арабските момичета много си го харесват и обичат Джансел - я какво клипче са сътворили  LaughingУж за последните му филми , а наблегнали на Лп .Няма лошо . И на мен ми харесва и с нетърпени чакам да мине полунощ Wink Wink Wink hahaha hahaha hahaha

# 551

Е и аз така надничем от прозорците ,като искам да разбера какво става /ама без да ме видят/

# 552

А тоз шамар дето му отвъртя Нуран /ама татко Сухли има пръст в тази работа/ Кенан си го заслужи .
Нека да си  охлади малко страстите hahaha hahaha hahaha

# 553
Щатци, хубаво клипче, със запомнящи се моменти от филмите на Джансел, не разбираме текста, ама туй да ни е проблема.  Wink Музиката е поносима или вече и свикнах.  newsm78  Чудя се тези танци арабски девойки ли ги изпълняват?  newsm78
Себи, като си знаят момата в кого е влюбена, па кой я ухажва, как няма да гледат Айшето и Айтен. Че и махат, за да не ги помисли Кенан за любопитки.  Laughing
И аз вече съм готова да чакам полунощ.  Laughing  Laughing  Laughing

# 554
Добър вечер.  Hug

И аз съм готова за среднощно романтично кино. Crazy

http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=17595029&postcount=740

Общи условия

Активация на акаунт