С две чертички се похвали - чакаш ЮЛСКО бебе ти!

• 26 804
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
До veseto87: Да, 7 дни след това аз изтрещях и бях сигурна. Вкъщи обаче имах Surecheck - нали не е за ранна диагностика. Правя аз теста, нищо. Обаче го оставих до мен, забравих го, и след 15 мин поглеждам - 2 черти. Усъмних се и реших на сутринта да си направя Престо *за ранна. И нали сутрин в началото наличието на белтък в урината е по-високо и излезна много бледа черта. Направих след няколко дни пак - по-ярка беше, а сега със закъснението направо са си упорити 2 черти. Аз много се учудих как изобщо се усетих (пробваме от юли/август), но тестове никога не съм правила. Странно беше, де. И така. Понеже цикълът ми е редовен и О знам горе долу кога е, там го смятам, че е било. Ние и след 14ти не сме правили нищо де, даже след 13ти окт, така че май е тогава....

# 241
  • София
Много странно. Значи наистина при някои жени може да се отчете толкова рано. Ами честито и другата седмица да си видите точицата.
А само да уточня, да не стават грешки. Тестовете не отчитат белтък в урината, а наличиет на хормона на бременността - ЧХГ.

# 242
Да, аз се обърках. Явно при някои отчитат, при други не. Та така, сега се вълнувам и чакам да минат тези няколко дни до истинския първи преглед. Ти кога ще ходиш?

# 243
  • София
В четвъртък. И на мен ми е много притеснено...но вярвам, че всичко ще е наред!

# 244
Стискам палци всичко да е ОК! Нещата ще се случат точно както трябва да стане всичко! Не се притеснявай! Видях по-горе, че си си правила изследвания на захарта? Надявам се да си ОК и да си говорим само за хубави работи тук Simple Smile

# 245
Честито illusion Simple Smile! Надявам се и аз скоро да се пръсединя при вас. Чакам с нетърпение още няколко дни да видя и аз две черти.

# 246
  • София
.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 09:34 от purple_butterfly

# 247
Честито и на Луиза от мен! Simple Smile  Търпение мила! Все ще изчакаш до прегледа на 15. Аз също нямам търпение, но чакане му е майката какво да се прави! Laughing

# 248
Здравейте и от мен и аз днес сутринта видях двете си чертички, много съм щастлива Simple Smile а таткото още не знае, ще го изненадам довечера. Рано ми е още за лекар и се чудя дали да започвам пак дуфастона и как да го пия, така както си ми е изписан - по 2 т. на ден,питах личната и тя ми каза ако се притеснявам да пия, но по 1 т.

# 249
Честито ven_i.Бъди щастлива. Дано да е заразно това с двете чертички и всички да се заразим! Simple Smile

# 250
  • София
ven_j , добре дошла и честито! Леко брменеене!
Аз да кажа, че прогестерон под никаква форма не може да навреди при бременност. Може само да помогне. Но мен ако питаш, по-добре си вземи Ътрогестан. По-пречистен е, може да се пие или да се слага вагинално. Успех!

# 251
ven_j , добре дошла и честито! Леко брменеене!
Аз да кажа, че прогестерон под никаква форма не може да навреди при бременност. Може само да помогне. Но мен ако питаш, по-добре си вземи Ътрогестан. По-пречистен е, може да се пие или да се слага вагинално. Успех!

Благодаря за отговора, но не искам на своя глава да сменям лекарството, а на лекар ще отида чак след 2 седмици, защото последния ми мц беше на 2.10 и още е рано за лекар. Ще си пия дуфастона по 2 както ми беше изписан докато не отида на лекар

# 252
  • София
Ами тогава си го пий по две. 1 е малко.

# 253
Много се радвам как бързо се пълни темата. Спомням си с носталгия как на 08.11 си направих първия тест, който се оказа положителен /5 дена преди датата, на която трябваше да ми дойде/. Много ясно си спомням как съобщихме на двете баби на празненството по повод 50-ия юбилей на майка ми...Последващите 9 месеца бяха едни от най-хубавите в живота ми и сега, когато гледам личицето на сладкото ми бебенце се чувствам най-щастливата жена на света. Пожелавам на всички ви леки 9 месеца и много хубави моменти с дечицата ви  Hug

# 254
  • София
Ох, момичета, защо ядох толкова много  Confused едвам се свивам  Laughing Обаче съм забелязала, че съм много изнервена и всичко ме дразни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт