Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 580
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Благодаря!
Все пак има изписани 11 теми......  знам ли къде да търся....
Ами елементарната логика е да погледнеш първият пост в конкретната тема ooooh! Почти във всички такива информационни теми в първият пост е събрана основната и най-важна информация, за да се избегнат тъпите и еднотипни въпроси през 3 поста Crossing Arms

Толкова е простичко, ама е по-лесно да си пльоснеш въпроса и да чакаш да ти сдъвчат  инфото и да ти го поднесат със златна лъжичка пред устата ooooh! Naughty Crazy

И пак да попитчам нещо....
Защо да не могат да се изкарат 2 курса един след друг????
Нали срока за провеждане на обучение е до 31.08.2014??????? Мисля, че има достатъчно време....

И за последен път отговарям като за блондинки (да ме извиняват всички руси дами тук, нищо лично  Mr. Green ):
 Plamena Stoitsova, никой не те е спрял да подадеш и за двете обучения документи и дай боже да бъдеш одобрена и за двете. Но като знаем от предните вълни на програмата колко "бързо" става одобряването... но да предположим, че още на 3 ноември твоите документи минат през ситото и че от 1 декември 2012 започнеш езиковото обучение - то продължава най-малко 6 месеца. До тук във времето вече си стигнала до юни 2013. И пак да предположим, че тогава успееш веднага да си намериш доставчик и курс за проф.обучението и започнеш от 01.07.2013 - 960 часа при нормално обучение се взимат за 2 год., а ако курсът е по-ускорен, най-малко за 1,5 година. Смятай сама кога ще ти приключи и вторият курс и дали ще можеш да се вместиш във времето до приключване на обученията - 31.07.2014... Но не забравяй, че съм ти представила идеалната ситуация - мигновено одобрение на документите и страхотен късмет с намирането на ДО Peace

Дано сега вече стана ясно ooooh! Crazy Laughing

# 436
Еее, започнах да се разубеждавам за графичния дизайн  Confused А и като гледах програмата първите 360 часа са разни глупости - икономика и т.н., които на мен са ми абсолютно ненужни, защото съм икономист. Аз мога да работя и с Фотошоп, и с Илюстратор, ... явно нещо повече едва ли ще науча  Rolling Eyes . Май ще се преориентирам към нещо друго, може би като ключова компетентност да търся нещо по-специфично  Thinking

Пак да питам - някой подавал ли е в БТ Марица в Пловдив /мисля, че  е на Брезовско шосе/?

От къде мога да видя програмата за обучението, тъй като и аз мисля да запиша Графичен дизайн във Варна, но не искам да си загубя времето с неща, които знам Simple Smile

# 437
Влад@, имаш ли представа до колко часа - записват номерата. Аз вчера отидох след работа , малко след 17 часа и ми казаха че са приключили със записванията за деня. А при мен е лошото че не мога да отсъствам от работа  Sad 

Днес ни казаха да записват до номер 300.За деня обслужват явно по толкова.Следващите остават за следващия.Мисля, че дори и да свършат с номер 300 в 16.00 часа няма да продължат, а ще оставят хората за утре, нищо че има още време.
аз сега от там се връщам. точно това разбрах и аз.
явно след 12ч не е по-спокойно както си мислех аз
трябва да подам документи ,когато имам пълен свободен ден, а сега детето ми е болно и няма как да стане

# 438
Четох ,че има много недоволни от Кабината.
А има ли доволни? Кажете нещо хубаво за тях!
Не мога да си намеря подходящ доставчик за немски в Пловдив .Кабината останаха последен вариант.

# 439
  • София
Четох ,че има много недоволни от Кабината.
А има ли доволни? Кажете нещо хубаво за тях!
Не мога да си намеря подходящ доставчик за немски в Пловдив .Кабината останаха последен вариант.
Аз съм доволна от Кабината и аз изкарах курс по немски при тях  Peace А вече някой, ако търси под вола теле винаги ще открие и негативи. Но нямаше нещо, което сме помолили и те да не са намерили решение. Препоръчвам преподавател Снежана. Успех

# 440
Еее, започнах да се разубеждавам за графичния дизайн  Confused А и като гледах програмата първите 360 часа са разни глупости - икономика и т.н., които на мен са ми абсолютно ненужни, защото съм икономист. Аз мога да работя и с Фотошоп, и с Илюстратор, ... явно нещо повече едва ли ще науча  Rolling Eyes . Май ще се преориентирам към нещо друго, може би като ключова компетентност да търся нещо по-специфично  Thinking

Пак да питам - някой подавал ли е в БТ Марица в Пловдив /мисля, че  е на Брезовско шосе/?

От къде мога да видя програмата за обучението, тъй като и аз мисля да запиша Графичен дизайн във Варна, но не искам да си загубя времето с неща, които знам Simple Smile
Не мога да се сетя на кой друг доставчик гледах програмата, но ето и тук има http://domex.bg/course/category.php?id=4 Виж подкатегориите  Peace

# 441
Записвам се и аз сред успешно подалите документи (изрядни, благодарение на темата  bouquet ) в БТ в Младост. Отидох в 6:30 и бях сред първите 10  newsm44
Много съм доволна  Crazy

# 442
запис да ви следя Simple Smile

# 443
  • Варна
Днес подадох документите след супер много чакане. отидох в 9 и ги подадох към 13 часа.
Хората на опашката преди мен седяха на бюрата по 5-10 мин.,Аз бях готова за няма и минута.

# 444
Абе хора, аз се записах за курс по графичен дизайн и ако ме одобрят си нямам на идея към кой доставчик да се обърна, ако някой има минал опит или е чул нещо, нека да отговори?

# 445
  • София
Записвам се и аз сред успешно подалите документи (изрядни, благодарение на темата  bouquet ) в БТ в Младост. Отидох в 6:30 и бях сред първите 10  newsm44
Много съм доволна  Crazy
Ужас, продължават ли ранните опашки  Shocked. Е няма начин да ида толкова рано, т.е. има ама не съм  Crazy да чакам 2ч., докато почнат да приемат.
Аз мисля след малко да тръгвам натам да видя сега как е. Ако пак има много хора се отказвам  Naughty

# 446
Здравейте,
туко-що подадох документите в Бюрото по труда - Русе. Пред мен имаше само 2-ма човека. Всичко мина доста бързичко, попълних си на място Декларацията за несъответствието на имената. Когато документите са изрядни, нещата стават бързо. Казаха че резултат можем да очакваме след около 2 месеца. Аз записах Испански, пък ще умувам къде ще го карам. Погледнах Кабината - имам едно питане към по-запознатите. Пише че цена на курс по испански за 6 месеца е на цена 400лв., а до колкото четох имам спомен че стойността на ваучера е 700лв. Разликата в цената изгаря ли или дават допълнителни часове за остатъчната сума?

Хубав ден   bouquet

# 447
 ваучера за език е за 700 лв , а по всички школи в Сф едно ниво е над 250 лв , като не включва учебника

# 448
Много съм доволна  Crazy
Ужас, продължават ли ранните опашки  Shocked. Е няма начин да ида толкова рано, т.е. има ама не съм  Crazy да чакам 2ч., докато почнат да приемат.
Аз мисля след малко да тръгвам натам да видя сега как е. Ако пак има много хора се отказвам  Naughty

Ами да ти кажа предпочетох да стана рано и да съм от първите, отколкото да си загубя целия ден. Стоях си и си чаках в колата докато отворят. Времето мина мн. бързо, защото и бях с колежка и един познат . Като излизахме към 8:45 вече имаше към 80-90 човека в списъка, който се правеше от чакащите, а идваха и още и още ...  Аз лично съм доволна. През деня незнам как е  иначе  Peace

# 449
  • София
Аз днес бях в БТ Младост около 13.30. Имаше двама човека пред мен и за десетина минутки минах и аз. Утре обаче ще ходя пак, защото не знаех, че мога да кандидатствам освен за език и за професионално обучение, но за целта трябвало да се подадат два комплекта документи - не можело с единия само. Та затова утре пак съм там:)

Общи условия

Активация на акаунт