Споделете 175

• 29 839
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Да, Туиг, много го обичам. Освен това ужасно си приличаме. Всякак.

# 721
Добро утро, Споделете Hug
магданоз не съм плевила но на палатка съм спала newsm78
играй бе  Куркума
играй джига за радост на Благоверната Embarassed
и питката ми хареса  изобщо отборът е страхотен  bouquet
имам да пържа чернокоп ,да чистя , и да видя морето Mr. Green

# 722
  • о`майна лунна нощ е
И на мен ми харесва, Нино. Коледно ми е с него .... само кошницата с мандарини му липсва. А пък този поглед, дето го вади .....

Раздавам го пазител на ъглошлайфа през входа. Седя си на пейката с лаптопа в скута и ровя из форума. "Таз не е добре ...." ще си кажат комшиите. До тук само ми се усмихват.  Mr. Green

ПП - бегонии не съм плевила. Обаче имам две ремаркета. Майка ми и тя нямам спомен да го е правила ... пък имам брат. Голяма мистерия настава. Куркума - изпробвана ли е теорията или я има само в дебелите книги и обраслите лехи/саксии?

# 723
  • Пазете Гор
Значи, другарке, сега немам, ама ако имах сто лева, чех да ти купим един цел сгръд карамфили - викаше едни цигане преди много години, когато дръгарката му писа три по история и не остана да повтаря. Шести клас ли беше, нещо такова.

Седнал съм да пиша нещо за отпадането на циганските деца от училище. Те са много, но с оглед на качеството на средата и образователната система, всъщност са малко. Струва ми се, че всички бъркаме, ама много, и то дълбоко в основата.

# 724
  • София/Горна Оряховица
В устрем за светло бъдеще, реших да седна и да си направя проекта по дисциплина, носеща звучното заглавие "Политически маркетинг". Маркетинга го разбирайте като една изконна българска дума, останала ни още от дядото на лелята на свекървата на хан Аспарух.

Захващам се аз и ровя като мишок из един сайт, зовящ се mediapool. Търся за изказвания на политици. Ама като жълтици ги търся. Междувременно изравям из тефтерите си изискванията и установявам какво трябва да правя.

2 часа по-късно разбрах две неща:
1. НЕ МОГА да оценя поведение пред камерата на който и да било, когато си говорим за печатно слово;
и :
Според Симеон Дянков сме по-богати от гърци, испанци и португалци. От тук разбрах следното:
2. искам от неговата дрога.

# 725
Споделям ви това:
http://www.iwc-sofia.org/wp-content/woo_custom/214-Poster_Charit … ar_2012_Final.jpg

По традиция си го споделям всяка година, знам, че тука има почитатели.

Също така споделям, че с детето завършихме правенето на коледните картички за приятели. Остана да довършим надписването, после опаковам и в началото на декември започват да пътуват. Правени са с много любов и предстои само да избера коя за кого. Нямам търпение вече да дойде Коледа, но тази година не само заради това, че я обичам много, ами искам да минава и изобщо времето до пролетта да мине по-бързо.

# 726
  • Там, където ме обичат
Споделям ви това:
http://www.iwc-sofia.org/wp-content/woo_custom/214-Poster_Charit … ar_2012_Final.jpg

По традиция си го споделям всяка година, знам, че тука има почитатели.

Мерси!
Винаги когато мога го посещавам.
За съжаление миналата година BTV не участваха, а ми се искаше.
Дано тази година да са там.

# 727
  И ДБМ също ще правят отново базар, само не знам точно къде. Аз пък тепърва почвам да правя картички Simple Smile Но още ми е есенно, не ми е зимно.

# 728
Олеле, Боже, с треперещи ръце бързам да споделя, че току що пристигна у нас, директно от Rovaniemi, Arctic Circle, прекрасна кутийка с четири handmade by Silas Tonttukyla  Crazy /предполагам джудже на дядо Коледа/ прекрасни дървени химикалки, красиво украсени. Две чудни картички с дядо Коледа и джуджетата. Чакаме и писмото сега.
Много съм инфантилна, знам.
Добре, че детето е на детска градина! 

# 729
 Иха, Нино! Айде сега сподели и снимков материал  Heart Eyes

# 730
http://www.youtube.com/watch?v=UOUkulXUJ5I&feature=related
Поздрав за Нино, финска песен за джуджета, изпята от джуджета Crazy Laughing

# 731
  • Пазете Гор
А ще взема за разнообразие да отбележа Рождество по стар стил.

Silas Tonttukyla ми звучи като име за добър хокеист. Може и така да е, пък в свободното си време да дялка химикалки.

# 732
Елице, ето ги:

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/61481_427 … _1807709059_n.jpg

Много са семпли, на живо са още по-готини.

И картичките:

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/644073_42 … 3_373785848_n.jpg

Ео, много са готини, е, виж ги на картичката, същите са Simple Smile

Ние у нас понеже сме будали, отбелязваме и Коледа, и Рождество.

# 733
  Благодаря! Никога не съм виждала нещо, дошло от Лапландия  Heart Eyes

# 734
  • Be realistic - plan for a miracle.
Малко в последния момент, но да споделя, че днес моята любов има рожден ден Simple Smile Ето ви малка почерпчица, ние не можем повече  Laughing

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт