Все пак има изписани 11 теми...... знам ли къде да търся....
Почти във всички такива информационни теми в първият пост е събрана основната и най-важна информация, за да се избегнат тъпите и еднотипни въпроси през 3 поста 
Толкова е простичко, ама е по-лесно да си пльоснеш въпроса и да чакаш да ти сдъвчат инфото и да ти го поднесат със златна лъжичка пред устата

Защо да не могат да се изкарат 2 курса един след друг????
Нали срока за провеждане на обучение е до 31.08.2014??????? Мисля, че има достатъчно време....
И за последен път отговарям като за блондинки (да ме извиняват всички руси дами тук, нищо лично
Plamena Stoitsova, никой не те е спрял да подадеш и за двете обучения документи и дай боже да бъдеш одобрена и за двете. Но като знаем от предните вълни на програмата колко "бързо" става одобряването... но да предположим, че още на 3 ноември твоите документи минат през ситото и че от 1 декември 2012 започнеш езиковото обучение - то продължава най-малко 6 месеца. До тук във времето вече си стигнала до юни 2013. И пак да предположим, че тогава успееш веднага да си намериш доставчик и курс за проф.обучението и започнеш от 01.07.2013 - 960 часа при нормално обучение се взимат за 2 год., а ако курсът е по-ускорен, най-малко за 1,5 година. Смятай сама кога ще ти приключи и вторият курс и дали ще можеш да се вместиш във времето до приключване на обученията - 31.07.2014... Но не забравяй, че съм ти представила идеалната ситуация - мигновено одобрение на документите и страхотен късмет с намирането на ДО

Дано сега вече стана ясно

) в БТ в Младост. Отидох в 6:30 и бях сред първите 10