VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 776
  • 3 563
  •   2
Отговори
# 255
  • София
Ле лееее..Юлиян имитира Тодор Живков, ама супер го прави. Записвам, дано не се прецака записа, както се случва от време на време Naughty

Записа е готов  https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/1#5799462344521683874

а Златка чак сега свърши с чистенето

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 12:23 от Mari_Mar

# 256
Къци

Никол, Орлин, Люси

Не

не

# 257
# 258
  • София-в сърцата на моите деца
Биги,ако четеш тука,много те моля да изхвърлиш БонитУ тази вечер ,щото пълни манджите на съкварЧирантите с космарляци!!Обещаваме етническа толерантност и ще науча Джелем -джелем от учебника на циганетата!!  Praynig

# 259
Момичета, сигурно сте го гледали много пъти, но това е просто  newsm20

# 260
Биги,ако четеш тука,много те моля да изхвърлиш БонитУ тази вечер ,щото пълни манджите на съкварЧирантите с космарляци!!Обещаваме етническа толерантност и ще науча Джелем -джелем от учебника на циганетата!!  Praynig

Всичко за това го молил. Дано бъде така добър да чуе молбите ни. Praynig Praynig Praynig
Златка другата седмица. Wink

# 261
Бони
Никол, Орлин, Люси, Николай, Къци
Не
Не

# 262
Момичета, сигурно сте го гледали много пъти, но това е просто  newsm20

...

то когато го гледах на ББ не знаех за кого иска да обясни.. сега умрях да се хиля  Laughing

# 263
  • Някъде в Матрицата

И вие сега какво ще правите, като не знаете по кой път да поемете?! ooooh!

Какво ще правим ли? Ами ще си останем скучни хора, потънали в желанията си... поне докато не се появи друг месия.  Joy

# 264
  • София
готова съм за поредната доза цирк за довечера  Mr. Green

# 265
Знае ли се вече кои ще са застъпниците тази вечер?

# 266
И аз се записвам.Защо само Бонка ще я подлагат на детектор на лъжата.Да беше за всички номинирани...
Това е нейното изпитание.Другите двама номинирани ще правят друго.

# 267
Всичко е толкова нагласено,че няма до къде.Гледах предаването при Гала.Само психоложката била човек от външният свят с когото общували...А участията по които ходят какво са,изолация?
Николета врачката предрече,че Къци ще излезе.И аз имам такова предчувствие,че е заложено по сценарий,но ми се иска да е Бонка.100% ще седи до финал,заради етн.толерантност.Убедена съм,че Ирен и Владо излязоха по поръчка да не се накърнява егото на Ст.Данаилов.Нали и някакъв комитет на артистите е създаден в негова защита.Само не разбрах от какво и кого го защитават?От сина,който е създал и признал под натиск чак след 15год.Айде нЕма нужда!
За Патрашкова,че е от екипа освен,че се знае, се и вижда.Щадят я за всичко.К'во ще и опазят ''репутето'' и на нея ли?Как не я видях в някоя по-унизителна мисия?Както и Никол,Фънки,Мариана.Къци и Ирен трябваше да ядат гнусотии,за да им подсигурят бюджета.Никол порева драматично за едно писмо и я изкараха ''героят на деня''.Фънки дето се прави на големия пич,тук също се заяжда избирателно.Мухльо жалък.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 268
Айде да ми го пратят вън  Praynig Къци довечера , че да ме научи да се храня здравословно обещавам ББ ще  ям само каквото къцьо гризка тамън ша отслабна.
Дано бъде така добър ББ да чуе молбите ни.   Praynig Praynig Praynig

# 269
Златка да я оставят още една седмица, моля! И да й връчат една читанка!  ooooh!
Добре, че е влязла в това шоу за да се ограмоти малко! Но трябваше да почнат с четене, писане, смятане и чак след това география и история!

Добре,че чисти,готви,то ако и за това трябва учене,цялата къща е за школо hahaha Joy  chef

Общи условия

Активация на акаунт