С две чертички се похвали - чакаш ЮЛСКО бебе ти!

• 26 804
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мила Роси, историята ти е покъртителна, направо не мога да повярвам  ooooh! наистина преживяното е тежко, но тези лекари са за  #2gunfire и то публичен разтрел  #Cussing out
Аз съм чела доста мнения за Бургаските лекари, че няма светсни и кадърни, направо не мога да повярвам! Все пак Варна ти е близо, поне в началото можеш там да ходиш да се следиш... не знам какво да дажа, освен че ти желая всичко най-добро и тази история никога повече да не се повтаря  Hug

# 226
Ами при първото посещение останах доволна при този "лекар". А и по принцип съм от София - там си имах гинеколог от който бях много доволна. Мислех ако забременея да пътувам до София и да се преглеждам при него, но всеобщата криза в бг засегна сериозно и нас и финансово не можех да си го позволя. Сега съм много доволна от Гамишев. В нета пише добри неща за него, а и наистина прие случая ми лично поради познанството му с Петър

# 227
  • София
Ох, сутринта пуснах все пак изследване за кръвна захар и сега ми е супер притеснено, докато чакам... Confused Confused Confused

# 228
  • София
Ох, сутринта пуснах все пак изследване за кръвна захар и сега ми е супер притеснено, докато чакам... Confused Confused Confused

Весе, не че нещо, но се успокои малко ... За всяко нещо се притесняваш.. Всичко ще е наред, ще видиш! Не се задълбавай толкова много  Hug

# 229
  • София
Гери, знам че си права. Аз си знам, че съм паника. Но това ми е останало още от преди операцията, защото тогава 1 година не можаха да разберат какво ми е и да се намери кадърен лекар.
Затова сега не им вярвам и все се вкарвам във филми...

# 230
  • София
Разбирам те напълно, но на теб ти е нужно спокойствие.  Flutter Наслаждавай се и се спусни на течението. Ние тук си споделяме кое какво е, дали е нормално ... Хайде като получиш резултатите, сподели.. Сигурна съм, че всичко ще е наред.  Crazy

# 231
purple_butterfly, внимавай много с докторите. И аз така миналия път се доверих на препоръчан от приятелка лекар с много стара техника. Историята ми е описана подробно в zachatie тема:

Миличка, много съжалявам за това което ти се е случило Cry   
Моят съвет към всички момичета е да не позволявате да ви бъркат с такива джаджи, особено когато сте бременни, защото имам много познати в следствие на такъв преглед губят плода...така нарушават развитието на плода...

# 232
  • София
Изследването е добре. Ще се опитам повече да не се панирам, а само да се наслаждавам на бременността!

# 233
  • София
Изследването е добре. Ще се опитам повече да не се панирам, а само да се наслаждавам на бременността!
Видя ли!  Hug Hug Hug Чудесно, много се радвам!!! А сега се наслаждавай на максимум и най - вече бъди спокойна!!!

# 234
Привет! Бях на лекар, който ми каза, че с последен МЦ старт 1 окт сега няма да се види нищо и да заповядам любезно на 15.11. Дотогава много се притеснявам, хиляди мисли, дали, или.... Закъснява ми, сто теста с по две черти, не знам... Дали има къде да отида по-рано, според вас? Много се вълнувам, наистина.....

И, опитвам се да влезна в ритъм - пиене - чаша вино макс, хапване нормално, само малко кафето и цигарите са ми трудни... Спя като змей Simple Smile! Вие как сте?

# 235
  • София
Знаеш ли кога ти е била овулацията?

# 236
  • София
Честито, Луиза и добре дошла при нас  Hug
Не се притеснявай, нормално е да те върне лекаря, наистина е още рано за преглед, така че бъди спокойна  Hug важно е за бебчето. Аз също не съм ходила още на лекар, поради същата причина (последна М на 2.10), но мисля другата седмица да отида, защото не сме казали на нашите, а е много трудно да запазя тайната и то от тях. Баща ми има РД на 9.11 и мисля като ходим на гости да ги зарадваме с добра новина  Praynig

# 237
Здравейте и благодаря за отговорите! Мисля, че е била на 12.10 (а аз разбрах на 19.10, излезнаха 2те чертички). Знам, че е рано, но вече наистина се вълнувам и не знам кога, какво и как. А някак си тази среща с доктор ще верифицира Simple Smile

На вас ви желая спокойни дни, положителни консултации, усмивки и грижовни младежи до вас!

# 238
  • София
Ами моята беше на 14  октомври и док ме вика другия четвъртък, което значи 24 дни след О.
И как така на 19? Само 7 дни след О. ли видя 2 чертички?  newsm78

# 239
Здравейте момичета,
ние преди малко се прибрахме от парка с дребосъка , ама много ми е изморено , чувствам се като парцал , а трябва все след него да бягам  Confused
Колкото до лекарите , наистина е много трудно да намериш добри, но въпреки всичко има и такива, аз много се радвам , че съм ги намерила и им имам пълно доверие, а искам да ви кажа , че е много важно освен гинеколозите и неоантолозите да са добри в болницата, ама за това има много време  Simple Smile
veseto87 не се притеснявай наистина излишно , най - важното е сега да сме спокойни, бебето има нужда от това най- много, разбирам те, че ти е било много тежко с тези премеждия , ама всичко е зад гърба ти , другото лято като гушнеш едно малко бебе , даже няма да си спомняш за кръвната захар  Simple Smile
Добре дошли на всички нови бъдещи мами  Hug нека само хубави новини споделяме тук  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт