ако секса не върви...

• 42 600
  • 354
  •   1
Отговори
Здравейте, не знам дали е за тази тема, но...
Семейна съм от 5 години и имам син на 3 години. Мъжът ми беше първият мъж в живота ми и за това все си мислех че болката и неприятното чувство по време на секс е нормално и ще отмине. Да, но не. Никога не съм изпитвала удоволствие, а обратно, дори болка и неприятно усещане. Все си мислех че е в мен проблема, докато една сладка грешка не ми показа колко може да е хубав секса и как една жена може да се чувства. Въпросният 'УЧИТЕЛ' обичам много и той мен също-изпитано и доказано вече доста време. Но като оставим това настрана, мислите ли че е нормален такъв брак, в който секса е ужасен и дали трябва да се примиря с това в името на семейството. А и сега вече като знам какво е, как да се примиря само с едното уважение в къщи? Малко объркано но като цяло въпросът ми е: до колко е важен секса за един успешен брак?

# 1
  • 2860 км северно от Екватора
Здравейте, не знам дали е за тази тема, но...
Семейна съм от 5 години и имам син на 3 години. Мъжът ми беше първият мъж в живота ми и за това все си мислех че болката и неприятното чувство по време на секс е нормално и ще отмине. Да, но не. Никога не съм изпитвала удоволствие, а обратно, дори болка и неприятно усещане. Все си мислех че е в мен проблема, докато една сладка грешка не ми показа колко може да е хубав секса и как една жена може да се чувства. Въпросният 'УЧИТЕЛ' обичам много и той мен също-изпитано и доказано вече доста време. Но като оставим това настрана, мислите ли че е нормален такъв брак, в който секса е ужасен и дали трябва да се примиря с това в името на семейството. А и сега вече като знам какво е, как да се примиря само с едното уважение в къщи? Малко объркано но като цяло въпросът ми е: до колко е важен секса за един успешен брак?
Колко да е важен секса- ти сама си си  отговорила: Въпросния  учител го  обичаш, и с него си по свързана  отколкото със съпруга.
Малко  оф топик на колко години си? 

# 2
  • Другата България

Малко  оф топик на колко години си? 
На 30 Peace На въпроса колко е важен-много.Но!  Stopако искаш да запазиш семейството си и да продължиш със съпруга-бягай от "учителя" навреме и се опитайте да изгладите нещата ако е възможно, защото се свиква на хубавото и после..... Confused

# 3
Merri_An,
мисля, че е на по малко, но както и да е Peace

# 4
Няма голямо значение на колко е авторката. Достатъчно млада, да речем. Simple Smile
Аз съм на мнението веднага да зарязваш мъжа, с който секса е ужас, казано с една дума, и да си с някой, с който е хубав. Сексът е прекалено важен, за да го пренебрегваш. Не си стара дама, за която тези вълнения са останали далече зад гърба й и от първостепенна важност е спокойствието и тишината у дома.

# 5
Няма голямо значение на колко е авторката. Достатъчно млада, да речем. Simple Smile

Една 30 годишна жена, знае колко е важен секса, за това попитах  Peace Peace Peace

# 6
  • Другата България
Merri_An,
мисля, че е на по малко, но както и да е Peace
Пошегувах се разбира се заради 82 в "името и" за да не кажа 40 Laughing, и според мен е младичка, но за другото съм сериозна. Имам примери пред очите си, всеки ги има, и аз самата съм стояла пред подобна дилема преди доста време.... Confused според мен поне това е "синрома на първия"- като се омъжиш млада за първия мъж в живота ти и не си имала други сексуални контакти, секса с него ти се струва прекрасен. И после...."грешиш" с 1-2-3 Wink "учители" и виждаш, че имало и друга страна на нещата Embarassed Embarassed, да ама вече семейство, дете....затова една жена трябва да е имала поне няколко сексуални партньора, преди да се омъжи, защото секса е доста важен фактор в един брак.

# 7
  202uu

# 8
Лоша работа, хм...

# 9
  • Бургас
Въпросният 'УЧИТЕЛ' обичам много и той мен също-изпитано и доказано вече доста време.

Kaк точно е "изпитано и доказано" - с години хубав секс или и нещо повече? Whistling

Малко объркано но като цяло въпросът ми е: до колко е важен секса за един успешен брак?

До огромна степен, макар и да не е всичко.

С мъжа ти, освен в секса, други проблеми има ли? Това също е важно.

# 10
мислите ли че е нормален такъв брак, в който секса е ужасен и дали трябва да се примиря с това в името на семейството.
Ти си преценяваш.

Говорила ли си с мъжа си че секса не ти доставя удоволствие?
Също и
С мъжа ти, освен в секса, други проблеми има ли? Това също е важно.

# 11
Имаше един такъв виц. Седят си баба и дядо на пейката пред селската къща, по едно време бабата удря дядото с бастун- Това ти е щото цял живот си ме любил некадърно!

След минута дядото удря бабата: А това ти е на теб, защото знаеш разликата!

Няма нищо по-лошо от лошия секс. Може да те разболее. Да не стане на стари години да се биете с партньорите.

# 12
Така като гледам ти си взела решение вече да си останеш с "учителя", но понеже имаш угризения спрямо съпруга си си решила да пуснеш тема за да  видиш какво мислим и ние.  newsm78
 Ще ти кажа, че ако със съпруга си имаш добри отношения и само секса ви куца , винаги можеш да опиташ да поправиш нещата. Ако това все пак не се случи тогава мисли какво да правиш!  Peace

# 13
Koгато сексът не върви... едва ли има начин и да тръгне. Освен някакви спорадични проблясъци ако например останеш без това в продължение на достатъчно дълъг период (колко точно - индивидуална работа) та дотолкова да ти долипсва, че... да вземе някой път и да се получи.
Моментни проблясъци. После пак ще се заоблачи. Само смахнатите американци вярват, че тия неща се оправят със сексолог. Химия е това.

Ако повече държиш на семейния статус - примири се. Ако искаш пъстротата в живота - последвай тръпката.

# 14
  • Бургас
Koгато сексът не върви... едва ли има начин и да тръгне.

Не винаги е така, някои неща се учат  Whistling

Естествено, по-добре е, да идва и става от само себе си... Mr. Green... макар че и това даже е относително  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт