VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 769
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 395
А видяхте ли там където Фънки и Иван влезнаха да крадат фотьойлите и дадоха как от пушалнята другите ги гледат и Юлиян беше легнал до Никол и после я прегърна.Това дали няма да стане нова сюжетна линия.
Иначе за скандала-Иван не го оправдавам, обаче Мариана го подразни първа с липсата си на всякакво чувство за хумор.Още като им изхвърлиха плакатите в тоалетната и тя отвътре се засегна все едно е наистина, а не на игра.Такъв тип жени не мога да понасям-никакво чувство за хумор няма, все на сериозно да я възприемат, а после рев щото не ни били разбрали тънката душевност.
Вчера Багата беше много сладък, като взеха да го аплодират как само се смя.Много ми е симпатичен!
Поведението на Ласкин ,Ники Мартинов ,Юлиан Константинов и Фънки не е никако чувство за хумор а поведение на пълни простаци.Такива мъже не мога да ги понасям в живота.На теб много ли ще ти е приятно ако по улиците те замерват със развалени боклуци.Еми ествено няма да ти е много приятно Тогава престани да защитаваш тези четирима пияници  мъже отрепки .И без това от снощи интелигентните хора в България ги намразиха пияндурниците

# 1 396
В резултат от скандала между "звезди" и "почитатели" според мен ще бъдат номинирани от едната група Мариана, а от другата Фънки, а третият "by default" ще си бъде пак Къци.
Предполагам, че Марианка би трябвало да се сбогува с Къщата в понеделник.

# 1 397
В резултат от скандала между "звезди" и "почитатели" според мен ще бъдат номинирани от едната група Мариана, а от другата Фънки, а третият "by default" ще си бъде пак Къци.
Никол каза ще от другата седмица 22 октомври почват да гонят от двама души от къщата на вип брадър 2012.Първия сигурно е Мариана а втория дано е лицемерния интригант Ники Мартинов.Само дано не е  Къци този които ще си излезе в понеделник

# 1 398
А видяхте ли там където Фънки и Иван влезнаха да крадат фотьойлите и дадоха как от пушалнята другите ги гледат и Юлиян беше легнал до Никол и после я прегърна.Това дали няма да стане нова сюжетна линия.
Иначе за скандала-Иван не го оправдавам, обаче Мариана го подразни първа с липсата си на всякакво чувство за хумор.Още като им изхвърлиха плакатите в тоалетната и тя отвътре се засегна все едно е наистина, а не на игра.Такъв тип жени не мога да понасям-никакво чувство за хумор няма, все на сериозно да я възприемат, а после рев щото не ни били разбрали тънката душевност.
Вчера Багата беше много сладък, като взеха да го аплодират как само се смя.Много ми е симпатичен!
Поведението на Ласкин ,Ники Мартинов ,Юлиан Константинов и Фънки не е никако чувство за хумор а поведение на пълни простаци.Такива мъже не мога да ги понасям в живота.На теб много ли ще ти е приятно ако по улиците те замерват със развалени боклуци.Еми ествено няма да ти е много приятно Тогава престани да защитаваш тези четирима пияници  мъже отрепки .И без това от снощи интелигентните хора в България ги намразиха пияндурниците
Има ли друго в живота ти освен омраза към Ники Мартинов? Ти кой си – Спас, Жени, Галя...? Може ли така психопатно във всеки пост да изразяваш негативи към някой? Така няма да вигнеш акциите на любимеца си Орлин , дори ме караш да се вглеждам по внимателни в О и не ми харесва сладникавия му вид, когато Злати припадна той наблюдаваше ,но не се впусна да помага , песничките му не се запяват масово, нали? Даже Графа с мрънкащите си песни изкара хит , а О нееее. Света е шарен, всеки харесва различни неща и моля, не превръщай една забава като ББ в напрежение, защото имаш проблем с единия играч. А сега май и с всички конкуренти на О .

# 1 399
gost32 и Въздишкова са обсебени .

# 1 400
Никол каза ще от другата седмица 22 октомври почват да гонят от двама души от къщата на вип брадър 2012.Първия сигурно е Мариана а втория дано е лицемерния интригант Ники Мартинов.Само дано не е  Къци този които ще си излезе в понеделник

Давам прогноза за номинациите на база това, което наблюдавам, а не изразявам надежди - кой аз лично искам да се махне и кой да остане  Wink Всъщност все ми е едно.  Mr. Green
Гледайте по-безпристрастно шоуто, не се привързвайте чак толкова към някой от участниците, защото не си заслужава - така ще бъдете по-обективни, а ще ви е и по-леко на душата  Peace

# 1 401
И още нещо

gost32

Изкривяваш както ти падне случките, никой не е замерял Мариана с „по улиците те замерват със развалени боклуци „. Тя излезе готова за кавга и получи вафла по носа . Откъде накъде ще ги мъмри и обижда , да не са в училище. И да, на мен ми хареса акцията за взимане на столовете – беше свежа имитация на екшъните и се смях.Нещо такова очаквам от участниците - изблици на остроумие, не кавги. Вчера погледах малко он-лине канала , но не разбрах кой е отбора победител. Иначе  състезанието е било забавно, защото коментарите им бяха весели, независимо в кой отбор са били.
Дано сценаристите не прецакат всичко, както си могат.

# 1 402

Въздържай се малко, защото тонът ти е леко дразнещ! Не съм казала, че ги защитавам, но те не са я замервали по улицата и с развалени боклуци, ами в двора на биг брадър с вафли.Според мен има съществена разлика.Ако тя се беше разсмяла щеше да стане весело, но тя веднага взе да вика като глупачка.Това няма да ги накара да изтрезнеят и да се замислят какво са направили, а само ще и донесе негативи на нея.Пияндурниците и мен ме дразнят, но според мен те си знаят що за стока са, а тя няма идея как изглежда отстрани, а само вири нос...както и да е ...

Въпрос към истинските профили в сайта: момичета видяхте ли как Юлиян беше прегърнал Никол?

# 1 403
И още нещо

gost32

Изкривяваш както ти падне случките, никой не е замерял Мариана с „по улиците те замерват със развалени боклуци „. Тя излезе готова за кавга и получи вафла по носа . Откъде накъде ще ги мъмри и обижда , да не са в училище. И да, на мен ми хареса акцията за взимане на столовете – беше свежа имитация на екшъните и се смях.Нещо такова очаквам от участниците - изблици на остроумие, не кавги. Вчера погледах малко он-лине канала , но не разбрах кой е отбора победител. Иначе  състезанието е било забавно, защото коментарите им бяха весели, независимо в кой отбор са били.
Дано сценаристите не прецакат всичко, както си могат.
Извинявай но това което направиха мъжете  Ласкин ,ЮК ,Ники Мартинов  е  на пълни простаци Вип Брадър 2012 може да е игра но трябва да се постъпва и по джентълменски начин.Хайде Фънки се извини на Мариана за простотията си която направи но останалите трима защо не се извиниха.Защото нямаха смело да се извинят и да си признаят грешката си

# 1 404
Въпрос към истинските профили в сайта: момичета видяхте ли как Юлиян беше прегърнал Никол?

Къде точно го видя това? На клипа с гъсеницата ли? Видях, че лежат един до друг, но не и прегръщането.Sad

# 1 405

Веднага се почувствах от брега на тъпанарите.  Wink Айде стига па с това преувеличение - аплодирали Багата...освирквали Марчето... Все едно да излязат Левски и ЦСКА. Едните ще ядат бой, а другите на ръце ще ги носят. Пуууу, сякаш са я целили в главата тая Марияна. Кво се е разпискала! Баси темерутите пък. То човек не може да си направи кефа и шегата и всичкото му. Освирквали я. Ми не ги кефиш, бе Марче. И мен не ме кефиш. Ще ми се да те замеря с нещо. Баси, а те харесвах до онзи ден. Ще ми се да не познавам хора като теб.

# 1 406
Та в ежедневието с хората Ласкин е груб, невъзпитан и е един глезльо. Детето глезльо на българските артисти. Не ме интересува защо се държи така, но не мога да уважавам човек, който зад параван на искреността  се държи вулгарно, арогантно и обижда.
Абсолютно съм съгласна с това Peace

# 1 407
gost32, не смятам, че някой има право да нарича когото и да било отрепка или пияндурник, само защото не му е приятен или още повече защото не го познава. Всичко което ни показват в предаването е откъси, извадени от контекста и не знаем какво е предизвикало такава реакция у феновете. Чувството за хумор не е присъщо на дребните душици. Пък и като гледах снощи Люси как се беше омагьосала ... не съм сигурна коя група е изпила повече алкохол - звездите или феновете. Последните поне не друсаха телеса в ритъма на чалгата. Смешно е твърдението, че сутринта видиш ли били звездите трезви, което веднага води до извода, че не са пили.... Море плющяхя те с всичка сила, ами ние виждаме само това, което ни изнася.

# 1 408

Да,сега погледнах, че е до нея, но колко я прегръща точно...

# 1 409
Е, и аз на доста хора не се кефя, но не ги замерям с бира и вафли или каквото ми попадне, като ги видя. Все пак има някакви норми на поведение.

Общи условия

Активация на акаунт