Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 69 864
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • В Балкана
На първа страница, е сложен линк, как се пишат желание по време на Новолуние - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440405.msg13045608#msg13045608
Би трябвало да сте го отваряли.

Там е записано - Не пишете "Искам да бъда зрава", а "Искам остеохондрозата да изчезне от мен", или "Искам лесно да привлека, разпозная, започна работа с подходящия за мен лечител /лекарство, който ще възстанови тялото ми до пълно здраве и енергия."

Пишете - "Искам/Благодаря/Пожелавам си/Имам и т.н., както го чувствате, болката в коляното ми да изчезне бързо и безболезнено/хормон TSH да бъде едиколко си/метаболизма ми да стане по-бърз и т.н.

Внимавайте при пожеланията си за други хора.  Peace
Пак там е записано - Вместо "Искам ... (име) да оздравее", напишете "Искам да стана канал , осигуряващ информация , която ще помогне на ......... (име) по отношение на (неговото, нейното) здраве" , "Искам да съм средство за изцеление на  ....... (име) "

# 121
  • София

...................... установих, че някои несъзнателно съм правила винаги в живота си, дори не съм знаела,че са толкова важни, но така ми е идвало от вътре.

....................................................

Е това май е най-важното, а не да се чудиш вечно "Ама сега правилно ли го правя или не"! И стига с тези внимавайте в това, внимавайте в онова, както ти идвва от вътре, така трябва да го направиш именно това ти дава силите, а не съмнения

# 122
Здравейте момичета. Аз пък съм Ви изпуснала. Не съм разбрала за новата тема и докато се усетя защо Ви няма в отговори Вие сте изписали цели 9 страници. Сега се връщам да Ви чета. Вчера като почнах да чета осъзнах, че съм изпуснала времето за писане на желания. И някак си както си бях в работата ми дойде вдъхновението и написах няколко желания отрас. Друг път все не мога да измесля как най-правилно да ги формулирам, но този път просто думите сами ми идваха. Надявам се нещата да се сбъднат в най-скоро време. Сега ще почна да чета това за чека и да напиша един чек, че синът ми много иска да има кормило за компютърна игра, а ми се видя скъп и трябва да намеря начин за приход. Той от няколко дни само за него говори и всяка втора дума е дали ще му го купя. Лек и усмихнат ден момичета.

# 123
 Отпадна ми един проблем, може да е дребен, обаче ми беше важно- лекциите за магистратурата ми ще се провеждат следобедите на уийкендите, а не сутрините  newsm44 Звучи съвсем незначително, но мисълта да не мога да се наспивам нито един ден от седмицата ме ядеше. Чистих я вчера и ето- резултат  Simple Smile
 И започнах да благодаря, а не да моля. Ще споделя дали има промяна  Simple Smile
 Успешен край на работната седмица   bouquet

# 124
  • Бургас
Здравейте,момичета!
Аз редовно ви чета,но днес реших и да пиша,че толкова много ми помагат вашите разкази,ще се радвам ако на някой му помогна пък аз.Когато започнах да ви чета имах синдром на раздраненото дебело черво(мисля,че и някъде по-напред съм споделяла) и спешно имах нужда от медитация или нещо подобно,защото доколкото четох,той е повече проблем на психическа основа,а имаше един период,в който се страхувах и от сянката си.Точно,когато ви открих(благодарение на Дани от Зоната) имахме и финансови затруднения и благодарение на всичко това,което прочетох тук реших,че е време да спра да търся кой е причината за моите неуспехи(родителите ми,късмет и др.),казах си че това не е от значение,а е по-важно да реша какво мога и какво правя тук и сега,без да чакам помощ от никой.В началото нищо не се случваше и не си вярвах напълно,но докато се занимавах с това,което се бях захванала все си повтарях,че няма нищо има и такива моменти трябва да съм упорита,нищо не се е случило толкова и т.н.И изведнъж нещата взеха да се случват,докато си повтарях как нещата ще потръгнат като,че ли в един момент си повярвах и колкото повече си вярвах,толкова по-добре ставаха нещата.След всеки неуспешен ден или два,следваха поне толкова много успешни и колкото повече ми се получаваха нещата,толкова повече си вярвах,но този път наистина.Все още не съм забогатяла  Laughing ,но на този етап ми стига,че започнах нормално да си покривам ежемесечните разходи.Като резултат от новото ми психическо състояние   Laughing взеха да ми се случват неща подобни на тези,които вие описвате в разказите си:в разстояние на по-малко от седмица двама непознати мъже ми правят комплименти,и двамата бяха симпатични  Blush и толкова добре се почуствах.Другото,което ми направи впечатление е,че въпреки многото работа,която ми се отвори напоследък всичко така добре ми се подреди,че определено нямаше да се справя ако Вселената не се беше намесила.Но вчера беше "капакът".Дъщеря ми ходи на гимнастика и бях и обещала веднага след като направим всички необходими за новия сезон покупки и след като съберем нужните пари да и купя табки(цвички),но такива каквито имат другите гимнастички,а те са по 20лв.И вчера треньорката им познайте какво продаваше на децата,табки-5лв  #Crazy  Като ми се случи и това,вече нямаше как да не пиша
Благодаря ви мили феи,мисля че вече разбрах защо си казвате така   bouquet  Hug  Heart Eyes
Изпълнена съм с благодарност към всички вас и всичко
Благодаря ви
Лек и спорен ден!

# 125
mis_val , ти също си феичка!!!! Истинска вълшебна магьостническа и много много талантлива при това  Hug Hug Радвам, че всички сме тук заедно и правим щастливи магийки в собствения си живот  newsm51 newsm51

# 126
  • Бургас
Рози и рози,много мило! Благодаря ти  Hug

# 127
И аз мисля,че в благодарността е цялата сила, както и във вярата. Без вяра няма как да станат нещата.  smile3521 newsm32

# 128
  • Бургас
И аз мисля,че в благодарността е цялата сила, както и във вярата. Без вяра няма как да станат нещата.  smile3521 newsm32
така е ,вече се убедих,но като че ли досега все нещо не ми достигаше за да си повярвам и като се случи всичко останало сякъш само започна да се подрежда

# 129
  • Tам през Атлантическия океан

Ние получаваме от живота това в което вярваме.Ти вярваш че живота е прекрасен - и живота  е ,прекрасен. Ти вярваш че той е ужасен - и той е ужасен. Вярваш че изход няма  - и ти няма да намериш изход. Вярваш че има изход - и ти  наистина ще го видиш. Ти очакваш беда - и тя наистина ще дойде.... Ти се страхуваш да не се разболееш - и ти може да се разболееш. Ти вярваш в успеха - и ти ще го създадеш. Ти чакаш щастието - то вече не път към теб! .... Нашата вяра създава нашата реалност.

# 130
Здравейте,момичета.Чета позитивните ви постове и се изпълвам с радост.Искам да ви кажа какво ми се случи днес.Сутринта разбрах,че днес е църковен празник.Почита си Иван Рилски.В моята махала имаме църква с носеща неговото име.По принцип имах работа около нея,но нямах намерение да влизам,но нещо с някаква притегателна сила ме накара да вляза.След като влязох в църквата цялото ми тяло се разтрепери и като се наведох да целуна иконата на Христос щях да се строполя на земята.Не знам какво се случи там вътре с мен,но съм вярваща и мисля,че ще е на добре. Може за някои да прозвучи смешно,но за мен не е,защото ми се случва за първи път.
Това е моята днешна история.
Продължавайте да пишете и да давате сила и кураж на останалите. smile3525 smile3525 smile3525 newsm53 newsm53 newsm53

# 131
  • Costa Rica
Ние получаваме от живота това в което вярваме.Ти вярваш че живота е прекрасен - и живота  е ,прекрасен. Ти вярваш че той е ужасен - и той е ужасен. Вярваш че изход няма  - и ти няма да намериш изход. Вярваш че има изход - и ти  наистина ще го видиш. Ти очакваш беда - и тя наистина ще дойде.... Ти се страхуваш да не се разболееш - и ти може да се разболееш. Ти вярваш в успеха - и ти ще го създадеш. Ти чакаш щастието - то вече не път към теб! .... Нашата вяра създава нашата реалност.
Хм... аз май попаднах в паралелна вселена, където тези "закони" не се котират newsm78 Вярвам, вярвам... ама някаква гад там горе се гаври с мен Rage

Сори, че ви развалям темата.
Започвам от абсолютната нула. За кой ли път... ooooh!

# 132
  • София
Desss, страхотно си го написала. Браво!
Делфина, пожелавам ти да намериш паралелната, където се случват.

Момичета, нямам време да пиша, но пък ви чета всеки ден. Благодаря на всички, които разказват интересните си истории или споделят мислите си. Много често във вашите думи намирам отговор на неща, касаещи ме конкретно мен.

Аз в момента си казвам, че Вселената ми дава всичко. Както казва Луиз Хей: Поне веднъж на ден станете и протегнете широко разперени ръце нагоре и кажете: Аз приемам всичкото изобилие, което идва към мен. Благодаря ти, живот! И вложете най-радостното чувство, на което сте способни в момента.

Аз започвам деня си с благодарност. Особено за здравето. И го приключвам с благодарност.

Приятна вечер.

# 133
Хм... аз май попаднах в паралелна вселена, където тези "закони" не се котират newsm78 Вярвам, вярвам... ама някаква гад там горе се гаври с мен Rage

При нас е същата работа - все едно аз съм го писала. Разсъждавам като Десс , но нещата се получават като при Делфина.
Ето на , уж бях спокойна , уж вярвах в добрият изход , а какво стана - днес влязохме със детенце в болницата и пак рев до безкрай , стрес , игли ....стрес , стрес , стрес .....
И мен ме извинете ....

# 134
  • Пловдив

При нас е същата работа - все едно аз съм го писала. Разсъждавам като Десс , но нещата се получават като при Делфина.
Ето на , уж бях спокойна , уж вярвах в добрият изход , а какво стана - днес влязохме със детенце в болницата и пак рев до безкрай , стрес , игли ....стрес , стрес , стрес .....
И мен ме извинете ....
Има такива моменти -приемете ги като изпитание на вярата  ви и не преставяйте да вярвате   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт