Споделете 175

• 29 809
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  Събрах ме се по много утвърден от години обичай близки приятели в петък вечер. Говоеят си за студентски бригади отпреди 100 години, вместо за мечти. Sad

ами да, и аз не си обсъждам мечтите лесно, да не кажа никак.

а защо някои никога няма да ядете суши, то е много вкусно? Просто в Бг звучи снобско, а си е проста здрава храна.

# 31
  • UK
Май никой не каза, че не иска да го опита... Аз искам, ама едва ли ще се случи скоро. Simple Smile Знам, че си е обикновена храна, просто не ми е сред приоритетите да опитам, предполагам. Simple Smile

# 32
  • Be realistic - plan for a miracle.
Вълкът каза, че никога не иска да яде суши Simple Smile

Сушито за мен е храна, която като я опиташ, или я намразваш, или се влюбваш в нея за цял живот. При мен стана второто. И до ден днешен това ми е страшно любимо ядене, полято с хубав соев сос и "мацнато" леко с уасаби Simple Smile Няма такъв кеф!  Crazy

# 33
  • о`майна лунна нощ е
Първата ми среща със сушито ме просълзи. Много си падам по подобен род храна и беше въпрос на време да се нахвърля и на суши. Сервирайки ми го, забелязах в чинията една зелена розичка /като шприцовано картофено пюре/. Възмутено изломотих "На кой болен мозък му хрумна да боядиса картофеното пюре в зелено" ... загребах юнашката половината розичка и в момента, в който я поднасях към устатата си, отцепих, че това е уасабито, но беше късно. Както казва Естер - отпушиха ми се сите синуси, а сълзите ми се стичаха неудържимо.

ПП - само мен ли форОмът ме изхвърля вече 10-ти път и постоянно се налага да се логвам наново?

# 34
Няма храна , която да не ми допада. Суши. Когато опитах за първи път и аз като Дид не можах да кажа уау. Но при повторен прочит му станах фен. Но рядко ми се случва в последно време....
Празникът днес няма да го почета - налага ми се изляза.  Grinning

# 35
  • UK
А, Суей, ясно. Неговите мнения не ги чета. Много ми липсва опцията да игнорирам потребител, когото не харесвам тук, както правя в чата. Тя и там ми липсва, защото като оп нямам право да игнорирам никого, ама все пак...

Споделям странното усещане за нещо, което няма как да не е писано да се случи, или нещо такова. И още по странното усещане, че това е далеч от перфектния вариант, но просто го чувствам... Правилно. А е тооолкова далеч от перфектно.

# 36
   В ден, в който съм само на вода (ама не на вода и хляб), сте решили да мечтаете кулинарно. Crossing Arms
Искам да съм стройна (кат фиданка), ефирна( не чак прозрачна де)  Mr. Green
Аз пък харесвам Вълка. И да го чета  харесвам.

# 37
  • UK
Аз като цяло не харесвам хора като него. Не обичам да ми се изживяват като последна инстанция, особено хора, които представа си нямат за какво говорят. Simple Smile

# 38
  • Русе
  Представата е индивидуално възприемане. Следва, че е различна за всички. Ако някой определя своята за абсолютна, не е на прав път. Peace

# 39
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ако на някой му е интересно, в Малки истории по БНТ е Бояна Петкова - човек, на който безкрайно се възхищавам, и говори по тази тема. За съжаление тя сподели, че не се е получило нищо от това, което й се е искало. Аз го гледам, защото... Имам чувството (може би е фалшиво), че така я подкрепям.

# 40
  • UK
Точно това не харесвам у него, Амбър. Аз приемам, че моето мнение не е абсолютно и общовалидно, затова не бих казала "как може да го харесвате" - хората са различни, вкусовете им също. Не знам напоследък като какво се изживява, но имаше един период, когато спрях да му чета мненията, в който разбираше еднакво добре от архитектура, кардиохирургия и кърмене едновременно, при това по добре от архитектите, кардиохирурзите и Бу. Оттогава просто му прескачам мненията, не желая да се натоварвам излишно с неговите глупости. Ако имаше игнор, та съвсем да не го виждам, щеше да е чудесно. Simple Smile

# 41
  В ден, в който съм само на вода (ама не на вода и хляб)
На 90 дневната диета ли си? Никога през живота си не съм изкарвала нито ден само на вода Embarassed
Има ли някакви слънчеви изригвания тези дни, че днес имам нетърпимо главоболие /пих вече 2 хапчета без ефект/

# 42
  • София/Горна Оряховица
unadaptable - можеш ли да ядеш риба? Или е абсолютно забранено.

Сетих се, защото за довечера ще готвя пангасиус с домати.

# 43
  • Бургас
Ако на някой му е интересно, в Малки истории по БНТ е Бояна Петкова - човек, на който безкрайно се възхищавам, и говори по тази тема. За съжаление тя сподели, че не се е получило нищо от това, което й се е искало. Аз го гледам, защото... Имам чувството (може би е фалшиво), че така я подкрепям.

Пуснах го точно като казваха финалните думи.

Мнението ми за сушито, също е точно такова като твоето Sway, поне така го почувствах.
Вълка го харесвам. Има някаква непреклонност в мненията и писанията му. Харесвам хора, които знаят къде вървят и къде се намират. (аз не съм такава  Blush )

Здравейте, отдавна ви чета и ви се радвам... споделям уюта ви от балкончето.

# 44
  • София
Много папкате днес . Не можах да се науча да ям суши, не е моята храна. Преглъщам го, но с много
Уасаби, после вода... само като си помисля,  е сурово и ми се връща обратно. Не харесвам морски продукти, скариди и подобни.  Едни пържени картофи и салтка....мммм.
Вълчо, го харесвам много, категоричен в мнението  си.

Общи условия

Активация на акаунт