Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 597
  • 774
  •   1
Отговори
# 225
В декларацията кой адрес се попълва /ако имате 2 различни/ - по лична карта, тоест постоянен, или настоящ, на който живеете към момента?

Попълва се постоянен адрес в декларацията!

Мен днес ме накараха да попълня по местоживеене! В Декларацията, където пише: живущ ...

# 226
  • София
В декларацията кой адрес се попълва /ако имате 2 различни/ - по лична карта, тоест постоянен, или настоящ, на който живеете към момента?

Попълва се постоянен адрес в декларацията!

Мен днес ме накараха да попълня по местоживеене! В Декларацията, където пише: живущ ...

Да там където пише живущ в декларацията аз бях попълнила настоящият ми адрес и ме накараха да попълня нова декларация с постоянния. Може би всяко бюро по труда има различни виждания Simple Smile В този случай препоръчвам да попълните адреса на място.

# 227
  • София
https://azmoga.kabinata.com/zaiavlenie/
От тук можете да изтеглите новите документи, препоръчвам да ги изтеглите и попълните на ръка, защото на мен не ми приеха електронният вариант, казаха че трябва да е попълнено със син химикал.

# 228
Здравейте и прощавайте ако съм поредната не разбрала задаваща въпрос, който вече е обсъждан но... понякога сред толкова отговори се обърквам и може да съм пропуснала. Изчетох първата страница  и не видях това което ме интересува. Предният прием подадох документи за английски и тогава код не ми трябваше. Сега искам да подам за готвач и не знам кой да пиша:
Код на професия по СППОО:   811070
Код на специалност по СППОО:   8110701

Освен това искам да питам има ли вратичка и този път за шоф. курс кат. В?

# 229
а в БТ Люлин как е , имали много желаещи ?

# 230
  • Canada
Момичета, моля за помощ... В бързината сме подали заявлението на мъжа ми за професионално обучение готвач без приложението с дисциплините... Дали можем да занесем допълнително академична справка?
Моля за отговор, ако някой знае... Praynig Praynig Praynig

# 231
  • Варна
Връщам се от БТ - Варна. Ако някой се е запътил натам, да не ходи. Бях там в 9ч и съм 160 номер, на ден минавали 220! Та след два-три часа ще отида, дано номера ми е наближил.

Казаха, че искат два комплекта документи за ПО и КК. Аз уж разбрах само две заявления, но не - всичко по две. Та да знаете!

# 232
  • Варна
Последно къде точно за подават документите във Варна? Кой следи за номерата - от автомат ли се вземат номера?

# 233
  • Варна
Последно къде точно за подават документите във Варна? Кой следи за номерата - от автомат ли се вземат номера?

Хората си правят навън списъци. Подават се на ул. Бдин 6 - това е първата успоредна на Мария Луиза, м/у съда и адвокатската градинка.

# 234
Здравейте и прощавайте ако съм поредната не разбрала задаваща въпрос, който вече е обсъждан но... понякога сред толкова отговори се обърквам и може да съм пропуснала. Изчетох първата страница  и не видях това което ме интересува. Предният прием подадох документи за английски и тогава код не ми трябваше. Сега искам да подам за готвач и не знам кой да пиша:
Код на специалност по СППОО:   8110701 - този за Производство на кулинарни изделия и напитки накараха мъжа ми да напише вчера, защото той беше сложил кода за готвач

Освен това искам да питам има ли вратичка и този път за шоф. курс кат. В? -   това го коментираха на предните странци - попълваш код(за който спорят кой точно) и после си правиш уговорка с доставчика
[/quo

# 235
Код на специалност по СППОО:   8110701 - този за Производство на кулинарни изделия и напитки накараха мъжа ми да напише вчера, защото той беше сложил кода за готвач

Много благодаря! Успех на Всички!

# 236
  • Варна
Да, има - Автотранспортна техника, код 5250201

# 237
  • Варна
Има все още някакви неясноти около кода за шофьорски курс, сега звънях на поредния доставчик и той ми каза, че според него трябва да е 84---, а не 5-----, и че утре ще имат официално становище от АЗ.

Сега се върнах и прочетох това?!? Последно?

# 238
Да, има - Автотранспортна техника, код 5250201

Като вземете така да говорите.... Confused наизуст....

Първо - обаждате се на доставчика, който сте си набелязали, Второ - питате си него кой код да пишете и Трето - питате ще има ли доплащане. Току що затворих с един от доставчиците за Сф и при него има доплащане от 190 лева, не за изпитите пред КАТ, а лично към него. Всичко зависи за каква услуга е одобрен доставчика. Сега не ми се търси таблицата, но има значение за каква услуга е подписал ДО - за обучение за превоз на товари или пътници или нещо друго.

# 239
Искам да кандидатствам за  език КК2 и оперативно счетоводство 3440301, това ли са кодовете?   Мога ли само  едно заявление  да подам или ще трябва за всяко по отделно?
2 заявления. Peace

Момичета, моля за помощ... В бързината сме подали заявлението на мъжа ми за професионално обучение готвач без приложението с дисциплините... Дали можем да занесем допълнително академична справка?
На мен ми казаха,че нямало да преглеждат непълни комплекти, та като понамалеят опашките  го занесете за по-сигурно

Общи условия

Активация на акаунт