VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 743
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 045
Къде и е на Мариянка многото слава  newsm78
Дори и с пистолет опрян в главата, не бих се сетила за нейна песен.Признавам си,че не знам нито една нейна песен.

Тя хит не изкара, защото не можА, но доста сцени и площади обиколи докато беше с Гоце! Осигуриха й всичко, ама като не става.....

# 3 046
Оказа се че когато крият на Къцко батериите,това е забавно и не е защото искат да се бъзикат с него и да го направят за смях....а ей така от добри чувства и да става весело.Но когато Къци,Бонка и Орлин скриха пиячката...това е друга работа-не е забавно,злобно е и непристойно,че даже КП и ЮлЮ се разсърдиха.
А сега де....кое е майтап и кое обида-май зависи само и единственно от това на кого е скроен номера  Thinking

Те с тоя скрит алкохол голям проблем направиха.. Пффф все едно умряха жадни. Голяма работа скрили 2 шишета. Толкова се възмущаваха.

# 3 047
  • софия
Боже, като си помисля, че с тази мръсна уста Мариана е докосвала /ъъъъ, да са се изкажа деликатно/
 екс държавната глава. Скандално! Mr. Green

smile3532

# 3 048
На мястото на Къци, аз бих ги игнорилала тотално!

това повярвайте е най-добрата реакция при простотията която цари в тази къща  Naughty

# 3 049
Нямате изчитанееееееееееееееееееееее.............Едва смогвам.......

Благодаря ви за всички коментари, от вас видях всичко, ТВ не ми трябва! СТрахотни сте!

Лорил  bouquet  bouquet  bouquet

# 3 050
Дори и с пистолет опрян в главата, не бих се сетила за нейна песен.Признавам си,че не знам нито една нейна песен.

Тя хит не изкара, защото не можА, но доста сцени и площади обиколи докато беше с Гоце! Осигуриха й всичко, ама като не става.....
Ооо, я стига глупости! Марияна има хитове и даже участие в Евровизия /ако друго не сте чували/, но вие ако слушате чалга, може и да не сте запознати....Аз пък една песен на Бони не знам
П.С.
Стига сте приемали нещата в това предаване толкова лично!

# 3 051
Колкото повече мисля стигам до извода, че ако Юлиян трябваше да бъде в отбора на боговете щеше да се държи много злобно с останалите.
Как не си дава сметка, защо му дават такива задачи или да изпада в подобни ситуации?

# 3 052
Марияна е вулгарна куха лейка!

На всичкото отгоре е и грозна!

Като не може да каже нищо КП си го изкара на Златка!
Направо се опулих  Shockedкато изригна!

# 3 053
Много е жалко, че тези хора набеждават за ВИП-овете ни, с поведението си всеки един от тях (с мини  изключения) доказва, че не е нищо по- различно от средностатистическия българин  Naughty

# 3 054
Готина серия-малко екшън Twisted Evil
Мисията ми хареса, няма да ги гледам как си пеят и се излежават по цял ден от скука.
Марияна може да се е изказала по-цветущо, но не я виня кой знае колко.A Златка е уникално тъпо и ограничено момиче-взела да обяснява на Къци , че голяма работа да се бъзикат с теб нон стоп, у тях не правили ли така. Наистина е много глупава.
А най се накефих на падението на Юлиян-с мисията и с разговора с Къци.Неприятник отвсякъде.
Орлин е готин- засега Mr. Green

# 3 055
  • Пловдив
Оказа се че когато крият на Къцко батериите,това е забавно и не е защото искат да се бъзикат с него и да го направят за смях....а ей така от добри чувства и да става весело.Но когато Къци,Бонка и Орлин скриха пиячката...това е друга работа-не е забавно,злобно е и непристойно,че даже КП и ЮлЮ се разсърдиха.
А сега де....кое е майтап и кое обида-май зависи само и единственно от това на кого е скроен номера  Thinking

EEE те се имат за много умни и ЕнтЕлЕгентни не могат да се подиграват с тях  така както правят с Къци:mrgreen: За това и всичко си го прецеждат през тяхната си призма ,другите кучета ги яли.

# 3 056
Юлиан Константинов заслужава да му забият един голям шамар зад врата.Пък белким се осъзная.Срамувам се че съм била фенка на Юлиан но сега със егото си тотално ме отврати

# 3 057
  • София

Ооо, я стига глупости! Марияна има хитове и даже участие в Евровизия /ако друго не сте чували/, но вие ако слушате чалга, може и да не сте запознати....Аз пък една песен на Бони не знам
П.С.
Значи който не слуша Мариана = на слушане на чалга?Аз пък слушам само корейско, ти запозната ли си с корейския поп?

# 3 058
Много е жалко, че тези хора набеждават за ВИП-овете ни, с поведението си всеки един от тях (с мини  изключения) доказва, че не е нищо по- различно от средностатистическия българин  Naughty
Биг Брадър ги е нарочил за випове,аз гледам на тях като на популярни хора със своите недостатъци и положителни качества.Нищо повече

# 3 059

П.С.
Толкова пък успя с тази песен...  ooooh!
И кои са и хитовете, хайде стига вече с тая чалга, който не слуша Мариянка слушал чалга, толкова ли сте ограничени, че за вас няма други стилове музика?  newsm78 Питам сериозно.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт