Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 035
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета. Някой знае ли какво означава, когато сънуваш мишка или по точно когато убиваш мишка?  bash tooth

Че днес е Мишкин ден ...

http://www.hera.bg/s.php?n=276

Хахахах и аз се чудя защо сънувам мишки хахахаха. Благодаря ти че ме развесели в този дъждовен ден Simple Smile

# 241
  • BG
Мили момичета, приемете моята виртуална почерпка по случай Рожденият ми ден.

# 242
  • София
Честит рожден ден   bouquet  bouquet

# 243
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet

# 244
  • София-в сърцата на моите деца
А кога е Пълнолунието? newsm78

# 245
Здравейте, записвам се при вас! Много ми е хубаво като ви чета!
Успех на всички!

# 246
  • В Балкана
А кога е Пълнолунието? newsm78
29.10. - 21.49ч.

# 247
ИРА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПОДАРЯВАМ ТИ....
ЕТО ТОВА КЪСМЕТЧЕ

И НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ СИ БОГИНЯ И ВСЕЛЕНАТА РАБОТИ ЗА ТЕБ
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА

# 248
  • BG
mama na Sani, klem4e,  Naddya, благодаря за пожеланията бъдете и вие живи и здрави.
Успешна седмица на всички, сбъдване на мечтите и  Naughty само позитивни мисли и оптимизъм.

# 249
 nbirthday nbirthday newsm59 newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2

ИРА!   Hug Hug Hug

# 250
ИРА   newsm59   ura Tada

# 251
Ира, честит рожден ден!! Много здраве, щастие и обич ти пожелавам - взаимна, споделена, дадена и получена.

Момичета, след 4 дни преди 1 година поех по най-дългия път в живота ми. Това е пътят към мене си. Така се оказа. Толкова малко знаех, когато тръгнах. Толкова много се промени. Аз се промених. Светът около мене се промени. На този ден преди 1 година без особена причина у мене дойде едно специфично вътрешно усещане и аз последвах импулса. Седях си в офиса, работех си, после ми се прииска да прочета тук в нашата темичка кой какво е писал, влязох, дори не помня какво съм чела, дали съм писала, но затова пък помня усещането. Помня стремежът да повярвам, увереността, че нещо голямо се случва, но от мене зависи да го пусна в моя живот. И аз казах да на живота. Така се оказа в последствие.

Нека се върна в онзи първи ден. Около 2 седмици след него нищо особено не се случваше и после водите потекоха през Авгиевите обори. Толкова щастие и толкова болка едва ли съм вярвала, че може да побере една година. В различни контексти, с различни хора, при  различни обстоятелства. Научих се да слушам вътре в себе си.

Е, някои ме обвиняват, че не слушам навън. Малко е сложно да кажеш на някого всичко, което чувстваш или виждаш. Особено, като е от типа "ами знам, защото знам, защото го виждам да се случва, само дето се случва след известно време и не съм в състояние да определя кога точно.". Такива разговори се водят само с определени хора, ако изобщо има такива. С най-доверените човек може да отвори себе си и да пусне тази истина навън. Но открих, че става, когато се отнася до мене. Как да кажа на друг човек какво виждам за него, а понякога има такива моменти. Повечето пъти са свързани по някакъв начин с двама ни - с мене и с този човек или хора, но пак не се научих досега да вярвам достатъчно, за да споделя такова нещо. И затова просто го оставям да се случи. Утвърждавам по този начин моето усещане и доверие ми към него.

Научих се да проверявам хората, но и да вярвам. Повече от преди го правя сега. Замених наивността, че всички са чисти и добри, с опирането на проверените. И пак има моменти, в които другият човек реагира през неговите си болки и стоварва някоя реплика, която ме вледенява. Научих се през тази 1 година много по-малко да се свивам в такива моменти, много по-малко да ме боли. Осъзнах, че болката идваше от моето съмнение към самата мен, към любовта, която хората изпитват към мене. Започнах да проверявам вътрешното си усещане за хората и когато то ми казва, че за мене има топлина, приемане и близост у този човек, значи реакцията не е лично към мене, а си е негово трупане на опит и преминаване през миналото.

Ще измина тези оставащи дни до 1 ноември от моя път през живота със съзнанието за отговорите, които получих днес след като зададох някои въпроси. Беше дошъл моментът да получа отговор за нещо, от което трепти всяка клетка у мене, което е в процес на развитие и представлява предизвикателство за мене всеки ден, всеки миг. Най-сложно ми беше да се определя между вътрешното си усещане за успех в това дело на живота ми и външните препятствия. Сега знам. Просто знам. Един ден ще ви споделя, когато се сбъдне днешното ми усещане и когато се потвърди отговорът, който получих на моята молба за знак.

Дотогава ви благодаря за търпението и любовта ви към мене. За мене е от огромно значение, че имам моето място сред вас. Прегръщам ви!!

# 252
  • Кьолн
Рози и рози,  Hug Радвам се ,че си открила тази тема и ми е много приятно винаги да те чета! И аз откакто открих темата не съм същия човек. Всички го забелязват, но най-много аз! Чувствам се сякаш съм прогледнала отново.
  Искам да честитя Рождения ден на Ира,на патерици! И да и пожелая само щастие в живота и!  bouquet

# 253
 Розичка Hug

# 254
Рози...мила,радвам се,че пътуването,което си предприела към себе си е довело до отговори и промени Hug
Обаче,ако трябва да съм честна,нищо не разбрах...срам.. Embarassed Embarassed Embarassed Нещо голямо ли като събитие се е случило,промени ли се нещо в живота ти...?

Общи условия

Активация на акаунт