С две чертички се похвали - чакаш ЮЛСКО бебе ти!

• 26 805
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета, нова съм и не знам тук ли трябва да си задам въпроса.Преди седмица си правих 3 теста и трите са  EFP . Въпроса ми е след като днес е 7 ден от закъснението дали ще се види нещо,да отида ли на преглед или да изчакам още

# 256
  • София
Марсинка направо се разчувствах Simple Smile много мило ми стана! Да ти е живо и здраво детенцето и много да се гордееш с него  Hug
Гери, не си само ти и аз ям като прасенце  Joy аз пък съм с такава смяна на настроенията  ooooh! за 1 час 3 пъти се разплаках... ужас направо  Laughing

# 257
  • София
Илюжън  Hug как ме успокои, ха ха .... Как сте, момичета... Нещо сте се покрили?  Whistling Аз уж се водя на работа, ама нещо не мога да се настроя... Имам време, 16 часа са Grinning Grinning

# 258
  • София
И аз това гледам, че не сме много активни....може би в началото ще е така  Peace

# 259
Здравейте!!!Радвам се че има още и още нови попълнения!!!Добре дошли HugАз си пия кафенцето с вас,днес съм почивка и се чудя от къде да почна с разтребването и дали да почвам изобщо.....За нервност и аз съм доста нервна,избива ме на караници и заяждане,след около час два съм мила и добра ooooh!ужас,кой ще ме изтрае ако не ми мине в скоро време незнам!!!!Имам много противни газове,коремът ми се подува като балон пука и скимти и това е всеки ден без значение какво ям,при вас как е???Чудя се да си взема ли дуфастон или утрогестан за мое спокойствие,че работата ми физически хич не е лека,да изчакам ли прегледа другия петък да се консултирам.....вие как ще ме посъветвате???

# 260
  • София
Май си права  newsm78 Дано да се развива бързо темата  Flutter Има ли мами, които са с резус-отрицателна  Confused на мен ми е леко притеснено ...
deini, и аз ги имам същите...  ooooh! чак ми става неудобно... че и пъпки ми се избиха.. а през пубертета не съм имала  Crazy  Според мен по-добре се консултирай с лекар  Peace Аз така смятам да направя...

# 261
 Добро утро и от мен! Simple Smile Малко късно ставам, но откакто разбрах ,че съм бременна (26.10) спрях да ходя на работа и си спя до късно Simple Smile И аз имам много пъпки по цялото лице, но започнах да се мажа със сребърна вода и се поскриха доста Wink А относно газовете- с тях се справих след като започнах всяка сутрин да пия чаша гореща вода...  Laughing

# 262
Здравейте момичета,
аз вчера ходих на лекар и въпреки притесненията ми и коментара ми пред лекарката, че то сигурно няма да се вижда нищо, тя каза "Ааа, как, виж как хубаво се вижда плодното сакче, спокойно!" и каза, че макар и рано се вижда, но ще ходя вече след 12-ти да почваме сериозно да следим бременността  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 263
 Здравейте, сладурани  Hug Hug Hug

Миналия месец с мъжо решихме да се хвърлим във "вихъра на танца" и да опитаме за бебче. Вече си имаме едно момченце на 2г и 7м и избрахме да му  подарим компания Simple Smile

Та преди два дни си направих тест и УРА  EFP

Сега,  трескаво очакваме първата си среща с доки , както и безбройните мнения и съвети, споделени с вас !!!

Целувки   bouquet  bouquet  bouquet

# 264
Здравейте и от мен! За първи път пиша иначе съм редовен посетител.
Поздравления за всички бъдещи мами, включително и мен самата.  Simple Smile Преди два дни разбрахме новината и сме много щастливи, но и доста изплашени. .... Това ще ни бъде втори опит и се моля бебо да е жив и здрав!
Имах много горчив опит миналата година и искам да помоля да ми препоръчате добър доктор! Наистина не знам къде да отида.

Поздрави  Simple Smile Hug

# 265
Еха, бройката ни нараства Simple Smile))) Множим се, дето се вика   bouquet Heart Eyes

# 266
хахаха знаете ли кое ми стана много смешно ,сега като се замислих?
В по-голямата си част , ние сме доста суеверни и обикновенно не говорим за бременността си пред близките си , поне до след втория месец....А тук, във форумите едва ли не заедно си правим тестовете за бременност!  Joy Joy hahaha hahaha

# 267
  • София
Добре дошли и честито на новите бъдещи мами  Hug леки и приятни 9 месеца и щастлив и пухкаф бебок на финала   bouquet
Наистина, Глори, като се замисля майка и татко още не знаят, а хора с които сме всеки ден ме разконспирираха, понеже отказах цигарите и не успях някак си да ги убедя, че съм ги отказала ей така... не мина номера  Laughing но да сме живи и здрави, аз не съм суеверна и не мисля, че това дали казваш или не има някакво значение, то каквото си е писано това ще стане! Дай Боже да сме живи и здрави и всичко да е наред с нас и с нашите малки точици!  Praynig

# 268
  • София
Глори, и аз за това се замислих, ха ха ха ...  Mr. Green ама мен също ме усетиха покрай тия цигари и големия апетит  Mr. Green а аз обикновено или не ям, или ям много малко.  Crazy Ох, момичета, още 6 часа и половина... едвам работя и хич не ми се работи!  Confused Вие какво си прайкате.. Здравка, пиши по-често  Flutter . Зелено цвете, е освен да се размножаваме, ама нека и да пишем редовно  Laughing че сама ми е самотно  Grinning

# 269
  • София
И на мен ми е скучно, въпреки разходките днес. И все пак се надявам, че темичката ще тръгне, просто още сме неосъзнати до някъде, не знаем още какво да обсъждаме, да споделяме, макар че в юнската тема се обсъждат колички  Grinning ама още ни е рано  Peace

Общи условия

Активация на акаунт