Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 658
  • 278
  •   1
Отговори
# 105

Имала ли си инциденти с червеи? Или се нещо голямо и дълго?

голямо и дълго, ама тънко.

Недейте се смей, жената казва - гигантски червей!

... Или се нещо голямо и дълго?

Joy Joy Joy
Не, за щастие, пу, пу, пу! Като изключим оня с питона, но тогава бях вече голяма, т.е. не е от това...
От много малка ми се повдига от всякакви твари от типа на змии, червеи, гъсеници  Sick не ме е страх, че ще ме ухапят или наранят, просто ми се повръща, ако ще и на снимка да ги гледам  Tired

Човече - кой с питона???????

# 106
Оф ,стига с тея цветя бе, Тоня.  Simple SmileМоя мъж ми подарява цветя често и без повод, така просто. Но ако не ми даваше да си бъркам в портфейла му, нямаше да ме греят въобще тея червени рози. Naughty

# 107
viliko, разказвах в една др. тема - в Несебър, един от тия, дето стоят за снимки с питоните, ми го метна на раменете в гръб, мързи ме да го пиша пак, че настръхвам  Laughing

# 108
  • София
Оф ,стига с тея цветя бе, Тоня.  Simple SmileМоя мъж ми подарява цветя често и без повод, така просто. Но ако не ми даваше да си бъркам в портфейла му, нямаше да ме греят въобще тея червени рози. Naughty
Хубаво де, значи при мен всичко си е наред.  Laughing

За цветя се говореше в първия пост, та затова ги споменах.

# 109
viliko, разказвах в една др. тема - в Несебър, един от тия, дето стоят за снимки с питоните, ми го метна на раменете в гръб, мързи ме да го пиша пак, че настръхвам  Laughing

Нещо такова ли https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/557237_34 … _2060616921_n.jpg  Laughing

Иначе определено трябва да се поработи с теб - от темата за романтичните мъже и цветята, ти прехвърли на питоните от морето.... Whistling  Joy

# 110
 Joy Вилико, сестра,  признах те Hug
Как си го намерила тоя папагал, да се връзва толкова с полата ти, уникално Crazy Laughing

# 111
Joy Вилико, сестра,  признах те Hug
Как си го намерила тоя папагал, да се връзва толкова с полата ти, уникално Crazy Laughing

Joy
Това не е пола  Crossing Arms
Но не беше лесно...

# 112
  • София
Вили, направи ми седмицата, душичке!  Joy  Hug

# 113
...
Иначе определено трябва да се поработи с теб - от темата за романтичните мъже и цветята, ти прехвърли на питоните от морето.... Whistling  Joy

Ааа, моля, моля  Laughing само отговорих на това, което ме попита  Simple Smile

...
Имала ли си инциденти с червеи? Или се нещо голямо и дълго?

# 114
Ами, Човече - само аз се осмелих - иначе да не мислиш, че на никого не е направило впечатление защо не пипаш саксия  Joy

Тони, Шантал - радвам се  Hug

# 115
В саксиите няма червеи, нали са пълни с една пръст, която се купува в чувалчета - тя е чиста от червеи и буби. Ама все пак ако получаваш саксия от човек, с когото не живеете заедно, няма как - ти трябва да се заемеш с отглеждането.
пп: единственият подарък, който няма да приема и ще върна на секундата, е някаква живинка - кученце, коте, зайче, мишка. Даже такъв подарък е твърде възможно да ме откаже от по-нататъшни контакти с човека.

# 116
В саксиите няма червеи, нали са пълни с една пръст, която се купува в чувалчета - тя е чиста от червеи и буби...

Точно тази, готовата, ни беше най-масово заразена  Simple Smile явно ме преследват  Mr. Green

# 117
buttinsky ти много обезценяващо си предала двата случая в които мъжът подарява разни неща и се отнася с внимание. Всъщност е много по-приятно Simple Smile
Не се задълбах в описания на точно този случай, защото за мен това е оптималният вариант, който не подлагам на грам съмнение, че е приятен. Няма нищо по-приятно от това хубавите жестове да стават по подразбиране, човекът сам да се сеща. Но въпросния мъж съм го забелязала, че и по принцип си е ларж и е експресивен. Личи си му като му е гот и като е сговнен- също.

Другият образ също е един прекрасен мъж, който е много привързан към приятелката си и я обича, но си дава вид, че е студен, което е малко смешно, защото си личи, че е душичка. Той също е много щедър и прави много компромиси за въпросната дама. Даже на моменти си мисля, че някой друг не би ги правил. Затова си мисля, че нейното превъзпитаване е малко насилстено в случая, защото тя също се нуждае от такова в много отношения, но упорито си защитава правото да е недодялана, лоша домакиня и т.н.  Даже честно казано, ме учудва това, че нарича себе си романтична. Никак не й личи.Аз съм от добре описаният по-горе тип жени, които не могат да си поискат като хората. Все си мисля, че ще причиня някакъв дискомфорт на човека отсрреща, като заявя изискванията си. А мъжът ми е доста стиснат и единственото същество, заради което никога не си е правил сметката ( що се отнася до харчене на пари) това е котаракът ни, който пък от благодарност, че беше засипван със всякакви хубави храни и играчки, взе че избра свободата.
Що се отнася до мен и нуждата ми да бъда обригжвана- тероията е, че ако става въпрос за неща, които могат да бъдат купени, аз съм възрастен човек, който сам си изкарва парите и мога да си купя каквото си поискам, без той да рсискува да ми вземе нещо безполезно или не съвсем по мой вкус. Не е като да не ми е правил подаръци, милият- пробва се няколко пъти, но наистина беше доста далеч от целта. Единствената причина, поради която не съм му показала, че не ми харесват особено е, за да не го обезсърча съвсем. Иначе прави куп неща с ръцете си, които намирам за прекрасни със всичките им дефекти, защото знам, че е вложил душата си така, както никога не би я вложил в някой магазин за бужута или парфюми. Оттам определено би бързал да излезе. Той се пази като дявол от тамян от тях де. Mr. Green

# 118
От стиснати мъже бягай със светкавична скорост! Един стиснат мъж е по-зле от един импотентен. Всъщност, и скъперничеството е вид импотенция- душевна.

Не знам дали скъперници могат да бъдат превъзпитавани. Във всеки случай ако е възможно, то в никакъв случай не с тактиката "аз нищо не искам, печеля си достатъчно". На мъжът трябва да му се даде да разбере че най-ценното, това за което всъщност живее и работи, това е семейството му и то заслужава ВСИЧКО. С човек в когото подозирам скъперник (някои зодии по презумпция са си такива), от самото начало заемам позиция на искаща (без значение дали имам и печеля многократно повече от него). Това е идеална проверка на това колко струваш за този човек.

# 119
От стиснати мъже бягай със светкавична скорост! Един стиснат мъж е по-зле от един импотентен. Всъщност, и скъперничеството е вид импотенция- душевна.

Joy Мале, ти ме уби. Отивам да му обясня колкко е импотентен и му казвам да си стяга багажа Laughing
Той във всички останали отношения не се пести, но иначе скоро имахме един случай, с който направо ми влезе в класацията Стисльо на годината. Не пожела да почерпи с лешници едни познати. И аз реших, че се майтапи, а той наистина не им даде да си вземат. Не знам какво му стана. Точно като малките деца.

Общи условия

Активация на акаунт