Семейна съм от 5 години и имам син на 3 години. Мъжът ми беше първият мъж в живота ми и за това все си мислех че болката и неприятното чувство по време на секс е нормално и ще отмине. Да, но не. Никога не съм изпитвала удоволствие, а обратно, дори болка и неприятно усещане. Все си мислех че е в мен проблема, докато една сладка грешка не ми показа колко може да е хубав секса и как една жена може да се чувства. Въпросният 'УЧИТЕЛ' обичам много и той мен също-изпитано и доказано вече доста време. Но като оставим това настрана, мислите ли че е нормален такъв брак, в който секса е ужасен и дали трябва да се примиря с това в името на семейството. А и сега вече като знам какво е, как да се примиря само с едното уважение в къщи? Малко объркано но като цяло въпросът ми е: до колко е важен секса за един успешен брак?
На въпроса колко е важен-много.Но!
ако искаш да запазиш семейството си и да продължиш със съпруга-бягай от "учителя" навреме и се опитайте да изгладите нещата ако е възможно, защото се свиква на хубавото и после..... 
"учители" и виждаш, че имало и друга страна на нещата