Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 708
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
Това е все едно да наричаш "жест на внимание" факта, че си обличаш и храниш децата.

Да приготвя наравно със жената закуска или обяд при работеща жена - това е нормално съпружеско задължение, а не жест на внимание.
Ксения, ти не разбра ли, че не е наравно? И той е работещ мъж, ама само той става сутрин рано и като се събудя, вече кюфтенцата (примерно) са опечени и изстиват. Ако ми каже, ще се редуваме, ама на човека  му е приятно да ме остави да си поспя сутрин повече и затова всяка сутрин той става рано. Това е само един дребен пример от навиците на моя неподнасящ цветя мъж. 
А директно на въпроса - не, моят мъж изобщо не се поддава на дресировка. Всичко му идва отвътре и с негов си стил. Оставете ги тия баналности с цветята, те са за хора без въображение.  Има толкова начини да зарадваш и изненадаш любимия. То може ли някой, освен мен всъщност, да се изненада от поднесени цветя? Laughing

# 76
Може да го гони старческа безсъница ...и като не му дават сутрешен секс (явно), и явно не готвят вкъщи, какво му остава на човека... Laughing

Извинявай, но готвене и жестове на внимание нямат нищо общо. Освен ако не ти поднася романтична засуска с листенца от рози в леглото след която следва продължение на бурната страстна нощ. Мисля че не е твоя случай.
Има си готвещи и неготвещи мъже. Обикновено обичащите да похапват, но имащи мързеливи жени, започват да готвят от немай къде. То и това е дресировка де, само че не на романтичност.

# 77
Нали?!     Mr. Green
Чак се учудвам, при всичките критики , дето отнасям-как използвам всяка тема да възхвалявам моя мъж, на някоя й е минала изобщо еретичната мисъл, че в неделя съм се прибрала с празни ръце.    Laughing

Моят пост
Миналата неделя с моя мъж се разхождахме из Стария град.Пихме кафе, "надникнахме" във всяко антикварно магазинче,разглеждахме, аз охках и ахках пред разни джунджурии (обожавам старинни предмети).Във вторник имах РД и мойто мило се прибра с една червена роза и .....едно старинно съвършенство.
Понякога мъжете правят разни жестове просто ...... от любов!   
  Laughing
просто искаше да каже, че при една добра любовна "дресировка" мъжете могат наистина да слушат и чуват какво говорят жените им (а не да е "влязло през едното, излязло през другото), да забелязват и помнят какво харесват нежните им половинки и да ги изненадат и зарадват в подходящите моменти.     Grinning

Пп:надявам се, на никого не му се чете цяла страница какво още прави моя мъж за мен.....    Mr. Green 

# 78
  • София
Краси, пошегувах се, или поне се опитах да се пошегувам!

Сега с интерес ще следя състезанието чий мъж е по-по-най!

# 79
Аз също!    Hug

А за второто, нима още съществува съмнение У форУмО?!     Laughing

# 80
Как? Да премерим букетчетата освен  Simple Smile
Не разбирам защо тези, които твърдят, че като искат повече, получават повече, си искат цветя, подаръчета и внимание. Искайте си най-малкото диаманти!
Аз например, не искам цветя, искам обективи и ножове, но почти никой не ми подарява обективи като кажа какво искам. Цветя всеки може да купи.

# 81
  • Варна
Че кой казва, че не искаме диаманти? Mr. Green А някои и ги получаваме.

# 82
Цветя всеки може да купи.
Не е важно какво може, а какво прави. Цветята са просто пример, надявам се че се разбира.

Пп:надявам се, на никого не му се чете цяла страница какво още прави моя мъж за мен.....    Mr. Green  [/b]
Краси, нима само в една страница може да се побере какво прави твоя мъж за теб?  Mr. Green 

# 83
До преди няколко години ми правеше лошо впечатление мъж,който не носи цветя.
Сега ме плаши мъж,който на първа среща носи цветя.

# 84
Аз съм ужасно неромантичен човек  Blush за разлика от родителите ми, които са точно обратното, толкова китки се подаряваха, че нямат бройка, когато бях малка изпитвах неудобство от всички приказки и подобни жестове, нямам точно обяснение защо, но винаги за мен тези неща са ми се стрували лигавщини и преиграване  Embarassed съвсем честно, умирах от страх, че като стана голяма и аз ще бъда подложена на това  Joy

За щастие попаднах на мъж, който ми пасна идеално, и двамата обичаме практичните жестове, не знам точно как да го обясня, но са ми много по-показателни реалните действия - за всичко, включително дребните неща, без много приказки, без обяснения, без жестове, измъкнати от списания...
Отделно от това, не обичам мъртви цветя, получавала съм по разни поводи от моя мъж, но саксийни, което е ок. И все пак не обичам особено да получавам цветя, не знам защо.

За дресировките - не съм по тази част, нещата или се получават, или не.

# 85
  • Варна
До преди няколко години ми правеше лошо впечатление мъж,който не носи цветя.
Сега ме плаши мъж,който на първа среща носи цветя.
Shocked

# 86
И аз като Пасинет..
Ако не си кажа - как ще разбере?

Но за цветя и подаръци не се втелясвам - не му идва от вътре и това е.

# 87
Хайде сега, ще се дресираме. Дресирането на мъже, да носят цветя, чрез сълзи, цупене, скандали....  е стара, трудна и неприятна работа. Която иска цветя, да вземе телефона на половинката и да му сложи в бележника: "Рожден ден — голям букет", "Имен ден — букет" и "Някакво цвете или малко букетче за половинката" с повторение през две седмици... Има-няма* 30 минути боцкане по телефона (защото не сте свикнали с неговия апарат) и мъжът вече покрива част от критериите за романтика.
Толкова пари за телефони се дават Mr. Green, а Вие още с камшици дресирате...

# 88
................а Вие още с камшици дресирате...
Какви камшици те гонят тебе?!     Laughing
Има толкова фини, елегантни и галещи егото му начини да получиш това , което искаш, че и отгоре....     Grinning

# 89
.....Вие как мислите? Слушкат ли вашите мъже? Ама по прнцип ли си слушкат или след известни тренировки? Алее, хоп! Laughing

Ами дресирала съм, продължавам да дресирам и днес.
Минаха 8 години почти, първите още се нагаждахме, ама бях с розови очила вероятно, защото почти нищо не ме дразнеше. В интерес на истината в този период той се отказа от няколко неща, доброволно един вид – без намеса от моя страна за конкретното решение, по-скоро с подкрепа. После изтрезнях и видях, че никак не е идеален и някак, без планове и стратегии – започнах от само себе си – да опитвам да променям. Още после - видях кое работи и вече зная евентуално как да подходя. Е, донякъде съм успяла, ама то пък все нови и нови неща изникват и не знам до кога...вероятно завинаги. Което ме навежда на идеята – че явно съм си такава по душа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт