Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 69 859
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Аз започвам от нулата почти всяка седмица, доста уроци имам да уча  Confused
Едно нещо ме притеснява- когато се чувствам зле и ми идва да плача, да ругая или просто да седя без да правя нищо- излъчвам отрицателни вибрации и такива неща съответно мога да привлека. Ако не си излея мъката, по-лошо.....

# 136
  • Tам през Атлантическия океан
Ние получаваме от живота това в което вярваме.Ти вярваш че живота е прекрасен - и живота  е ,прекрасен. Ти вярваш че той е ужасен - и той е ужасен. Вярваш че изход няма  - и ти няма да намериш изход. Вярваш че има изход - и ти  наистина ще го видиш. Ти очакваш беда - и тя наистина ще дойде.... Ти се страхуваш да не се разболееш - и ти може да се разболееш. Ти вярваш в успеха - и ти ще го създадеш. Ти чакаш щастието - то вече не път към теб! .... Нашата вяра създава нашата реалност.
Хм... аз май попаднах в паралелна вселена, където тези "закони" не се котират newsm78 Вярвам, вярвам... ама някаква гад там горе се гаври с мен Rage

Сори, че ви развалям темата.
Започвам от абсолютната нула. За кой ли път... ooooh!

МноУ ясно че понякога няма да се котират  Mr. Green
и така се подкопава вярата ни  Twisted Evil

Дай да разиграя пример  Mr. Green Вярваш на мъжа  но .... така се случва че  изневерява  Twisted Evil и тогава какво првим  .....Thinking Това не сме го предизвикали т.е. като не сме му вярвали или сме се съмнявали  newsm78 Тогава да продължим ли да вярваме и да живеем в илюзия ?   Whistling
Спираме да вярваме в дадения човек но продължаваме да вярваме в любовтта и че я има истинска и без лъжи  Peace

У оптимистов сбываются мечты. У пессимистов — кошмары.
@Джордж Бернард Шоу

На оптимистите се сбъдват мечтите , а на песимистите - кошмарите.

И още една  хубава мисъл на Чехов  thumbsup

Если хочешь стать оптимистом и понять жизнь, то перестань верить тому, что говорят и пишут, а наблюдай и вникай.
@Антон Чехов

Ako искаш да си оптимист и да разбереш живота , то тогава престани да вярваш на това какво говорят и пишат , а почни да наблюдаваш и вникваш.

Тъй че Делфи , душо  Hug Будь оптимистом!  Heart Eyes

# 137
Тежките ми или по-трудни моменти идват, за да подчертаят красотата, пъстротата и пълнотата на щастливите. Едното без другото не може да бъде идентифицирано.  Grinning

# 138
Добро утро на всички феички.Хубав и ползотворен ден ви желая на всички. txtloves txtloves txtloves

# 139
  • София
Добро утро Simple Smile
искам да попитам ако се изпусне един ден при техниката за писане на едно желания 21 дни по 21 пъти, оттам как се продължава техниката, защото вчера пропуснах да си напиша желанието?

# 140
Мисля,че се започваше отначало,но нека другите да кажат.

# 141
И аз мисля,че в благодарността е цялата сила, както и във вярата. Без вяра няма как да станат нещата.  smile3521 newsm32

Ние получаваме от живота това в което вярваме.Ти вярваш че живота е прекрасен - и живота  е ,прекрасен. Ти вярваш че той е ужасен - и той е ужасен. Вярваш че изход няма  - и ти няма да намериш изход. Вярваш че има изход - и ти  наистина ще го видиш. Ти очакваш беда - и тя наистина ще дойде.... Ти се страхуваш да не се разболееш - и ти може да се разболееш. Ти вярваш в успеха - и ти ще го създадеш. Ти чакаш щастието - то вече не път към теб! .... Нашата вяра създава нашата реалност.

Dess Много ми харесва това което си написала и е абсолютната истина. Аз много пъти съм си доказвала, че когато мислите ми са обладани от любов и хубави мисли това ме преследва.Чувствам се толкова силна и сигурна, сякаш никой и нищо не може да ме събори. Много е важна и добротата на човек. Това да бъдеш РАЗУМНО добър. А не добър до степен, в която да те правят на глупак. Много пъти съм усещала използването на хора, с които се държа добре, но аз си казвам нека аз няма да се променя към тях. Тогава идва момента, в които някои от тях виждат и осъзнават постъпката си , но е вече късно. Естествено като всеки човек има моменти, в които сякаш се предавам, но за мое щастие са кратки. И както бях писала вече в момента се боря със себе си или по точно с тези моменти на разочарование. Искам да стана толкова силна че нищо и никой да не може да събори "моят свят". Каквото и да се случва да знам, че тям горе има някой който се грижи нещата да са ОК.Пожелавам на всички много хубав и слънчев съботен ден с много приятни емоции и сбъднати желания Simple Smile

# 142
Ние получаваме от живота това в което вярваме.Ти вярваш че живота е прекрасен - и живота  е ,прекрасен. Ти вярваш че той е ужасен - и той е ужасен. Вярваш че изход няма  - и ти няма да намериш изход. Вярваш че има изход - и ти  наистина ще го видиш. Ти очакваш беда - и тя наистина ще дойде.... Ти се страхуваш да не се разболееш - и ти може да се разболееш. Ти вярваш в успеха - и ти ще го създадеш. Ти чакаш щастието - то вече не път към теб! .... Нашата вяра създава нашата реалност.
Хм... аз май попаднах в паралелна вселена, където тези "закони" не се котират newsm78 Вярвам, вярвам... ама някаква гад там горе се гаври с мен Rage

Сори, че ви развалям темата.
Започвам от абсолютната нула. За кой ли път... ooooh!

При нас е същата работа - все едно аз съм го писала. Разсъждавам като Десс , но нещата се получават като при Делфина.
Ето на , уж бях спокойна , уж вярвах в добрият изход , а какво стана - днес влязохме със детенце в болницата и пак рев до безкрай , стрес , игли ....стрес , стрес , стрес .....
И мен ме извинете ....

Ето да Делфина ю и Клем4е и аз за това говорех сега се боря с това, да можеш да преодолееш нещата по леко и да не губиш вяра. Има хора, които са го постигнали, но сякаш те са само тези в Тибет. Явно, за да го постигнем трябва да живеем в друг свят не и в този с тези хора. Много често размишлявам по тази тема. Най лошо е когато се случи нещо на най близките ти хора. Тогава целият свят рухва. Трябва да сме много силни колкото и трудно да е това.

Благодаря ти Десс

Ako искаш да си оптимист и да разбереш живота , то тогава престани да вярваш на това какво говорят и пишат , а почни да наблюдаваш и вникваш.

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 10:34 от dea 55

# 143
  • Costa Rica
Дай да разиграя пример  Mr. Green Вярваш на мъжа  но .... така се случва че  изневерява  Twisted Evil и тогава какво првим  .....Thinking Това не сме го предизвикали т.е. като не сме му вярвали или сме се съмнявали  newsm78 Тогава да продължим ли да вярваме и да живеем в илюзия ?   Whistling
Спираме да вярваме в дадения човек но продължаваме да вярваме в любовтта и че я има истинска и без лъжи  Peace
Оооох, ако Вселената беше мъж... отдавна да съм му събрала багажа, като преди това да съм го украсила с впечатляващ брой рога Mr. Green
Де да беше толкова лесно Laughing

Искам да стана толкова силна че нищо и никой да не може да събори "моят свят". Каквото и да се случва да знам, че тям горе има някой който се грижи нещата да са ОК.
Ммммне newsm78 Тоя горе май е зает да си чопли носа Mr. Green Пък и не съм от тия, дето оставят някой друг да решава кое е ОК за тях.

Както и да е - знам, че и това ще мине, но в момента ми се иска да бях пияч, та да прекарам това време в алкохолна мъгла Mr. Green
Ще се оправя, знам. Wink

Клемче, много положителни мисли към детенце имаш от мен Hug

# 144
Делфинче, нулата е едно чудесно начало и отправна точка!  Hug Сама ще се убедиш колко нови и неподозирани до сега ресурси за градеж в новата посока ще ти се появят. Майната на всичко, което е било! Щом така е станало, значи така е трябвало. Пише ти го човек, който толкова пъти се  е "занулявал" (и то сам), че вече имам чувство, че всички останали състояния са ми далечни и непознати.  Laughing

... в момента се боря със себе си или по точно с тези моменти на разочарование. Искам да стана толкова силна че нищо и никой да не може да събори "моят свят". Каквото и да се случва да знам, че тям горе има някой който се грижи нещата да са ОК.
Мила Деа, не е нужно да се бориш, а просто да смениш гледната точка - ние сме тези, които позволяваме дадено нещо или някой да ни наранят или по-точно нашата оценка на ситуацията или проблема. Станеш ли си самодостатъчна, тогава почти нищо няма да е в състояние да те огорчи (пиша "почти", защото има житейски ситуации, в които просто сме пионки и не зависят от нас). Допреди година се лутах из дебрите на душата си и сън не ме ловеше от въпроси и търсене на отговори. Чувствах се до болка наранена, измамена, предадена и каква ли още не от лица, на които бях посветила дните си. Постепенно изкорених бурените, в които се препъвах всеки път, а то беше почти постоянно, когато мислех за тях. Приех, не само теоретично, а със съществото си, че те са си те, а аз съм си аз и че от тяхна гледна точка са постъпвали правилно, но от моята нещата не изглеждаха така, което не означава, че са искали умишлено да ме наранят. Както и да е, дълго е, а и не ми се впуска в излишни подробности. Исках да кажа, че ... просто се научих да се обичам и да се уважавам и че май съм си и самодостатъчна.  Mr. Green

# 145
 Здравейте, момичета, благодарение на тази темичка една от най-големите ми мечти почти се сбъдна.  Hug

# 146
Здравейте, момичета, благодарение на тази темичка една от най-големите ми мечти почти се сбъдна.  Hug
честито   bouquet
Делфинка , благодаря ти  Hug

В този ред на мисли как да разиграем случаите с болни дечица например - как допуска Вселената да се разболеят , та нали е добронамерена а и ние не сме го желали ....защо тогава  Shocked

# 147
  • Costa Rica
В този ред на мисли как да разиграем случаите с болни дечица например - как допуска Вселената да се разболеят , та нали е добронамерена а и ние не сме го желали ....защо тогава  Shocked
Ще ми е интересно да чуя другите, но в момента хич не съм убедена в подчертаното.

Мерси на всички за мненията.  Добре, че сте вие:hug: Hug Hug

# 148
В този ред на мисли как да разиграем случаите с болни дечица например - как допуска Вселената да се разболеят , та нали е добронамерена а и ние не сме го желали ....защо тогава  Shocked
Ще ми е интересно да чуя другите, но в момента хич не съм убедена в подчертаното.

Мерси на всички за мненията.  Добре, че сте вие:hug: Hug Hug
По-скоро мисля, че е огледална, а ние си имаме нашите страхове. Отразява ги.

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 22:59 от luna

# 149
По-скоро мисля, че е огледална, а ние си имаме нашите страхове. Отразява ги.
smile3521 newsm10 И не само страховете, дори и най-бързите ни и едва забележими мисли, да не говорим за сериозното ни замисляне над някои неща.

Общи условия

Активация на акаунт