VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 760
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 655
Ами то и Златето  изЛиза -на участия разни ходи Joy hahahaКато всички ВИП-ове hahaha

Златето и участия ли ?  hahaha

# 2 656
Патрашката най- накрая я показаха каква е кокошчица, а Фънкаря го изкараха най-голямото пиянде. Май те ще си ходят.

И аз си мисля, че не случайно точно сега показват тия неща, сигурно и преди Патрашкова е кълвяла, ама как да знаем ние?? Ясно ни показаха кои ще си ходят в понеделник....   Thinking

# 2 657
А, Орлинчо за кой е казал лошо? Недей така. Ей сега ще те налази gost32 и няма да те остави на мира. Mr. Green

Хмммм... затрудняваш ме Simple Smile Ама и той се включва другите като шушумушат по ъглите. Но може да му признаем, че не е инициатор в обсъждането на другарчетата...

Гостьо ме налази вече, даже ме е цитирал/а и ни в клин ни в ръкав пак ми обясни за уникалния "прякор", който е измислил на Юли... Дълго се чудих дали да почна от граматическите или от правописните грешки, но в крайна сметка реших просто да не отговарям..........

Иначе нали горе долу се следи някакво уж живо излъчване (когато го има изобщо) и не е било чак толкова фрапантно Кристининото клюкарене. Те непрестанно по двойки/тройки/четворки съскат един за друг. Аз това имам предвид, не че тя е ангел небесен, тя че си е клю-клю е ясно, то при нея е професионално изкривяване това. Ама пък те я изкараха по-черна от дявола днес.

# 2 658
Мариана не смее да говори срещу Птрашкова щотооооо после нали се сещате оная как ще я изтипоса у вестника. Не, че сега пак няма да го направи, защото вече й вдигна мерника. А, на Фънки мн я яд, защото той пък не я кани като подгряваща певица на звездите, които идват в Бг през неговата фирма.

Най- ми стана жал за Мариана, когато каза, че "нямало мъж, който да заслужавал да го обичаш толкова много".  Жалка, жалка, празна душица.

# 2 659
ама Марияна споделяше само с Патрашкова и Никол и нито една лоша дума не е казала против тях.... докато и двете кукумявки говориха против нея. Как не го забелязвате това?

Така е, освен това, което е казала зад гърба, явно не й е проблем да повтори и в лицето.
Относно скандала с уискито, май се оказа, че Орлин, Бони и Къци са го крили, което не й попречи да се намеси с отношение.
Бойна мацка, няма спор. Не ме дразни, само малко по-сресана да влиза в битките, че на моменти в близък план леееекинко ме плаши. Mr. Green

# 2 660
[Така е, освен това, което е казала зад гърба, явно не й е проблем да повтори и в лицето.
Относно скандала с уискито, май се оказа, че Орлин, Бони и Къци са го крили, което не й попречи да се намеси с отношение.
Бойна мацка, няма спор. Не ме дразни, само малко по-сресана да влиза в битките, че на моменти в близък план леееекинко ме плаши. Mr. Green

Съгласна съм.
И защо като Орлин - си призна, поздравления за което, пак нарочиха Мариана, а Къцко пък как се опита да прехвърли всичко на Бони.

# 2 661
Ами то и Златето  изЛиза -на участия разни ходи Joy hahahaКато всички ВИП-ове hahaha

Ахъ. В елиминациите. Mr. Green

# 2 662

Joy Joy Joy

# 2 663
[Така е, освен това, което е казала зад гърба, явно не й е проблем да повтори и в лицето.

Съгласна съм.
И защо като Орлин - си призна, поздравления за което, пак нарочиха Мариана, а Къцко пък как се опита да прехвърли всичко на Бони.

аз проследих от кого тръгна - Юлиян... интелигентния (не знам кой му лепна това, но до сега по никакъв начин не го е показал). От него тръгна и той започна да я кълве, а останалите като клакьори подеха в неговата гама.

# 2 664
ама Марияна споделяше само с Патрашкова и Никол и нито една лоша дума не е казала против тях.... докато и двете кукумявки говориха против нея. Как не го забелязвате това?

Така е, освен това, което е казала зад гърба, явно не й е проблем да повтори и в лицето.

Тя и Патрашкова не е участвала в криенето на алкохола, но с голям плам взе отношение, като обясняваше колко е потресена. Защо Мариана да не може тогава да вземе отношение?
Всички взеха да ме дразнят - Баги-маги, Златки-патки, Къцко-фръцко. Да почва обикновеният ББ, че тия се изчерпаха. То не се караха за суши, не се караха за пиене, за батерии. Ама все се карат, все гледат да се захапят. Все пак са успели и интелигентни хора, не могат ли да си измислят някаква игра, или приятен разговор да завържат, без да има тънки намеци, ирония, подигравки.  ooooh!

# 2 665
В тоя сезон ми прави впечатление, че големите вип-ове големи претенции- единия имал стая за оперно пеене, други треньорът му влизал да го тренира, третия децата му влизали вкъщата. Брех, брех, брех....

Явно са им малко интригите на продуцентите, след като решиха да я подсилят с воайорството на боговете.  

# 2 666

+1
A Kъци как свири отбой-много грозна постъпка.И се опитаа да прехвърли вината върху вече напусналата Бони.Мариана се намеси и ми хареса,защото повечето си шушукат,че алкохолът в къщата е проблем,но не смеят да го заявят пред ЮК,Фънки и Николай/даже в случая,тези които са скрили уискито,като застанаха срещу ЮК и Фънки,го обърнаха на майтап /.

# 2 667
  • София
Това за Юлиан знаете ли го?

http://kiro.bg/?p=1910

# 2 668
Мариана не смее да говори срещу Птрашкова щотооооо после нали се сещате оная как ще я изтипоса у вестника. Не, че сега пак няма да го направи, защото вече й вдигна мерника. А, на Фънки мн я яд, защото той пък не я кани като подгряваща певица на звездите, които идват в Бг през неговата фирма.

Най- ми стана жал за Мариана, когато каза, че "нямало мъж, който да заслужавал да го обичаш толкова много".  Жалка, жалка, празна душица.

4уеш ли някой да говори така за противоположния пол зна4и е пълен нещастник

виж и погледа само , там ще про4етеш вси4ко
ти ве4е си го 4ела

# 2 669
  • На морето!

Joy Joy Joy
Е как, трябва да заработва, че днес нали проплака, че имала нужда от пари, защото на нея никой 5лв. не ѝ бил дал- мамина-сладка  Whistling Явно се усети, че като излезе може да се наложи да отиде да спи в някоя дружка и то с трамвая, че покрай всички тези ревове по Багата наистина няма да има ни 5лв, ни кола, ни квартира...

Общи условия

Активация на акаунт