Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 636
  • 278
  •   1
Отговори
# 225
   Може ли някой да ме светне какъв е романтичния смисъл на скъпите подаръци от общия семеен бюджет?

# 226
  Може ли някой да ме светне какъв е романтичния смисъл на скъпите подаръци от общия семеен бюджет?

Как така общ? Всичко в чекмеджето и оттам се вади ли?

# 227

Ми то романтиката е смисъла  Wink
Не е същото аз да си купя парфюм сама и мъжът ми да ми подари...някак.

# 228

Ами така правят хората, сто теми сме имали по тоя въпрос - общо чекмедже, сметка, карта, все тая.
 Та питам. Тегли човека от семейните кинти и ми идва с диамант - романтично ли е?

# 229
Тъй де ама то това е по скоро за хорските очи.А не за да стопли собтствената ти душа.Недоумявам,че има човешки същества,които се стоплят от подобни кирийки.
Точно топли собствената душа диаманта! Колко хора ще познаят, че на ушите си или на пръста си носиш диамант? Николко от хората, които ни заобикалят.

# 230
Сериозно ли няма да ви пука, ако ви подари диамант?  Tired

# 231
Е, той нека й подари, пък тя все ще намери деликатен начин да разгласи сред приятелките си, че това са ДИАМАНТИ, а не някакви си циркончета.

# 232
Бутински, едно ще кажа, 'слушкането' няма нищо общо с романтиката. Или му идва отвътре, или не. Под угроза от скандал да прави нещо, е гадно, точно това си е дресурата, но пък понякога върши работа. Е, точно за цветята е смешно просто да се прави.
Аз пък не обичам много много цветя, а моят пък подарява. А сега де? Толкова ми е блудкава и захаросана понякога тази романтика, да доказва с дела обичта, не с цветя.  newsm78

Ирис, много хубаво си го написала, хахаха, диаманта от семейната сметка.
Слушайте какво, те тия с диамантите не са същите, като тези със семейните сметки, не бъркайте двата щата!

# 233

Ами така правят хората, сто теми сме имали по тоя въпрос - общо чекмедже, сметка, карта, все тая.
 Та питам. Тегли човека от семейните кинти и ми идва с диамант - романтично ли е?

Аз съм видяла и две, и двеста така да се каже:

Когато бяхме женени, аз не работех, не съм подарявала на мъжа ми предметни подаръци. Като самостоятелна жена със собствена заплата правя подаръци. Значи за мен е нормално да отделя, каквото аз реша за подарък. Аз изкарвам парите, аз плащам подаръка. По принцип си мисля, че и така трябва да е в едно семейство, в което и двамата работят /и нямат кредити, заеми и неотложни нужди;тоест има някакъв остатък и от двамата/. Все пак сме големи хора и си имаме доверие. Ако реша, че мога да купя на мъжа ролекс, купувам му го, ако моят доход и заделени пари го покриват. Съответно, ако съпругът купи на жена си диамантени обици, трябва да знае, че може да ги плати. Ако има кредит, хич да не се бърка за бижута! Ама това си урок от първи клас.

Е, той нека й подари, пък тя все ще намери деликатен начин да разгласи сред приятелките си, че това са ДИАМАНТИ, а не някакви си циркончета.

Тоест няма право да им се радва ли??? То ако приятел не сподели радостта ти, кой тогава.

# 234
Като цяло мъжете в България, които могат да си позволят да подаряват диаманти, видими с невъоръжено око, на жена си и любовниците си, освен, че не са толкова много, не са и в първа младост.

В голяма заблуда си. Все още са останали истински мъже и тук.

Цитат
Да не говорим, че ако не го правят, едва ли някой би намерил и някакъв друг смисъл да стои с тях. Защото такива мъже рядко биват избирани заради тях самите.

А заради кого инересно? Заради филанкишията който им е направил парите? Ако не съм с мъж защото МОЖЕ, за какво друго да съм? По какви причини някои жени биват заради мъж, който не може и една китка да им подари аз лично не разбирам. За мен това не са мъже, а част от пейзажа.

# 235

Това няма нужда от разгласяване- само сляп не би могъл да ги отличи.

# 236

Общи могат да са само докато работите за жълти стотинки. Прави ли мъжа прилични пари, общи са ама друг път. Дори да имаш пълен достъп до сметките му и свобода да харчиш неограничено, всичко, което си купуваш за негова сметка е "подарък". Разликата между това което сама си купиш за негова сметка и това което ти купи той сам е в демонстрация на чувство и отношение.

# 237
Оф, Лизет.....що не спреш да се напъваш?!       Joy Joy
Не виждаш ли , че никой не ти се връзва?    Laughing

# 238
Като цяло мъжете в България, които могат да си позволят да подаряват диаманти, видими с невъоръжено око, на жена си и любовниците си, освен, че не са толкова много, не са и в първа младост.

В голяма заблуда си. Все още са останали истински мъже и тук.

Искаш да кажеш, че възрастните господа не са истински мъже? Аууу!
А колкото до диамантите - само веднъж съм виждала и едвам си личеше, че пръстена е с някакъв камък изобщо. Тя затова, жената добре акцентира, щото иначе никой нямаше да обърне внимание. Но то и във форума е както в живота.

# 239
Тъй де ама то това е по скоро за хорските очи.А не за да стопли собтствената ти душа.Недоумявам,че има човешки същества,които се стоплят от подобни кирийки.
Точно топли собствената душа диаманта! Колко хора ще познаят, че на ушите си или на пръста си носиш диамант? Николко от хората, които ни заобикалят.

Ами щом има хора като теб,чиито души се стоплят от диаманти - ок. Аз просто казах,че не го/ги разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт