VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 763
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 500
.......нещо много смешно, което установих, докато я гледах как обядва - държи вилицата с лявата ръка, а ножа с дясната, дотук добре, но след като отреже парчето, прехвърла вилицата от лявата в дясната ръка и консумира парчето Joy

и кое е смешното-аз като левичарка ЕСТЕСТВЕНО ми е удобно да ям с лявата,а не с дясната.Съответно и да режа с лявата,а с дясната държа вилицата,после сменям и почвам да ям с лявата.Златито пък явно е деснячка-първо си реже храната с удобната й ръка/дясната/,след това почва да яде/пак с удобната й дясна/.Нали с едната трябва да режеш,а с другата да държиш с вилицата.Не виждам нищо смешно Peace

Може да е удобно, но не е културно Laughing (шегувам се, да не се обиди някой Peace).

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 16:14 от `FSS`

# 1 501
.......нещо много смешно, което установих, докато я гледах как обядва - държи вилицата с лявата ръка, а ножа с дясната, дотук добре, но след като отреже парчето, прехвърла вилицата от лявата в дясната ръка и консумира парчето Joy

и кое е смешното-аз като левичарка ЕСТЕСТВЕНО ми е удобно да ям с лявата,а не с дясната.Съответно и да режа с лявата,а с дясната държа вилицата,после сменям и почвам да ям с лявата.Златито пък явно е деснячка-първо си реже храната с удобната й ръка/дясната/,след това почва да яде/пак с удобната й дясна/.Нали с едната трябва да режеш,а с другата да държиш с вилицата.Не виждам нищо смешно Peace

Не ме разбра, може би не го обясних точно, но Златка след всяко отрязано парче прехвърляше вилицата от лявата в дясната ръка - тоест тя е толкова тъпа, че не се сеща първо да си нареже изцяло нещата в чинията, а след това да си яде парчетата с дясната ръка. Joy

# 1 502

Не ме разбра, може би не го обясних точно, но Златка след всяко отрязано парче прехвърляше вилицата от лявата в дясната ръка - тоест тя е толкова тъпа, че не се сеща първо да си нареже изцяло нещата в чинията, а след това да си яде парчетата с дясната ръка. Joy
ее,това обяснение е друго нещо вече и разбрах какво имаш предвид.Но все пак не значи,че е тъпа и не се сеща какво да направи,може да не е решила точно колко иска да изяде,примерно Peace

# 1 503
Лелеееееееееее, не познавам по-досаден човек от Въздишкова... няма такъв циклаж  ooooh! Надявах се, че ще се изчерпа - ама не бе, тъпо и упорито "Златка, та Златка", какви комплекси те гонят по нея не ми е ясно, а и изобщо щом от Златка така си се комплексирала не мога и да те мисля на какъв хал си всъщност  Stop

Ма не мога повече да ти чета еднотипните постове, като бот си и то не пропускаш страница...  Tired Опитвам се да подминавам, ама си като чума  Praynig

# 1 504
Лелеееееееееее, не познавам по-досаден човек от Въздишкова... няма такъв циклаж  ooooh! Надявах се, че ще се изчерпа - ама не бе, тъпо и упорито "Златка, та Златка", какви комплекси те гонят по нея не ми е ясно, а и изобщо щом от Златка така си се комплексирала не мога и да те мисля на какъв хал си всъщност  Stop

Ма не мога повече да ти чета еднотипните постове, като бот си и то не пропускаш страница...  Tired Опитвам се да подминавам, ама си като чума  Praynig
Като ли?  Laughing
Въздиблаблабла, я стига се излага повече, сега пък как ядяла Златка.  Joy Толкова ли не остана за какво да се хванеш?

# 1 505
Преди малко Мариана коментираше, че избрали определен кабелен оператор, защото в пакета му са включени голям брой немски канали и Ханес имал какво да гледа.

Каза "немски и италиански" Wink
Ханес бил от северна Италия, на границата с Швейцария и затова говорел основно немски.

# 1 506
Отборът на Юлиан е победил и първия номиниран служебно е Ники Мартинов.Втория със сигурност е Къци .Въпросът кои ще са другите двама.Може би  Мариана и Фънки които за малко щеше да бъде на номинации ..
Добре, добре.Дотук имам 2 от 3 познати в анкетата. Party
И аз чакам с нетърпение шоуто довечера. Laughing

# 1 507
За номинациите довечера, тъй като и двамата капитани са от "феновете" смятам, че  Мариана ще е номинирана на 100 % дори и да е от печелившия отбор. Крайно време е да се разбере дали наистина има повече фенове в България от Лейди Гага както се е изказала неотдавна.

# 1 508
Аз съм гласувала в анкетата за Николай, Багата и Мариана. Да не взема да позная, а? Laughing

# 1 509
# 1 510
Толкова ли не остана за какво да се хванеш?

Добре че не дават кадри от тоалетната, че там к'ви кусури ше намериии ooooh! Crazy Crazy Crazy

# 1 511
  • София
Толкова ли не остана за какво да се хванеш?

Добре че не дават кадри от тоалетната, че там к'ви кусури ше намериии ooooh! Crazy Crazy Crazy

Laughing

# 1 512
# 1 513

Патрашкова се храни по същия начин! Прави лошо впечатление, наистина! Постоянно сменя вилицата и ножа  Laughing Така не се хранят културните хора!
И аз съм левичарка, но не сменям приборите. Това ми подсказва, че рядко се хранят с нож и вилица. Ако практикуват редовно-свиква се  Mr. Green

# 1 514
Ето защо не е хубаво човек да се прави на всезнайко като Юлето, понеже винаги някой може да те хване в издънка, вижте това клипче, където Юцата обяснява произхода на израза "OK":

http://www.vipbrother.bg/?module=video&video=876

Аз в училище имах щастието да ми преподава учител, завършил Кеймбридж, та от него знам следната история: някакъв  пристанищен работник, който проверявал съндъците и трябвало да ги маркира по някакъв начин, че са проверени и готови за товарене , та решил да пише съкратено израза "all correct", но понеже не бил особено грамотен, написал го като "O.К." ( "all correct" звучи като "Ол Кърект").

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 17:07 от Въздишкова

Общи условия

Активация на акаунт