Автоимунен тиреоидит на Хашимото (26)

• 79 863
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
  • София
KYKostova, съжалявам да го напиша, но - Добре дошла!   bouquet

Merelenda, много ми харесва начина ти на мислене! Аз също се опитвам да следвам някои, от нещата, които си споделила. Моите приятели и семейство знаят за заболяването и че пия хапче, но нищо повече. Аз самата не го смятам за кой знае какво, така че и тях не съм ги шашнала Simple Smile

# 76
Пак много писах и нищо не казах. Присъщо за мен. bowuu

Здравейте, Merelenda! От известно време чета темата, но едва след настоящото Ви откровение се осмелявам да се включа, за да Ви кажа, че не съм съгласна само с последния цитат. Всъщност Вие  сте казали много с това, което сте написали. 
Поздравявам Ви за смелостта да приключите връзки с хора, които се интересуват само от себе си. Имам впечатления, че винаги се включвате компетентно и помагате с мнението си на много хора. Пожелавам на всички здраве и повече истински приятели Hug

# 77
Запис и от мен

# 78
KYKostova, привет и от мен, въпреки, че не е много за приветстване, но ти пожелавам бързо да вкарате хормона в норма и да се чувстваш добре и здрава най-вече Simple Smile  Hug

MerelendaHug възхищавам ти се! Аз също се научих напоследък да "изрязвам" определени хора от живота си, които само ме използват или се чудят как да си повдигнат самочувствието на мой гръб, но дори и сега не винаги ми се удава, а преди време хората направо се разхождаха отгоре ми и ме тъпчеха както си искат.. Но както ти казваш - не съжалявам за нищо - щастлива съм, че съм стигнала до тук и живота ме е направил такава, каквато съм, защото преди не можех да видя по-далече от носа си и се вълнувах от разни битовизми и бях нещастна, когато нещо не се случва по моя план, а сега просто се радвам на живота, щастлива съм всеки ден, че все още дишам и че имам прекрасен съпруг и семейство и какво повече може да иска човек? Защо да се разстройвам, че видиш ли днес някой си, който даже не ме познава се е държал грубо с мен или пък еди-кой-си еди-какво-си казал, при условие, че имам привилегията да имам два крака и две ръце и мога да видя изгрева и залеза всеки ден!:) Знаете ли колко много хора не могат? И въпреки това са щастливи. И въпреки това намират сили да продължават напред и да се борят с предизвикарелствата, пред които се изправят... Така че и ние така - напред, позитивни и щастливи, че сме тук, че ни има и че можем да постигнем всичко, стига да го искаме достатъчно силно:) Praynig Hug
Сори, че ви наспамих, но имах нужда да споделя, пък и дано съм успяла да накарам поне една от вас да се усмихне Wink Hug Hug Hug

# 79
lilly_aldrin, изобщо не си оспамила темата. Hug Хора сме, изпитваме чувства и се вълнуваме и от други неща освен стойността на ТСХ. На мен ми е приятно да имам с кой да си споделя вълненията, макар и в темите със заболяванията ни.

Благодаря ви за милите думи. Знам си аз, че много плямпам, ама... такава съм. Blush Hug

# 80
lilly_aldrin  Hug , Госпожица Лаленце  ,Merelenda  и другите момичета ... Благодарна съм че го  има този сайт , с тези теми и вас ...  bouquet
  Не че с близките не можеш да го коментираш и обсъждаш , но си друго когато има сродна душа ... Hug Hug Hug

# 81
Момичета, страхотни сте.  Hug Heart Eyes

# 82
  • София
Момичета, имам нужда да си повиша имунитета. Мислите ли, че мога да пия коластра ?
Някакви други идеи?

# 83
  • до една звездичка
Цитат
Merelenda,  Hug възхищавам ти се!

И аз, и аз много й се радвам! Heart Eyes

Цитат
Момичета, имам нужда да си повиша имунитета.

Не е препоръчително при АИ заболявания. Peace

# 84
Много хубави постове прочетох в последните страници! Имах нужда точно от това  Hug.

# 85
lilly_aldrin  Hug , Госпожица Лаленце  ,Merelenda  и другите момичета ... Благодарна съм че го  има този сайт , с тези теми и вас ...  bouquet
  Не че с близките не можеш да го коментираш и обсъждаш , но си друго когато има сродна душа ... Hug Hug Hug
Точно поради тази причина се регистрирах и аз тук!
Май съм ви изпуснала малко  Embarassed
Аз мисля, че нашето заболяване е на ранимите и чувствени души и сърца!
И на многото стрес  #2gunfire
И аз да споделя с всички Вас как започнах да гледам на живота от известно време: спрях да се вълнувам от това кой, как, защо ми бил сърдит, как ми се озъбил, как ми се присмял, как ме оплюл зад гърба ми пред трети лица ..... просто вече гледам да не съм колежката, приятелката, жената дето всеки я използва за отдушник на емоциите си (стремя се и аз да не използвам хората за такива), която е винаги насреща да помогне дори когато пренебрегва себе си и собствените си виждания и ангажименти ... и т.н., и т.н. все в тоя род на мисли!
Реших и аз да "разтребя" ненужните използвачи и псевдо приятели от моя живот.
И да ви кажа се чувствам добре  Simple Smile Даже много добре Joy
Не мисля че съм станала егоист или непукист. Просто съм направила равносметка кой, кое, какво си заслужава в моя живот, и за кое си струва да се вълнувам и интересувам  Peace
Желая на всички Вас усмихнат и прекрасен ден

# 86
  • София
Здравейте момичета, изчетох прекрасните мисли и разсъждения на всяка една от вас. Да, и аз по същия начин се опитвам да променя начина си на живот. Опитвам се поне да не се впрягам и да не взимам присърце дребни проблем и битовизми. Но не винаги се получава. Откакто разбрах през януари, че съм с това заболяване си казах, че сега вече ще обръщам много повече внимание на себе си и ще внимавам по-малко да се ядосвам за дребни неща. Не винаги успявам, но поне се старая. Аз имам предположения какво точно отключи заболяването, но както казахте и вие - хора сме и нищо емоционално не ни е чуждо. Миналата година преживах много стресови ситуации и със сигурност това доста е помогнало на Хашимото да си намери гостоприемник в мое лице. Тогава нямаше как по друг начин да реагирам на различните ситуации. Сега......сега се опитвам да гледам много по-ведро и отгоре на дребните и несъществени проблеми. Опитвам се да се надсмивам над злободневните ситуации, само и само да не си навредя повече. Дори съм с огромното желание да влезна в ремесия  Praynig Скоро ми предстои контрола и се надявам, че вече съм преборила проблема.
Момичета, желая ви много сили и кураж, много позитивни мисли и най-вече ТСХ от 1.0 до 3.0  Hug Hug Hug

# 87
Точно поради тази причина се регистрирах и аз тук!
Май съм ви изпуснала малко  Embarassed
Аз мисля, че нашето заболяване е на ранимите и чувствени души и сърца!
И на многото стрес  #2gunfire

Да, но за жалост води до други заболявания. Peace

# 88
  • София
Ей, едва ви намерих, бях ви изтървала. разписвам се с ТСХ 0,55 , 70 дни след раждането. Аз съм с хипо и мисля, че това е чудесен резултат и се моля докторът да ми спре хапчетата.  Към момичетата, които са родили, ако ми видят въпроса как бяха със свалянето на килограмите след раждането. аз съм бетонена трътка, почти не ям и се движа и не мърдам на никъде,а имам да свалям много кила и подозирам малко и жлезата в тази работа с многото кила.
Виждам, че си говорите за стрес и при мен е така- много съм чувствителна и постоянно се ослушвам и реагирам на всякакъв стрес, притеснение.

# 89
Ей, едва ви намерих, бях ви изтървала. разписвам се с ТСХ 0,55 , 70 дни след раждането. Аз съм с хипо и мисля, че това е чудесен резултат и се моля докторът да ми спре хапчетата.  Към момичетата, които са родили, ако ми видят въпроса как бяха със свалянето на килограмите след раждането. аз съм бетонена трътка, почти не ям и се движа и не мърдам на никъде,а имам да свалям много кила и подозирам малко и жлезата в тази работа с многото кила.
Виждам, че си говорите за стрес и при мен е така- много съм чувствителна и постоянно се ослушвам и реагирам на всякакъв стрес, притеснение.
И аз така. А за свалянето, по време на бременноста не бяхте ли на режим някакъв? Или хапвахте каквото ви се яде? Peace

Общи условия

Активация на акаунт