Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 045
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • ES
Здравейте и в новата тема!
Да питам за новолунието, тъй като луната е в празен ход до 3 ч на 16ти, до колко часа след този час могат да се пишат желания?

# 16
Здравейте и в новата тема!
Да питам за новолунието, тъй като луната е в празен ход до 3 ч на 16ти, до колко часа след този час могат да се пишат желания?
Най-добре е до 8 часа след започване на новолунието, т.е. от 3 часа до 11 часа. На линка с желания е упоменато, че може до 48 часа след започване на новолуние. Явно има хора, на които са се сбъднали желанията, макар да са ги писали след 8-те определени часа.

Благодаря за новата тема!  bouquet

# 17
  • София
Записвам се и аз в новата тема.

# 18
Благодаря за новата тема, sveddbouquet

Бързо оздравяване на детенцето ти, клемче! Praynig Hug

В момента ми е много трудно да съм позитивна и полагам наистина големи усилия, но ... душата ми плаче, и сълзите сами текат..
"Губя" много специален в живота ми човек, а не искам и нямам право да се меся в избора му! Cry

"Нещо е загубено, само когато притежателят му е загубил надеждата да го намери."
Така е, уви.
Съжалявам за настроението си и моля да ми простите.Но само тук мога да излея душата си и да намеря подкрепа и разбиране.
БЛАГОДАРЯ! Hug Hug Hug

# 19
  • ...край Дунава

Най-добре е до 8 часа след започване на новолунието, т.е. от 3 часа до 11 часа. ...........

От 03.00ч. до 11.00ч. сутринта или от 15.00ч. до 23.00ч.? Blush

# 20
  • София
Добро утро Simple Smile Хубава и успешна седмица желая Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 21
  • Deutschland
Вместо запис  - какво мислите за книгите на Естер и Джери Хикс? Снощи си свалих една от нета, но още не съм я почвала! Peace

# 22
Добро утро на всички.Пожелавам ви успешна и изпълнена с много позитивизъм седмица,нека желанията да се изпълнят на всички.
Благодаря за новата темичка.
Бързо оздравяване на малкото съкровище на Клемче.
Чакам с нетърпение 16-ти за да си изтрелям желанията. И във връзка с това я кажете може ли да ги напиша на голям формат листове-А4?

# 23
Момичета, всичко е в главите ни   baduu Може да напишеш желанията си на четвърт луна и пак да се сбъднат. Всичко е въпрос на нагласа, на пускане на желанията, на развитие на способността да получаваме. Така че напишете ги когато искате- ако ви притеснява празният ход изчакайте да отмине, ако не- пишете си ги на новолунието  Hug
Mam4е  Hug fingerscrossed Пусни човека и го благослови, ако трябва да се върне, така и ще стане. Повтаряй си, че каквото се случва е за твое висше благо   bouquet
brawneye, пишеш където и както чувстваш, че е правилно  Hug

# 24
Благодаря ти,мила за отговора. Хубав ден ти желая.

# 25
svedd, Благодаря за старанието и труда да направиш живота и мислите ни ни по-добри!

# 26
svedd , благодаря за темата!
Просто се записвам.

# 27
# 28
Момичета, всичко е в главите ни   baduu Може да напишеш желанията си на четвърт луна и пак да се сбъднат. Всичко е въпрос на нагласа, на пускане на желанията, на развитие на способността да получаваме. Така че напишете ги когато искате- ако ви притеснява празният ход изчакайте да отмине, ако не- пишете си ги на новолунието  Hug
Mam4е  Hug fingerscrossed Пусни човека и го благослови, ако трябва да се върне, така и ще стане. Повтаряй си, че каквото се случва е за твое висше благо   bouquet
Благодаря ти много, shiningsmile!   bouquet
Да, направих го това("пуснах го" и му благодарих за всичко хубаво, което е направил за мен), но имах нужда от друго, различно от моето мнение.Приемам избора му, какъвто и да е той, защото всеки има право на такъв. Hug

# 29

Най-добре е до 8 часа след започване на новолунието, т.е. от 3 часа до 11 часа. ...........

От 03.00ч. до 11.00ч. сутринта или от 15.00ч. до 23.00ч.? Blush
Е, от 3 до 11. Нали луната до 3 часа е в празен ход. Значи от 3 до 11 са 8 чАса общо. Simple Smile
И цитат от фейса (на латиница), дали да се пише при настъпване на новолунието или след празния курс. Явно и в двата момента може. Сбъдват се желанията.

Цитат
Желания по Новолуние Da, Novolunieto zapochva vuv Vezni, a vednaga s nego zapochva i praznia kurs na Lunata, kogato ne e dobre da se pishe. ot 3h na 16.10. Lunata preminava v Scorprion i togava veche niama prazen kurs. Tuk sme praktikuvali i pisane v znaka na Novolunieto i pisane v znaka sled praznia kurs pri analogichni Novolunia tazi godina. Vseki sam preceniava kak da postupi. Spored Jan Spiller Novolunieto i jelaniata se pishat v znaka na nastupvashtoto Novolunie. Az lichno probvah i drugia metod - i dvata rabotiat smile Uspeh na vsitchki!

Общи условия

Активация на акаунт